- Вікторія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 5 кг
Кіт їсть з апетитом. Гарний корм
- Переваги:
- Смакує коту з хворими нирками.
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Just4pets. Вага 1 шт: 5 кг
Все чудово
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Все добре
- Переваги:
- Смачний для киці
- Ольга Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Кіт їсть з задоволенням
- Алекс К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Корм чудовий,але купляв для здоров'я кицьки.
- Переваги:
- Ціна,якість
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Вага 1 шт: 1.5 кг
Корм прийшовся до смаку моїм улюбленцям. Є проблема у кішки (10років). Почала їсти цей корм - менш жаліється, видно, що їй трози полегшало.
- Переваги:
- За свою ціну - чудовий
- АнтонінаВідгук від покупця. Продавець: Uniqzoo. Вага 1 шт: 1.5 кг
Корм прописав ветеринар нашому котику. Їсть його добре. Ніяких негативних реакцій немає.
- Анастасія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Прописал врач, кошка ест
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 350 г
Единственный корм, из реналов который есть моя дама, ни Роял, ни Хилс не стала кушать и немного набрала вес.
- Переваги:
- Единственный корм, который "зашёл" моей болеющей даме и несомненно цена радует.
- Недоліки:
- За полгода приема только достоинства.
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Все ОК.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Корм оказался производства венгрия, он светлее и кот его плохо ест. В описании страна производитель указана Италия. Не забрал.
Представник постачальникаДобрий день, Олександре! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте.
Компанія Nestlé піклується про те, щоб продукція Purina була високої якості, смачною для улюбленців та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.
Для того, аби детально розібратися у даній ситуації, просимо Вас звернутися до нас за телефоном безкоштовної Лінії турботи Nestlé: 0 800 50-09-50, щоб наш представник зміг зв'язатися з Вами. Дякуємо!- Вадим
Добрый день, какая дата срока годности у него?
Почему вы решили что венгрия, по коду он бьется как италия - Александр
HU - Венгрия (светлее, не ест), APB - Италия - все ок
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Замовляв тричі в розетці цей корм. Двічі котикам все подобалось, але на 3-й раз навіть корминку не з'їли.
Зробив висновок, що трапилась якась незрозуміла партія. Замовив на іншому сайті такий самий корм в такому ж об'ємі і коти почали його їсти як завжди активно.
Претензій до магазину не маю, але відтепер замовляти корм для хвостиків буду в спеціалізованих магазинах.- Недоліки:
- Запах хімії
- Вадим
Дата виготовлення та строк придатності не підкажете для того корма що не хотіли їсти
- Руслан Д***
Вадим
Дата виготовлення: 14.09.24
Вжити до: 03.26 - Вадим
Це остання партія його була.
А той який котики стали їсти і був куплений в іншому місці з такими ж датами?
- галина м***Відгук від покупця. Продавець: ShopNemo. Вага 1 шт: 1.5 кг
Якість висока
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 350 г
Хороший корм, кот ест с удовольствием. Круглые, не крупные фракции разгрызает, не глотает целиком. После 3 мес улучшились показатели в анализах.
- Людмила Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 350 г
У меня старый котик перс, и ему очень подходит с почечной недостаточностью
- Переваги:
- Прекрасный корм, моему Котику очень нравится
- Тимур С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Хороший корм , кошки нравится.
- Переваги:
- Не дорогой
- Андрей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 5 кг
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Petsplay. Вага 1 шт: 350 г
Дякую за швидку доставку. Корм свіжий, ціна приємна)
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Petsplay. Вага 1 шт: 350 г
Якісний продукт за нормальну ціну
- Переваги:
- Традиційно висока якість продукта
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Petsplay. Вага 1 шт: 1.5 кг
Якісний продукт за нормальну ціну
- Переваги:
- Традиційно висока якість продукта
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Вага 1 шт: 350 г
Дякую за гарну ціну
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 5 кг
Прийдеться заказывать у других. Жаль потраченое время
- Переваги:
- Корм даю коту уже около 5 лет изза болячки. Роял и схожие даже не расматриваю
- Недоліки:
- Отменил заказ изза долгой отправки. Это при том что уже оплатил сразу
- Надія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 350 г
Чудовий корм збалансований для кішок з хронічною нирковою недостатністю. Знижує завищені показники в аналізах. Рекомендую.
- Переваги:
- Дійсно працює при нирковій недостатності котів
- галина м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Дякую за товар
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Не відомі
- Віталій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Корм їсть із великим задоволенням. А у киці загалом поганий апетит.
- Переваги:
- Кішка їсть із задоволенням
- Ірина К***
И у нас креатинин почти в норме, единственный корм для почечников, который стала кушать моя дама.
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Хороший якісний корм. Чи буде допомагати в боротьбі з аксалатами - покаже час.
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 350 г
Киці сподобався. До цього був Бріт ренал, погано їла, Проплан та Хілс сподобалися, добре хсть. Важкенька стала)
- Каролина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 5 кг
Наша мала обожнює цей корм, а от від роял ренал категорично відмовляється. Дякую за швидку доставку та якісний корм! Доїдаємо пачку)
Великий обʼєм
Улюбленці полюбляють - Недоліки:
- Елена м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 350 г
Сиамская кошка 19 лет с болезнью почек плохо кушает корма. Хорошо есть только вареную говядину, хек, ментай, сметану, молоко). Этот корм ей нравится, часто ходит к тарелочке кушать стала весёлая, ласковая характер улучшился, её состояние меня радует. Из линейки про план хорошо ела утку, неплохо лосось, а курицу ели домучали упаковку. Корм действительно хороший, рада что ей по пришёлся по вкусу.
- Переваги:
- С удовольствием кушает
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 350 г
Мой кот ест этот корм уже почти год, ну вот купила этот же короче только в новой упаковке, и кот отказывается его есть, что-то в нем изменилось!!!
- Переваги:
- Не увидела
- Недоліки:
- Кот отказался есть
Представник постачальникаДобрий день, Оксано! Дякуємо за Ваш коментар. Хочемо зазначити, що по інгредієнтному складу суттєвих відмінностей від попереднього раціону немає, окрім корекції кількості деяких інгредієнтів. У кормі з новим упакуванням нижчий рівень кальцію та фосфору, що краще підходить для підтримки на пізніх стадіях захворювань нирок, проте трохи вищий рівень протеїну, ніж до перезапуску. Радимо Вам дотримуватися поступового переходу на оновлений корм та вводити його послідовно (протягом 3-7 днів), потроху змішуючи зі старим, що допоможе підтримати апетит Вашого улюбленця.
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 350 г
- Переваги:
- Не увидела
- Недоліки:
- Кот отказался есть
- Татьяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Кіт на цій лінії корму (Пуріна Про План NF) 8 років. Завдяки цьому харчуванню кіт не хворіє. Рекомендую!
- Переваги:
- дійсно лікувальний корм.
- Недоліки:
- відсутні
- Віктор
У мене кішка один в один як ваша.
Кішці 8 років, чи кішка з ХНН їсть цей корм 8 років?
- Юлия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Сьогодні забрала корм Purina для нирок для нашої кішки. Їси вона його для профілактики нирок декілька разів на рік. З'їдає весь корм, я так розумію їй подобається смак. Корм має лікувальні властивості з якими він справляється добре. За час лікування кішка стала добре ходити до туалету, шерсть стала більш блискуча та також перестала часто випадати, аналізи також нас дуже радують. Даємо згідно з інструкції (на звороті упаковки), як нам казав ветеринар.
Також дякує Розетці за акції на цей корм (хороша ціна та ще подарунок прийшов). Будемо брати ще коли знадобиться:)- Переваги:
- Корисно, смачно, подарунок від Розетки
- Ольга Т***
нічого лікувального в жодному подібному кормі не існує!
Нирки - то єдиний орган у тварин та людей, який не здатен до відновлення.
Тому існує лише можливість попередити або уповільнити пошкодження нирок тим, шо ми їмо. Такі корми показані при НХН, бо мають знижений вміст білків, шоб не перевантажувати нездорові нирки, або як профілактика - відтягнути той момент Х пошкодження нирок. Пам'ятайте головне - поява ниркової недостатності в аналізах сигналізує, шо нирки вже добряче пошкоджені та працюють лишень на 30%! Тож бережемо з розумом себе та своїх улюбленців.
- Олена Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 5 кг
Дякую за відпрацьване постачання, всім задоволена і буду ще замовляти!
Окрема подяка за подарунок, коти щасливі і просять зранку цей вологий корм))))- Переваги:
- Коти їдять за призначенням вет лікаря, я щаслива!
- Недоліки:
- Поки що не знайшла
- Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 350 г
Купила котику на пробу, т.к. на диете. Отказался кушать!
- Переваги:
- Лечебный
- Недоліки:
- Не знаю
Представник постачальникаДобрий день, Вікторіє!
Нам шкода, що Ваш улюбленець не вподобав даний корм. Ми розуміємо, що в кожного домашнього улюбленця є свої особливі вподобання, тому завжди стараємось приготувати корм смачно, аби цей продукт вподобали якомога більше песиків. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними. Якість продукції є одним з пріоритетів нашої компанії, тому ми використовуємо лише високоякісну сировину та дотримуємось усіх необхідних стандартів та вимог при виготовленні цього продукту.
Ми обов'язково врахуємо Ваш відгук на майбутнє та сподіваємось, що серед нашого асортименту Ви підберете харчування, яке смакуватиме Вашому песику найкраще. Бажаємо гарного дня!