Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Набір ароматичних свічок Julia's Candle Різдвяна Ніч 4шт (6641058967014)

Оцінка користувачів 4.57/5
  • Тимур М***
    Відгук від покупця. Продавець: Aromantello

Подача відмінна, но зверніть увагу вони дуже маленькі.

Переваги:
    Подача
    Недоліки:
    Ціна - об'єм.
    • Продавець  Aromantello

Добрий день, вся інформація була вказана в характеристиках перед покупкою . Тому ви були повністю проінформовані про об'єм свічок та їх аромати. В нашому асортименті також представлений цей зимовий сет з більшим об'ємом кожної свічки — 120мл

• Якименко Н***

Так в описі і написано , що вони по 40мл. Що ви очікували побачити ? Боночки по літру ?) Причому все видно по фото і вся інфа є в характеристиках. А стосовно ціни то це вже діло кожного , набір чудовий дійсно.

• Валерія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Aromantello

Ну це просто ВАУУУ! Дуже приємні аромати і досить атмосферненько вдома стає. Щиро вдячна за такі гарні свічки , можна для себе взяти так і на подарунок.

Переваги:
    Приємний аромат
    • Продавець  Aromantello

Дякуємо за такий чудовий фітбек!

• Анастасія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Aromantello

Всі аромати сподобались. Брала на подарунок, тому як горять не знаю. Аромат з грушею то взагалі божественний. Гарне упакування, швидка доставка.

Переваги:
    Швидка доставка, хороше наповнення і упакування. Можна брати на подарунок.
    • Продавець  Aromantello

Анастасія, дякуємо Вам за високу оцінку та вибір нашого набору свічок! Раді, що Вам сподобалися аромати, та якість пакування.

Завжди чекаємо на Ваші нові замовлення бо на вас чекають й інші набори з сезонними ароматами.

• Нікіта Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Aromantello

Сам набор свечей отличный, баночки маленькие, но пахнут сильно. В составе прикольные и реально настоящие ароматы. Мне больше всего понравились свечи с груша-бренди и штрудель.

• Продавець  Aromantello

Дякуємо за теплий відгук ! Ви можете ознайомитись з усією лінійкою сезонних ароматів та обрати найкращий для вас по настрою.

• Богдан П***
    Відгук від покупця. Продавець: Aromantello

Якщо думаєте брати — беріть! Це просто ТОП набір свічок на подарунки . Пахнуть класно і все доставили вчасно та приємно вражений був пакуванням набору.

Переваги:
    дуже виразні та приємні аромати , святкове пакування
    • Продавець  Aromantello

Дякуємо за теплий відгук
      Завжди раді бути частинкою таких теплих моментів

• Моружко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Aromantello

Дуже гарний вибір як для подарунку, стильні маленькі свічки і кожна зі своїм святковим ароматом. Як для знайомства з ароматами те що треба. Хотіла би побачити такі свічки у більшому обємі. Дякую!

Переваги:
    Святкове пакування та приємні аромати.
    • Продавець  Aromantello

Вдячні вам за теплий відгук, ви можете замовити такий набір з нашої сезонної лінійки ароматів з об'ємом 120мл посиланняСвічки з таким об'ємом дають вже більш насичений аромат та довше горять для вас.

• Дмитрий П***
    Відгук від покупця. Продавець: Aromantello

К сожалению свечи не оправдали ожидания. Брались на презент. После поджигания запах отсутствует (кроме одной - штрудель) . Когда не поджигаешь то пахнут 3 из 4 , которая не пахнет - воняет парафином. Запах ели очень напоминает антиперспирант олдспайс бирглав. Очень расстроен приобретением.

Переваги:
    Красивая упаковка
    Недоліки:
    Отсутствие запаха при горении у большинства свеч из набора.
    • Продавець  Aromantello

Доброго дня! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук, хоч нам і шкода, що набір не виправдав ваших очікувань.

Хочемо внести ясність щодо складу: ми використовуємо виключно 100% натуральний сертифікований соєвий віск. Парафін у нашій майстерні не використовується в принципі. Специфіка соєвого воску в тому, що він віддає аромат м'якше і делікатніше, ніж магазинна парафінова свічка з агресивними хімічними ароматизаторами.

Також важливо враховувати фізику процесу: в наборі представлені міні-свічки об'ємом всього 40 мл. Через невеликий діаметр у них мала площа випаровування («калюжа» розплавленого воску). Такий формат розрахований на знайомство з ароматами або локальне використання (наприклад, на робочому столі), вони технічно не можуть заповнити яскравим ароматом велику кімнату так, як це роблять повнорозмірні свічки.

Сприйняття запахів — річ дуже індивідуальна. Нам шкода, що аромат «Frosty Air» нагадав вам чоловічий парфум, хоча багато клієнтів цінують його саме за морозну свіжість. Сподіваємося, ви знайдете «свій» аромат в майбутньому!

• Марія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Aromantello

У захваті від цих свічок! Прийшли вчасно, запахи дуже класні та насичені, також приємно здивувала гарна подарункова упаковка. Дякую продавцю :))

• Продавець  Aromantello

Дякуємо за відгук Радимо ознайомитись з усіма сезонними ароматами