- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Прийшла роздута банка.
Навіть не знаю кому пред'являти, розетці чи виробнику.
Представник постачальникаДобрий день!
Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Просимо вибачення за незручності.
Однозначно визначити причину без додаткової інформації складно. Зважаючи на те, що останнім часом в Україні тривалий період трималася спека до +40°C, це могло вплинути на умови транспортування та зберігання продукції. Також не можна виключати можливість мікропошкодження банки під час транспортування.
Будемо дуже вдячні, якщо Ви зможете надіслати нам фото або відео банки (загальний вигляд, кришку, дно та місце пошкодження, якщо воно є). Це допоможе нам детально розібратися в причині, провести перевірку та вжити заходів, щоб уникнути подібних випадків у майбутньому.
Зі свого боку ми готові замінити консерву. Будь ласка, зв'яжіться з офіційним імпортером за номером: +38 (067) 553-47-50.
Дякуємо, що повідомили нам про цей випадок. Ваш зворотний зв'язок допомагає нам покращувати якість продукції та сервіс.
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Киці подобається
Представник постачальникаДоброго дня. Ми щиро раді, що Вашій киці сподобався корм RAFI Cat. Рекомендуємо спробувати в поєднанні із сухим кормом RAFI Cat для котиків. Нехай смакує!
- Светлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Uniqzoo. Кількість в упаковці: 1
Добре їсть
- Светлана А***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1
Быстрая доставка, соответствует описанию, хорошая цена
- Переваги:
- Собака в восторге.
- Недоліки:
- Светлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1
Киця зодоволена
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Рижа морда жре. Мабуть, смачно)
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за відгук та високу оцінку! Нехай смакує рижику й надалі! )))
- Людмила Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Перепробували уже, здається, всі смаки. До якості вологих кормів претензій у нашої чотирилапої "нуль", зупинились на телятині і тунцеві, у котів теж свої смаки. Хороші корми за прийнятними цінами.
Представник постачальникаДоброго дня! Супер! Ми дуже раді, що вашому котику довподоби RAFI. Дякуємо за приділений час для написання відгуку. Нехай смакує і надалі! Гарного дня!
- Татьяна Щ***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Класна консерва. Пахне дууууже смачно. Котик оцінив. Брала не тут разом з сухим.
- Переваги:
- Зручна упаковка. Вистачає на довго.
Травлення кота впорядку, а це головне для мене. - Недоліки:
- Не помітила
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за залишений відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви та Ваш улюбленець залишились задоволені!
Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся! Будемо раді Вам допомогти!