Відгуки покупців про Картина за номерами STRATEG Метелики у волоссі, 40x50 см (GS1057)
- Олена Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Оновлюю прпередній відгук. Дуже дивно, таких неприємних сюрпризів від Strateg ще не було.
Звісно ніхто ні то що гроші не повернув, а навіть ніяк не відреагував...
Дівчинку не кинула. Довелося купити інші фарби для змішування всіх відтінків сірого. Додала фото роботи до фарбування різнокольорових і чорних елементів. Порівняйте з роботами попередніх творців, у них не було можливості промалювати стільки дрібних деталей різних відтінків сірого. Половина номерів майже не відрізнялися між собою – це неприпустимо, бо деталі зливаються між собою і виходить даремно витрачений час та зайвий труд. Чорний (19) теж тут був жахливого відтінку, зеленувато коричневий (якійсь відтінок калу)) тому і чорний довелося купити новий. У скільки гривень обійшлася мені ця картина, навіть лякати нікого не буду. Кольори метеликів були красиві, але теж з поганим укриттям, а зафарбовувати по 3-5 шарів якось не було бажання. Тому метеликам підбирала кольори на свій смак (залишки фарб від різних попередніх картин). Тепер результатом задоволена. Дуже сподобався сюжет, цікава задумка автора, з поваги до його роботи відтворила все як було задумано, тобто як було на заявленому зразку. Але як би я не могла малювати самостійно (без номерів), то так бездоганно не вийшло б- Переваги:
- Сюжет автора
- Недоліки:
- Жахливі фарби!
- Олена Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Я вже малювала декілька картин цього виробника, малювати було превелике задоволення. А ця картина просто жах! Мука і бісить. Хіба для цього ми займаємося творчістю? Кольори не відповідають заявленим. Почала з N°7 бо це лице і воно переважно цього кольору. Хіба це сірий? Мені сподобалася задумка автора, що дівчинка, як чорно-біле фото, а метелики різнокольорові. Деякі кольори зовсім не відрізнялися один від одного ні по кольору, ні по тону. Зробила нову палітру, додаючи більш темні (4,5,2), чи білий (фото палітри додам), щоб була різниця, та плавний перехід до затемнення. Досягла бажаного результату і почала рухатися далі, до світлішого, тобто після N°7 іде 8, потім 9. Але ж укриття всеодно жахливе. На моїх фото червоними цифрами я вказала кількість шарів. Щоб було рівномірно, потрібно 5!!! шарів фари. Це жах! Це ж буде по часу, як 5 картин.
Поверніть кошти. Може я і не здамся, куплю за ці гроші нові нормальні сірі фарби і перероблю все з спочатку. Тоді напишу новий відгук.
Хочу додати пару своїх робіт, щоб ви не думали, що "поганому танцівнику і ноги заважають танцювати"- Переваги:
- Красивий та цікавий сюжет
- Недоліки:
- Дуже поганої якості фарби. Погане укриття, як пластелінові, неслухняні, не повторюють рух пензлика.
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Метелики привернули погляд і відразу замовила
- Переваги:
- Якість фарб і ціна по акції
Дякуємо за Ваш відгук.
Нехай Вам щастить.
Завжди Ваш – STRATEG.
- Юлія Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Картина понравилась с первого взгляда....Но...На картинке, в серых тонах, смотрится гаразда лучше. По факту вместо серого фона получается с зеленоватым оттенком. В моем наборе краски не свежие, густые, ложатся с проплешинами...приходиться наносить несколько слоев.
- Переваги:
- Сюжет
- Недоліки:
- Несоответствие цветок, качестве красок
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Картина получилась очень красивая, получила массу удовольствия.
- Переваги:
- Сюжет, свежие краски, цена по акции
Дякуємо за Ваш відгук.
Дуже гарна картина у Вас вийшла.
Нехай Вам щастить.
Завжди Ваш – STRATEG.
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
В перший раз зустрічаю картину, де пошкодували фарбу, деяких прям не вистачає. Розфарбувала вже щтук 40, зазвичай фарби більше ніж треба
- Недоліки:
- деяких фарб дуже мало, не вистачає
Представник постачальникаДобрий день.
Ми дуже вдячні за Ваше повідомлення та висловлену ним думку про нашу компанію.
Нам дуже шкода, що так сталось, і ми готові допомогти Вам в її вирішенні.
Наші фахівці, або фахівці Розетки з радістю нададуть Вам необхідну допомогу та зв`яжуться з вами найближчим часом.
Компанія завжди готова бути корисною для своїх клієнтів, також ми постійно працюємо над поліпшенням якості нашої продукції та сервісу.