- Сергей В***Відгук від покупця. Продавець: Rosenfeld
Все довольны, дочка довольна, просто класс.
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rosenfeld
Не погано для такої ціни
- Переваги:
- Якість не погана , зарядки на довго хватає , звук не поганий
- Недоліки:
- Не вся музика з флешки добре грає , переривається , збивається
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: Waltrop. Колір: Pink
На самі навушники нарікань немає, принаймні станом "на зараз" (отримані сьогодні), далі подивимося. Але коробка була пом'ята і така затягана наче нею грали у футбол. Жодних захисних ярличків чи захисту від скриття. Стан упаковки жахливий і це стало дуже не приємним сюрпризом, враховуючи те, що навушники купувались на подарунок і цілісність упаковки була важлива. Товар я все таки забрала, бо вже немає часу перезамовляти, але осадочок лишився, наврядче буду замовляти знову у цього продавця.
- Переваги:
- Компактні, багато функцій, є карта пам'яті та фм-тюнер, а також можливість підключення через mini-jack, звучання наче не погане, на свої гроші нормальні.
- Недоліки:
- Роз'єм type B, краще б все ж було Type C, щоб не тягати з собою купу шнурів, але це суб'єктивно.
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Knox. Колір: Pink
Сомневалась брать не брать по такой цене. Уже пару дней все работает. Младшая сестра тоже их носит и роняет. Но все хорошо с ними. Для девочки 8 лет отличный подарок.
- Переваги:
- Яркие
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: BrightSun. Колір: Pink
Купувала на подарунок дитині. Дитина задоволена, якість звука добра.
- Переваги:
- Яскраві, стильні,гарне звучання
- Продавець BrightSun
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Rosenfeld
Якісний звук! Збірка чудова, пластик міцний, дитині подобається
- Переваги:
- Якісний звук
- Тетяна К***
А скільки тримає заряд?? Дякую.