Відгуки покупців про Повербанк 10000 mah 22.5W Remzona зі швидкою зарядкою PD 22.5 W Quick Charge 3.0 Fast Charge УМБ для телефона айфона роутера планшета великий хороший портативний Extrinity Metal 10X LED дисплей портативний
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Отримала павер дуже швидко. Прийшов цілий і неушкодженим. 88 відсотків заряду був, є швидка зарядка. Поки це все що можу сказати, після користування наришу ще відгуки, скільки тримає заряд і на скільки разів хватає заряджань
- Переваги:
- Зручний, відносно не важкий
- Недоліки:
- Не має
- Павло М***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Чудовий павербанк! Замовляю вже третій! Собі , друзям ! Приходе заряджений на 80 %) все працює , швидко заряджається!
- Святослав Б***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Якісний товар
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Повербанк отримала заряджений, все гарно працює. Дуже задоволена. Швидка доставка. Дякую!
- Переваги:
- Все швидко заряджає
- Недоліки:
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Повербанк отримала заряджений, гарно працює. Швидка доставка. Рекомендую.
- Переваги:
- Швидко
- Недоліки:
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Хороший павербанк.
- ЖаннаВідгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 10000. Колір: Синій
понравилась батарея
компактно, как раз то что нужно для поездки , вполне хватает на несколько подзарядок телефона- Переваги:
- за такие деньги очень хороший вариант
- Недоліки:
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Все супер.
- Світлана Д***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Все працює добре,якісний павер.Рекомендую.Швидка доставка.
- Переваги:
- Швидко заряджає
- Недоліки:
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Товар прийшов гарної якості, прийшов заряджений, все добре
- Переваги:
- Якість гарна, швидка доставка
- Лариса А***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Синій
Дуже гарна якість чудовий павкрбанк!!!
Зарядив айфон с 13 до 100%-витратив заряду 15% тому для блєкаутів просто мега- Переваги:
- 15-20%-заряджае один телефон
Дуже вдячний продавцю в мене були різні папери на 20000 але цей вже 4 на 20000-топчик
В коробці йде кабель usb-tpc шо на велику рідкість теж дуже непоганий за якістю - Недоліки:
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Все добре
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 10000. Колір: Синій
Все працює добре,швидко заряджає
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 10000. Колір: Синій
Все працює добре.Задоволений товаром.
- Переваги:
- Швидко заряджає,якісний корпус.
- Недоліки:
- Непомітив
- Максим Щ***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Всё чётко
- Переваги:
- Свою работу делает
- Недоліки:
- Не выявил
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Синій
Відмінний повер. Довго держе заряд. Вже тиждень без зарядки, на дисплеї 95%, два рази заряджала від нього телефон, але не повністю розрядженний десь відсотків 50. Шнур якісний. Приїхав повербанк не пошкоджений, дякую продавцю за якісний товар.
- Переваги:
- Ціна, якість, зручність.
- Недоліки:
- Немає.
- СвятославВідгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Синій
Товар сподобався все працює.
- Недоліки:
- Тільки екран де показує відсотки подряпаний.
- Продавець Berem&Store
Святославе, дякуємо за Ваш відгук! Раді, що повербанк Вам сподобався та працює належним чином.
Щодо екрана: на дисплеї з заводу наклеєна захисна транспортувальна плівка. Саме на ній можуть бути помітні подряпини або потертості. Будь ласка, акуратно зніміть її — під плівкою буде чистий, новий екран.
Плівка встановлюється при виробництві спеціально для захисту дисплея під час пакування та транспортування.
Дякуємо за покупку та бажаємо приємного користування!
- Романа Ч***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Синій
Добре
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Товар стоит своих денег!
- Костянтин Ч***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Товар подобається, відповідає характеристикам, заявленим продавцем
- Зінченко О***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Синій
Все добре , рекомендую
- Данило Т***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Павербанком задоволений. Це другий павербанк даної компанії. Все працює як потрібно
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Відгук поверхневий, тому що товар тільки пару днів у мене. Зовнішньо гарно виглядає. Ємкості теж багато. Заряджається потужним блоком відносно швидко. Поки що нічого більше сказати не можу. На цей момент враження гарні
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Беру вже другий,добре працює.
- Вячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Дуже гарний павер!
- Переваги:
- Не дуже важкий!
- Недоліки:
- Заряджається десь 10годин. При нагрузці 2А вистачає десь на 12 годин. Дуже захопливі характеристики!
- Євген Р***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Купив 2 павербанки окремими замовленнями з різницею у часі в 4 дні. З першим павербанком все добре тому вирішив замовити і другий. Щойно отримав другий, а от другий прийшов бракований. Не працює зарядка. Питання до продавця як мені замінити бракований павербанк на нормальний?
- Недоліки:
- Попадається бракований товар.
- Продавець Berem&Store
Євгене, дякуємо Вам за відгук і за те, що обрали Remzona вже вдруге. Нам особливо прикро, що після позитивного досвіду з першим повербанком другий пристрій засмутив Вас несправністю.
Ми цінуємо Вашу довіру, тому не залишимо цю ситуацію без вирішення. На Remzona Extrinity Metal 30X діє офіційна гарантія 12 місяців.
Ми самі зв’яжемося з Вами, уточнимо всі деталі та максимально швидко допоможемо вирішити ситуацію. Зробимо все необхідне, щоб якнайшвидше Ви отримали повністю справний і перевірений пристрій.
Перепрошуємо за незручності та дякуємо, що повідомили нам про проблему. Для нас важливо, щоб у підсумку Ви залишилися задоволені не лише першим, а й другим придбаним пристроєм.
- Маргарита З***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Якісний повербанк, буде задоволена покупкою
- Переваги:
- Швидка зарядка
- Недоліки:
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Задоволена покупкою
- Переваги:
- Швидко заряджає
- Недоліки:
- Поки що не знайшла
- Денис Х***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Заряджається тільки до 94%
- СТЕПАН Л***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Покупкою задоволений. Все відповідає опису. Рекомендую
- Переваги:
- Міцний корпус, швидка зарядка, велика ємність
- Недоліки:
- Не знайшов)
- Валентина О***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Покупкою задоволена. Замовлення отримала з затриманням, бо прокляті рашисти розбили склади Розетки. Бажаю вам успішної торгівлі назло всім ворогам!
- Переваги:
- Швидко заряджається телефон
- Недоліки:
- Не виявила поки що.
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Швидко достаіили
- Недоліки:
- Немає в комплекті дочка для зарядки
- ЯрославаВідгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Гарний павербанк
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Молодці,рекомнндую
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Синій
Якість відповідає ціні, якщо б обидва порти usb-c були in/out, то взагалі класно було б
- Переваги:
- Якість збірки на висоті
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Хороший павербанк, заряд держит.