Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Повербанк 50000 mAh 22.5W Remzona Extrinity 50X зі швидкою зарядкою PD Quick Charge 3.0 Fast Charge потужний великий УМБ для телефона айфона роутера 9в 12v планшета хороший LED дисплей портативний ліхтарик + кабель USB-A USB-C

Оцінка користувачів 4.7/5
  • Наталія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Чудова ,довго не можу розрядіти,раджу і продавця,і товар.

• Андрій Ф***

Все супер

• Віталій Н***

Вчасно доставили, працює, дякую за сервіс

• Олександр Д***

Все працює чудово

Переваги:
    Швидка зарядка
  • Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний

Все добре працює,дякую

• Світлана К***

Повербанк сподобався,заряд був на 80 відсотків,підзарядили до 100,ціна задовільна,рекомендую

Переваги:
    Невисока вартість
    Недоліки:
    Поки що не виявлено
  • Олександр С***

Гарна якість і швидко доставили.

• Людмила М***

Хороший,пока недоліків не виявлено

• Ольга

Доставили в хорошем состоянии - спасибо. Зарядка и фонарик - работают. Я довольна.

• Андрій М***

Брав дітям дві штуки, користуються з четверга, поки політ нормальний, недоліків не бачу. Все працює.

Переваги:
    Працює нормально, без проблем
    Недоліки:
    Недоліків не виявлено
  • Юлія Л***

Повербанк сподобався. Прийшов заряджений на 85 % (зручно,що це показує). В дорозі зарядила від нього телефон дуже швидко.

Переваги:
    Швидка зарядка
  • Тетяна С***

Покупкою задоволена,дякую! Прийшов заряджений 88%. Добре упакований. Рекомендую.

Переваги:
    Заряджає швидко.
    Недоліки:
    Поки нема.
  • Володимир

Прийшов повністю розряджений. Почав брати заряд десь після хвилин 50 підключення до зарядного пристою. Працює добре, саморозряду не бачу. Але сам факт повністю розрядженого літій-іонного акумулятора позитиву не додає.

• Володимир

Помилочка: літій-полімерний. Але суті це не міняє.

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий

Рекомендую!

Переваги:
    Довго тримає заряд,
    Недоліки:
    Поки немає ( мало часу у користуванні)
  • Віктор В***

Гарна УМБ за свої гроші. Наявність ліхтарика це добре але замалий (

Переваги:
    Ємність. Заряджений, ліхтарик
    Недоліки:
    Маленький ліхтарик
  • Віталій Ч***

Хороший павер за свої гроші,все працює можна брати

• Станислав х***

Покупкою задоволений.Рекомендую

Переваги:
    Недорого,швидко заряджає
    Недоліки:
    Поки не виявлено
  • Митрофанова Т***

Гарно заряджає, прийшов швидко, дуже ввічливий продавець.

• Паша П***

10 із 10 поки все гарно заряджає супер

• Женя С***

Павербанк сподобався, ніби все працює. Продавець хороший. Рекомендую

• Людмила В***

Відповідає заявлении можливостям, швидка доставка

• Вячеслав С***

Пришло во время всё аккуратно, работает отлично, спасибо за хороший товар.

Переваги:
    Аккуратный
    Недоліки:
    Пока нет
  • Ніна Н***

Все супер, приїхав заряджений майже на 100%.

• Юрій Ж***

Доставили швидко,гарно запакований. Покупкою задоволені. Дякуємо за товар.

• Марія Н***

Покупкою задоволена. Павербанк прийшов добре запакований, зовні виглядає дуже пристойно. Заряджає швидко, заряд тримає добре. Зручно, що можна заряджати одразу кілька пристроїв. Хороша річ, особливо зараз. Рекомендую!

• Юрий Б***

усе good

• Єлизавета Ц***

Дякую. Павербанк працює,все добре,сподобався!

• Світлана М***

Прийшов заряджений на 88%, все добре працює, заряджала вже планшет, телефон, і смарт-годинник. Мені все сподобалося, рекомендую.

• Світлана М***

Павербанком задоволена, забрала тільки вчора, поки що тестую і заряджаю-розряджаю як радять. Прийшов заряджений на 88 відсотків, після дозарядки поповнила на планшеті, телефоні, смарт-годиннику. Дяку

• Юлія Д***

Все добре, рекомендую

• Максим

Все добре, рекомендую

• Сергій К***

Прийшов заряжений.Працює без нарікань,поки довольний

• Володимир К***

Все добре. Приїхав зарядженний

• Олександр Я***

Все добре рекомендую

• Олександр Я***

Все добре працює.

• Наталія К***

Прийшов заряджений, працює без нарікань

Переваги:
    Швидка доставка