- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: alawal. Колір: Чорний
У моєму житті настільки жахливого товару ще не було, тепер є...
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- За 700 гривень взагалі у всьому мінуси.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: NEOLINE. Колір: Чорний
Не работает верните деньги
- Переваги:
- Недоліки:
- Все
- Продавець NEOLINE
Дякуємо за ваш відгук, шкода, що товар не виправдав ваших очікувань . Ми ретельно перевіряємо камери перед відправленням, тож якщо пристрій не працює, це може бути пов’язано з налаштуваннями або неправильним підключенням.
Будь ласка, зв’яжіться з нами через чат або за телефоном, щоб ми могли допомогти з налаштуванням чи оформити повернення відповідно до закону. Ми завжди готові знайти рішення, щоб ви залишилися задоволені покупкою
- Михаил Л***Відгук від покупця. Продавець: NEOLINE. Колір: Чорний
не рекомендую
- Переваги:
- ніяких
- Недоліки:
- довгий список
- Орлов Р***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You. Колір: Чорний
Не рекомендую
- Євген О***Відгук від покупця. Продавець: RichMall. Колір: Чорний
Х***ь только деньги викинул
Не покупайте!- Недоліки:
- Не подключается как только не пробував
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Східний Експрес
Доброго дня коли забрав камеру я її поставив і забув аж до сьогодні. Камера погана виглядає по іншому. Знімає погано фотографує теж погано, глючить, потрібно тримати без ніяких рухів щоб вона сфокосуваласьо. Як знімає відео по відчуттях кадрів 3-10 на секунду часто зависає. Шкода що на розетці не можна показати запис екрану тоді в мене було б більше доказів.
- Переваги:
- Підтримує карту пам'яті на 64 гб 128 гб не пробував. В комплекті є кабель для зарядки і камере разом з кабелем прийшли в пакетиках
- Недоліки:
- Перелічені вище
- СергійВідгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний
Прийшла зовсім інша камера,ніж та яка була представлена тут на сайті.
Розумію,що за такі гроші особливо ні нащо розраховувати,але це слайд-шоу замість відео - просто жах.
Не допомагає і зміна якості відео.
На вулиці в ясну погоду,ще якісь картинки є,в приміщенні,навіть і немає за що говорити.- Переваги:
- Добре,хоч вона вмикається і працює
- Недоліки:
- Взагалі ніяке зображення
- Остапенко С***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний
Картинка не плохая. Камера небольшая. Аккумулятор проверить еще не удалось. WiFi это то - чего нет. Подключиться к ней нельзя.
Только запись и просмотр- Переваги:
- Как Бодикам не плохо.
- Недоліки:
- Просмотр только при подключении к компьютеру
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: RichMall. Колір: Чорний
Ціна - якість, корпус пластмасовий, кишенькова, китайська. Працює.