Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Турнік розсувний Cornix Elite+ 130-170 см XR-0296 Black/Red

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Антон С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Добротна збірка, нічого не люфтить. Монтується без проблем, виглядає стильно.

Переваги:
    Монтаж без сверління стін
    Недоліки:

Доброго дня, Антоне! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Суперський турнік, справді міцний! Зібраний якісно, нічого не хитається. Вже випробував, витримує добре. Дуже задоволений покупкою. Рекомендую всім!

Переваги:
    Надійна конструкція
    Недоліки:
    Одному встановлювати складно, але можливо)

Доброго дня, Ярославе! Дякуємо за ваш відгук та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Артем М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Турник супер, держит вес отлично и держится сам, не ожидали. Качество и функционал реально супер. Советую.

Переваги:
    Крепкий, сам держится, лёгкая установка без всяких свершений и прочего
    Недоліки:
    Цена кусается

Добрий день, Артеме! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix . Бажаємо приємного користування.

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже якісна конструкція. Спочатку сумнівався, але взяв з потрійною розпіркою — витримає, думаю, понад 300 кг.

Переваги:
    Легкий монтаж
    Недоліки:
    Не має

• МАТВІЙ М***

Гнется

• Юрій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Присутній доволі великий люфт висувних труб до основної відносно вісі - по цій причині конструкція вигнулась при закріпленні вгору - можливо це конструктивна особливість але мені це дивно.

Після першого встановлення коли побачив що одразу зняв всю конструкцію та виявив що одна з висувних труб має фізичну деформацію в сторону куди був вигин.

Коли конструкція передбачає закріплення тільки розпиранням то бажання якомога сильніше закрутити цілком зрозуміле - крутив передбачені конструкцією елементи руками без спец засобів і те щоб прям на максимум.

Довіра і так до такої конструкції в мене була під питанням але те що труба зігнулась фізично ніяк її не додало.

Переваги:
    тримається
    Недоліки:
    люфт елементів, зігнулась труба котра висувається

Доброго дня, Юрію.
      Дякуємо, що поділилися своїми думками.
      Описана вами ситуація пов'язана із допущеною помилкою при встановленні. Розуміємо, що при монтажі виникає бажання закрутити всі елементи якомога сильніше, але перед цим варто також розібратися що за що відповідає.

Турнік розсувного типу фіксується за рахунок розпору основної перекладини. Внутрішній механізм рухається по різьбі і турнік завдяки цьому видовжується. В даної моделі площина контакту суттєво збільшена з кожної сторони, що позитивно впливає на надійність кріплення. Для додаткової безпеки передбачені по дві розпірні перемички. Їх НЕ потрібно закручувати до такого стану, що вони починають деформувати конструкцію. Перекладина встановлена між стінами є "напруженою", за рахунок цього вона й надійно утримується. Якщо занадто сильно розкрутити перемички, то ця сила розпору має кудись вивільнитись, тому і з'являється вигин, як у вас на фото. І це свідчить про неправильний монтаж.
      Щоб узагальнити написане: до упору розкручуємо ЛИШЕ основну перекладину, а перемички фіксуємо в тому положенні аби вони стали точками опори. Для цього не треба докладати зайвих зусиль. І все, турнік буде зафіксовано намертво.

Розсувна конструкція не є якимось ноу-хау, турніки даного типу на ринку вже багато років, їхня надійність давно доведена.
      Конкретно цю модель ми тестували з навантаженням суттєво більшим ніж рекомендоване, тримає ідеально.

Якщо ви не розібралися в якихось моментах - це не проблема. Залиште, будь ласка, ваші контакти через наш телеграм-чат підтримки:
      посилання
      Тоді наш фахівець зможе з вами зв'язатись та допомогти у вашому питанні.
      Хвилювання про конструкцію можете відкинути, у вас реально крута модель про надійність якої можна взагалі не задумуватись і ми готові вам це показати.
      Дякуємо!