Відгуки покупців про Ванночка дитяча складна з матрасиком для для купання, з термометром, та зливом, для новороджених та немовлят від 0 до 2.5р. (ck-1692 grey colombokid)
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Ваночка супер, зберігається зручно та компактнр
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Ванночка та матрасик просто бомба.
Нажаль як у багатьох на третій день відригнув градусник- Переваги:
- Компактна
- Недоліки:
- Градусник довго не живе
- Продавець FlamesShop
Дякую за ваш відгук, раді що ви залишились задоволені покупкою .
З приводу термометра , це поодинокий випадок та є гарантією , напишіть нам та ми надішлемо вам заміну.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Гарна зручна ванночка яка займає мало місця
- Продавець FlamesShop
Щиро дякую за ваш відгук. Ваш досвід покупки корисний та допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір
- Юнона Ї***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Не знаю як оцінити даний товар, було зручно купати дитину, поки одна з ніжок досить швидко не зламалась (хоча дитина не важка), після того як я її заклеїла- ванночка ще трохи прослужила, але коли вона ще раз відпала, то вже не бачу сенсу її ще раз ремонтувати. Непоганий варіант на 3-4 місяці , потім дитина з неї виростає. Зручний термометр і матрасик.
- Переваги:
- Зручний матрасик, зручно зберігати, вбудований термометр
- Недоліки:
- Зламалась ніжка
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Дуже довго вибирала ванночку,але замовила саме цю, і не помилилася ,зручна,пластик якісний, займає мало місця. Дитину від народження можна мити самій, з гамачка вона нікуди не випадає , що робить вільні дві руки.
- Переваги:
- Займає мало місця
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Товар з виду як в описі
- Переваги:
- Товар відповідає опису
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Чудова ванночка. Відповідає фото. Користуємося з моменту народження. Дуже зручна і зовсім не страшно в такому купати дитинку, дитинці комфортно і батькам спокійно. Однозначно рекомендую до покупки!
- Переваги:
- Комфортна і безпечна.
- Марія С***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Компактна, термометр максимально правильно показує температуру.
- Переваги:
- Дизайн Якість
- Недоліки:
- Невиявила
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Хороший варіант, але лише до 6міс. Ми так і розраховували. Все працює гарно. Зручно використовувати.
- Виктория Ш***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Быстро отправили, ванночка хорошая
- Продавець FlamesShop
Доброго дня. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого товару . Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Клименко А***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Ванночка гарної якості, термометр справно працює, матрацик зручний. Чесно неочікувала за ці кошти отримати товар дійсно гарної якості
- Діана О***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Швидка доставка. Відповідає фото, температура відповіла дійсності)
Рекомендую - Алина Ф***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Ванночка дуже добра
Компакта та зручна
Дитинці дуже подобається цей гамачок
І звичайно дуже зручно що вона складається та займає мало місця - Роман М***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Чудова ванночка, для квартири те що треба. Гарної якості. Термометр дуже доречний, матрасик в комплекті теж класний, дитина при купанні дуже чемна (видно що їй подобається і зручно). Зливом поки не користуюсь, виливаю через борт. Загалом дуже задоволені
- Переваги:
- компактність, якість, термометр, матрасик
- Недоліки:
- термометр завжди увімкнений (але це не така вже і проблема), при пересуванні деколи відлітає ножка, але вона дуже легко вставляється назад
- Продавець FlamesShop
Дякую за ваш відгук- ваш досвід буде корисним майбутнім покупцям зробити правильний вибір
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Дуже задоволена товаром!!!!Рекомендую!!!
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Дуже задоволена товаром!!!Рекомендую!
- Алина Ф***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Отримали ванночку
Товар супер, все як і заявлено
Швидка відправка - Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Ванночка супер.
- Наталя В***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Зручна ванночка, термометр працює,щільний пластик.Задоволені!
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Дякую, все чудово
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Раджу не купувати у цього продавця. Будучи вагітною я готувалась до народження дитини. Замовила ванночку. Для мене 1200 - це гроші. Моя помилка була, те що прийшла додому і одразу не набрала води в цю ванночку, щоб побачити що вона дирява. Отже, склались так обставини, що я багато часу (рахується в місяцях) була в лікарні. Коли, нарешті, вже була дома і захотіла помити малечу, виявилось, що в ванні дірки. На фото видно, що це заводський брак, але продавець хоче запевнити мене, що таке неможливо. І висновок який? Я вбухала 1200 з надією що моя дитинка буде митись в гарній ванночці, в результаті, дирява ванна заклеєна скотчем, бо я зараз не можу собі дозволити ванну навіть дешеву, а продавець не вважає за потрібне міняти товар. За правами споживача продавець прав. За моральними правами продавець нелюд.
- Продавець FlamesShop
Багато наших клієнтів високо оцінили якість наших ванн для малюків. Нам дуже прикро, за цю одиничну ситуацію та можемо впевнити , що кожен товар перевіряється на брак без винятку, і на кожен наш товар діє повернення або обмін протягом 14 днів. З вами переписувалися в чаті, та писали вам в вайбер. Ви звернулися до нас через три місяці, і сказали , що ви теж оглядали товар на видач і все було добре. Вам було запропоновано гарантійне обслуговування , т.к як повернення можливо протягом 14 днів.
- Катерина Г***
Тільки побачила відповідь продавця. Сміюсь!!!!!! Я такого хамства ще не бачила. Мені не було запропоновано нічого з того що написали. Але дуже нахамили. І це факт. Бажаю вам удачі, але не щиро)))))) насмішили
- Дарья Ш***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Ванночка супер, компактна, термометр працює справно, дуже сподобалвсь
- Переваги:
- Компактна
- Недоліки:
- Не знашли
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Ванночка приїхала вчасно, в терміни вказані продавцем
- Недоліки:
- Продавець зателефонував для уточнення кольору матрацу,але все одно вислали не той,що замовляла
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Вже користуємося місяць, все добре. Гарна якість, все відповідає характеристиці
- Переваги:
- Мобільність
- Недоліки:
- Не знайшла
- Наталья А***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Спасибо за быструю отправку. Качество отличное. Спасибо. Рекомендую к покупке, все соответствует
- Переваги:
- Хорошее качество
- Недоліки:
- Их нет
- Виктория З***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Дякую за швидку доставку і якісне обслуговування, товаром поки не користувалась але якість сподобалась.
- Марина О***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Гарна ванночка.
Відповідає опису.
Продавець швидко звʼязався та відправив товар.
Гарний сервіс.
Дякую!- Переваги:
- Зручність, функціональність, компактність.
- Недоліки:
- На даний момент недоліків не виявлено.
- Інна Ш***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Дуже товаром задоволині!
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Гарна ванночка, опис відповідає. Мені все сподобалось ) відправили вчасно, без затримок
- ІлонаВідгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Все дуже круто та швидко
- Переваги:
- Швидка відправка
- Скоромчено А***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Швидко відправили! Чудовий матраси в комплекті
- Юлія Н***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Відмінна дитяча ванночка! Очікування та реальність повністю совпали – якість на висоті, зручна та продумана конструкція. Покупкою дуже задоволені! Окреме дякую інтернет-магазину за відмінний сервіс: швидко передзвонили, оперативно відправили товар, а після доставки уточнили, чи все нас влаштовує. Дуже приємно отримувати такий рівень обслуговування. Рекомендую!
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Замовлення отримали вчасно. Купати немовля в ній-одне задоволення. Дякую за товар
- Переваги:
- Складається, має термометр,має подушечку
- Недоліки:
- Поки не знайшли
- Діна С***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Дякую, неймовірно приємне спілкування. Швидка доставка. А сама ванночке одна МИЛОТА.
- Продавець FlamesShop
Доброго дня, Діна. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашої ванночки . Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Все добре
- Продавець FlamesShop
Доброго дня, Тетяна. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашої ванночки. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Мирослава С***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Дуже задоволенні