Картка Rozetka

Відгуки покупців про УМБ павербанк батарея powerbank 10000 mAh 22.5W Fast charge швидка зарядка Kayfovo СК-009

Оцінка користувачів 4.65/5
  • Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Хорошая баночка,всем ожидаемым доволен.
    Спасибо продавцу.

• Продавець  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Ігор М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний

Купував для живлення wi-fi роутера, чудово справляється зі своєю задачею.

Переваги:
    Добре тримає заряд
    Недоліки:
    Довго заряджається, але не критично
    • Продавець  Lemeshop

• Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний

За свою цену хороший повербанк с большой ёмкостью, отправили и доставили быстро

Переваги:
    Быстрая зарядка, подключение до 7 устройств, встроенный фонарик
    Недоліки:
    Не обнаружил
    • Продавець  Lemeshop

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний

Товар прийшов не згідно вказаному опису, а аналогічний

Недоліки:
    В наявності товару що на картинці в продавця не має.Про це продавець зазделегідь не повідомив.
    • Продавець  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація, зв'яжіться з нами через особисті по замовленню для вирішення проблеми.

• Олексій Г***

Все добре. Працює

• Василь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний

Товар відповідає своїм характеристикам ,доставка вчасно

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний

Класний павербанк, відправлений на фронт. Гарно служить.

• Віталій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний

Доставили швидко, товар відмінно працює.

• Инга Б***

Долго держит заряд

Переваги:
    Классный!
    • Продавець  Lemeshop

• Валерій С***

все супер
    працює добре, стає на довго

Недоліки:
    поки не знайшов
    • Продавець  Lemeshop

• Виталий В***

Доставили швидко.
    Повербанком задоволені, працює 2 місяці. Все влаштовує.

Переваги:
    Ціна.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  Lemeshop

• Святослав Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний

Получил не то что на картинке и не та фирма

• Павел
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Повербанк працює добре, якість хороша. Використовую в машині на довгих маршрутах від 2к км, телефони заряджаються від нього постійно, нарікань немає

• Ярослав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний

Залишився задоволений після придбання)

Переваги:
    Класний павер, вистачає на 10 зарядів)

• Ольга Х***

Працює відмінно

• Ірина Г***

Отримала павербанк
    Зарядка 73 вітсотки
    Швидке оформлення та відправка
    Поки що нарікань не має

Переваги:
    Швидка відправка
    Недоліки:
    Дуже важкий
    • Продавець  Lemeshop

• Дмитро Л***

Норм але можна одночасно заряджати лише 6 пристроїв а не 7

Переваги:
    Багато можна зарядити
    Недоліки:
    Великий (більший ніж на картинці) лише 6
    • Продавець  Lemeshop

• Валентин М***

Все гуд

• Базна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Процює добре, вже місяць все ок

• Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Чудовий павербанк заряджається швидко, на одному зяряді можна півтори рази зарядити телефон. Легкий взручний, не гріється, одним словом якісний товар, цілком вартий уваги. Доречі швидка доставка і відповідальний продавець. Рекомендую.

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Не знайдено
    • Продавець  Lemeshop

• Тетяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Купила на день народження сина в травні місяці. Поки все працює добре, прийшов гарно упакований, заряджений. Син бере його з собою постійно, так як слухає музику і телефон сідає швидше. Тому павербанк завжди в пригоді. До того ж два вбудованих кабеля дуже зручно, не потрібно брати ще якісь шнури. Сподобався і дізайн самого павербанка (помаранчеве віконце). Як буде працювати у подальшому покаже лише час.

Переваги:
    Дитині подобається що є вбудовані кабелі для зарядки.
    Недоліки:
    Поки не знайшли
    • Продавець  Lemeshop

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Прийшов із зарядом 76%. Поставив заряджатися телефон і павербанк за 15 хвилин вже показав 0% і більше не заряджається. Як повернути кошти за цей хлам?

Переваги:
    Один раз підзарядив телефон
    Недоліки:
    Не працює.
    • Продавець  Lemeshop

Доброго дня! Дякуємо за звернення і шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Те, що павербанк так швидко розрядився і не працює, дійсно свідчить про можливу несправність. Будь ласка, зверніться до нашої служби сервісної підтримки. щоб ми могли розпочати процес повернення коштів або обміну. Також просимо надати фото/відео, які підтверджують проблему — це пришвидшить розгляд звернення. Ми прагнемо вирішити цю ситуацію якнайшвидше та зробити все можливе, щоб Ви залишились задоволені обслуговуванням.

• Роман С***

Сподобався. Практичний.

• Віктор Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний

Дуже хороший павербанк, якісно тримає заряд. На вихід придбав собі 4 штуки. Дуже задоволений

• Світлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний

Паверьанком задоволена. Він не великий, але важкенький. Тож не для щоденного таскання в сумочці. Але! Реально заряджає пристрої. І планшет, і телефон, і ноут - все заряджає.

• Олександра Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Купила павербанк. Дуже задоволена. Швидко заряджає телефон та навушники. І заряджається не довго. Обслуговування розеткою задоволена. Все добре.

• Роман С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Все швидко, вчасно і чудово! Дякую! Працює як треба!

Переваги:
    +++++

• Винник Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний

Все працює чудово, зручний, декілька пристроїв одночасно можна заряджати. Швидка доставка

• Наталія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний

Для своєї ціни досить непоганий товар. Брали на подарунок знайомому військовому. Нарікань не чула

Переваги:
    Швидка доставка, повербанк відподіває очікуванням
    • Продавець  Lemeshop

• Олексій П***

Дуже задоволені павербанком, працює добре, заряджає швидко

Переваги:
    Дуже задоволені павербанком, працює добре, заряджає швидко
    • Продавець  Lemeshop

• Дмитро

все чудово.
    працює як і потрібно. не помітив ні нагріву, ні якихось інших недоліків.
    доставили дуже швидко, я забирав довше

• Катерина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Дуже швидка доставка, товар працює добре

• Прохоренко И***

Товар супер)

• Серый У***

Пойдет!

• Андрей Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Працюе без нарікань, якісний товар!

• Денис Б***

Замовляв 4 павербанка. Працюють добре, поки без зауважень. Дякую

• Продавець  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам надзвичайно приємно дізнаватися, що наша продукція приносить вам задоволення та відповідає вашим очікуванням. Ваша підтримка є для нас цінним стимулом до постійного розвитку та вдосконалення, адже ми прагнемо пропонувати лише якісні товари, які радують наших клієнтів.
      Ми високо цінуємо вашу довіру та завжди відкриті до спілкування. Якщо у вас виникнуть будь-які запитання або побажання, не соромтеся звертатися – наша команда з радістю вам допоможе.
      Дякуємо, що обрали наш магазин! Сподіваємося й надалі радувати вас чудовим сервісом та якісними товарами.