- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Розмір підковдри: 2 x 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Постельное белье понравилось.
Отличное качество, а рисунок какой)
Покупаю только Вилюту. - Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Хороша якість і дуже швидка доставка!
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Чи є окремо простирадло на резинці під цей комплект?
- Переваги:
- Якісна
- Мария Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Хороший комплект. Качество, расцветка, всё устраивает.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нехай постіль тішить вас довгий час та дарує затишок щодня!
- Альона С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Гарний комплект за цю ціну, не линяє, не кошлатиться. Мені подобається.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нехай комплект приносить вам тільки комфорт і задоволення!
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Швидка доставка, фото відповідає товару, якість супер
Представник постачальникаДякуємо за терпіння в вирішенні питання. Нехай комплект приносить вам тільки комфорт і задоволення!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ
Колір такий же, моя улюблена постіль. Котунців немає. Добре пошита
- Переваги:
- Матеріал
- Недоліки:
- Продавець ЗАТИШНА НІЧ
Дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного та тривалого користування!
- Юлия Н***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ
Постіль супер
Дуже сподобалася- Продавець ЗАТИШНА НІЧ
Дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного та тривалого користування!
- УлянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Гарна постіль
Темніша ніж на фото
Простинь не двостороння ( колір з одного боку)
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що вам сподобався комплект.
Бажаємо вам комфортного користування!