Відгуки покупців про Святкова піжама з об'ємними сніжинками для новорічних подарунків та фотосесій для дітей 128-134 червоний
Є в наявності
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Sweet_Bunny_Kids. Зріст: 128. Колір: Червоний
Замовила дитині на новий рік із швидко доставили.
Нажаль,відгук мій буде негативний. Піжама не якісна,за ці кошти тим паче! Ще до першого прання вона разлізлася на штанцях по швах ,колір витерся ,запах взагалі пластмаси ...Я не рекомендую !!! Дуже засмучена((!- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Неякісний товар
- Продавець Sweet_Bunny_Kids
Добрий день, нам дуже шкода що ви залишись незадоволені піжамою.
Однак в нас власне виробництво і ми працюємо з офіційною Турецькою фабрикою, тому впевнені на 100% в якості тканини. 1) Катушки з'являються тільки в тому випадку, коли неправильний догляд. 2) Фланель-це 100% бавовна і мати запах пластмаси, неможе.
3) З опису я зрозуміла що з кофтою проблем немає, а штани розішлись, чи вони були по розміри дитини, чи впритул?
4) Продано більше 200од. І жодного негативного відкуг а. - Продавець Sweet_Bunny_Kids
Штани за потребою ми можемо зробити нові.
- Наталя І***Відгук від покупця. Продавець: Sweet_Bunny_Kids. Зріст: 140. Колір: Червоний
Піжама чудова. На зріст 135 см розмір 140 см сіла на дитину прекрасно. Не виглядає завеликою, але запас на виріс є.
- Переваги:
- На дотик м'якенька. Виглядає ошатно, настрій піднімає. Тепленька. Акуратно пошита.
- Недоліки:
- Не виявили, відсутні.
- Продавець Sweet_Bunny_Kids
Дякуємо за відгук, нехай піжама довго радує дівчинку.
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Sweet_Bunny_Kids. Зріст: 140. Колір: Червоний
Товар відповідає найвищим критеріям якості.
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Продавець Sweet_Bunny_Kids
Дуже вдячні за такий приємний відгук
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Sweet_Bunny_Kids. Зріст: 128. Колір: Червоний
Дуже класна піжамка малій сподобалася рекомендую
- Переваги:
- Продавець Sweet_Bunny_Kids
Дякую за такий чудовий відгук. Носіть із-за доволенням.