- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10 кг
Сплошная соль и сода даже нет пены
- Недоліки:
- Один огрошенный
Вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук і за те, що звернули нашу увагу на цю ситуацію. Нам прикро чути, що ви залишилися незадоволені продуктом.
Наші товари проходять ретельний контроль якості на кожному етапі виробництва і ми завжди прагнемо забезпечити найвищий стандарт. Однак, враховуючи ваші зауваження, ми готові перевірити цей випадок детальніше. Можливо, під час транспортування або зберігання виникла якась проблема, яку ми обов'язково вирішимо.
Для більш ефективного розв'язання питання просимо вказати номер партії та дату виробництва, які вказані на товарі.
Також рекомендуємо звернутись безпосередньо до виробника за номером, який вказаний на упаковці.
Ще раз дякуємо за ваш відгук. Ваша думка важлива для нас, і ми зробимо все можливе, щоб виправити ситуацію.
- Леся Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10 кг
Приємний запах,добре пере,не потрібно сипати багато
- Переваги:
- Гарно пере
- Єнот П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10 кг
Брав вже кілька разів цей порошок. Все супер, якщо дійсно все робите по інструкції. З мінусів - взяв упаковку на 10 кг, а в неї ручка розлізлася через 5 хв. Трохи неприємно
- Переваги:
- Гарно пере, укр виробництво
- Недоліки:
- 10 кг упакова не дуже міцна
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10 кг
Дуже задоволена ціною і якістю. Були сумніви, що буде добре прати, але сумніви розвіялися. До цього купували дорогі порошки, а тепер буду купувати Frisk.
Pекомендую.- Переваги:
- Ціна, якість.
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10 кг
Дуже задоволені якістю і ціною.Гарно пере, краще ніж дорогі порошки.
Звісно, якщо ходити в шкарпетках по грунту, то не відіпре.
А так в цілому чудовий порошок, запах не їдкий.- Переваги:
- Ціна, якість, кількість.
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2.5 кг
Відмінний порошок, особливо якщо знаєш, як ним користуватися. Кисневий порошок потрібно залити окропом для активації і якщо кольорові речі, дочекатися, коли він охолоне. У ту воду покласти речі години на 3. Все. Потім звичайно прала у машині на швидкому режимі. Я привела у порядок рушники для собак. Без замочування та у прохолодній воді працює не дуже.
- Алексей
Прочитайте инструкцию к порошку , состав и температурный режим.
- Виктор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 5 кг
Нормально.
- Переваги:
- цена