Відгуки покупців про Баваро сухий корм для всіх собак Bavaro Task 23/9, 18 кг

Відгук від покупця. Продавець: Lapadom

Все супер

• Анжела
    Відгук від покупця. Продавець: Lapadom

Продавець відпрацював і відправив замовлення швидко, в поштомат доставка була безкоштовна, дуже приємно, дякую.
    Корм нашому песику сподобався, буду замовляти ще ))

• Ольга Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 18 кг

Собаки не їдять.

Переваги:
    Ціна, великий мішок
    Недоліки:
    Не їдять

Дякуємо за відгук і шкода, що корм не підійшов вашим хвостикам.
      Bavaro Task - це корм економ-сегменту для робочих собак, і, на жаль, не всім улюбленцям він смакує або підходить за складом.

Можемо порадити звернути увагу на корми преміум класу JosiDog або суперпреміум Josera — вони мають більш збалансований склад, вищу смакову привабливість та часто краще сприймаються собаками.

• Оксана Д***

Собака вівчарка їсть. Особливих змін у травленні не відбулося. За акційною ціною можна брати.

Переваги:
    Великий мішок
    Недоліки:
    Немаж

Дякуємо за відгук!
      Раді, що корм підійшов і покупка була вигідною.

• Оксана А***

Английский Кокер спаниель не ест этот корм. Даже мешаю с другим. Он его оставляет в миске

Переваги:
    Собака не ест
    Недоліки:
    Собака не ест

Дякуємо за Ваш відгук!
      BAVARO Task — це раціон економ сегменту, і для вибагливих або чутливих собак він може бути недостатньо привабливим за смаком.

Для кращого поїдання та кращої якості харчування рекомендуємо звернути увагу на корми:
      - преміум класу — JosiDog,
      - або супер-преміум — Josera,
      які мають більш делікатні рецептури та високу смакову привабливість.

• Геннадій К***

Дякуємо за Вашу оцінку та вибір Bavaro Task!

• Олександра Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Petfood with Passion. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 18 кг

Швидка доставка,гарне упакування безкоштовне.Окреме дякуємо,за подаруночок

Переваги:
    Гарний корм
    • Продавець  Petfood with Passion

Дякуємо за такий теплий відгук! Дуже приємно знати, що корм сподобався Вашому песику, а подаруночок додав гарних вражень. Бажаємо вашому улюбленцю смакувати із задоволенням!

• Татьяна Н***

Єдиний корм, на який у моєї французької булочки немає алергії.

• Продавець  Petfood with Passion

Дякуємо за довіру та відгук!
      Тішимось, що Ваш улюбленець добре себе почуває.

Лабрадор пожиратель всього. Цей корм дуже гарний. Нехудне

Дякуємо Вам за відгук!
      Раді чути, що Ваш лабрадор залишився задоволений кормом і має добру форму. Нам приємно знати, що корм відповідає Вашим очікуванням.
      Завжди раді бути Вам корисними!

• Дмитро

Дворічний стаф хрумає з задоволенням)

Переваги:
    Ціна/якість
    Недоліки:
    Хіба те, що важкий пакет, але я б це радше в плюси відніс, бо все ж 18кг корму це 18кг корму)

Щиро дякуємо за Ваш відгук!
      Раді чути, що Ваш улюбленець задоволений кормом — це найкраща оцінка для нас.

Дякуємо також за високу оцінку співвідношення ціни та якості.

Гарний корм. Пузо в лабладора росте. Купуйте

Дякуємо, що поділилися враженнями! Якщо Ваш лабрадор почав набирати вагу, можливо, варто переглянути розмір порцій або рівень активності. Рекомендуємо орієнтуватися на норму годування, зазначену на пакуванні.

Лабладор розправляється з кормом. Поправився. Супер

Переваги:
    Великий мішок.
    Недоліки:

Раді чути, що корм прийшовся до смаку Вашому пухнастику! Дякуємо за довіру, завжди готові допомогти Вам із найкращими продуктами для Ваших улюбленців.

• Орлова М***

Хороший якісний корм, купуємо протягом півроку. Маємо кількох собак, усім прийшовся до душі. Собаки активні, шерсть стала блискучою.

• Продавець  Petfood with Passion

Дякуємо Вам за такий теплий і позитивний відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою та нашим сервісом.

• Ольга З***
    Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 18 кг

Брала для шпицов.Едят как обычно,носом не крутят.Сам корм хоть и крупный размером,но он тоненький, поэтому разгрызают легко.Запах приятный.Вес собак не изменился.

Переваги:
    Размер
    Недоліки:
    Не увидела.
  • Юлія П***

Розетка как всегда лучшая. Сроки, доставка - никогда не подводит.

• денис ф***

Корм понравился, мопс и Йорк едят с удовольствием!

Переваги:
    Хорошо едят
  • Наталья Т***

Собака -німець їсть без проблем. Гранули подушечки середнього розміру ,не кольровий, запах корму є. Собаці 6 років, весь час на корму фірми Баваро. Проблем зі шлунком чи шерстью небуло неразу. На зіму віддається -просто збільшую порцію.

Переваги:
    Ніяких проблем зі здоров'ям собаки
    Недоліки:
    Дуже продорожчав. Чи то себе корми чи то собаку.
  • Ольга Е***

Прекрасный корм, отлично подошёл нашему шарпею после Роял Канин Проклаб СС. Хорошо усваивается, не вызывает аллергии.

Переваги:
    Отличный вариант для замены Royal Canine ProClab CC Adult
    Недоліки:
    Не выявлены
  • Євгенія К***

Овчарка їсть із задоволенням

Представник бренду

Вітання!
      Раді що Вашому улюбленцю все сподобалось.
      Насолоджуйтесь та дякуємо за відгук !

• Алла Б***

Отличный корм .гранулы плоские. Собачки кушают с удовольствием

Переваги:
    Нет резкого запаха и плоские гранулы,по зубами и более мелким породам
  • Срівастава Л***

Брала для бордер-колли и немецкого шпица. Едят с удовольствием, вес в норме, шерсть блестит.

Переваги:
    Соответствие цены и качества
    Недоліки:
    нет застежки на мешке
  • Валерий П***

Мои овчарки едят с удовольствием. Корм стоит своих денег. Комбинирую с натуральной пищей.

Переваги:
    Качественный
    Недоліки:
    Заявленной порции маловато
  • Ефименко с***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 18 кг

Зробила замовлення ,оплатила через р/с.Потім бачу його скасували.В 18.00написали,що вони вже не працюють.І тиша.Тиждень будут з'ясовувати?На сайті пишуть,що грошей не отримали

Переваги:
    Не бачу
    Недоліки:
    Сервіс жах

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Хомец А***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 18 кг

Корм хороший, шпицы едят с удовольствием ( но я им развила пищевую мотивацию, по этому они все едят с удовольствием :D ) Собаки активные, хорошо себя чувствуют, шерсть блестит.

Переваги:
    Цена/качество
    Недоліки:
    Гранулы для шпицев, конечно, великоваты, но их это не останавливает.
      Представник бренду

Вітання!
      Раді що Вашим улюбленцям все сподобалось.
      Насолоджуйтесь та дякуємо за відгук !

• Максим

Отлично подошел нашей эстонке

Переваги:
    Цена=качество
  • Надежда Е***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 18 кг

Моя чау-чау не есть! Жду уже 3 дня! Ну не хочет!!!

• Анастасія С***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 18 кг

Яка пропорція для собаки 38 кг?