- Ілля О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий досвід. Простий, повно-функціональний провідний сканер штрих-кодів.
- Переваги:
- Якість, стабільність
- Недоліки:
- Нема, ціна- справедлива
- Демидюк Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив в Розетці. Даний сканер з коробки не налаштовується на роботу з префіксом F7. сканер не підтримує функціональні клавіші, можливо їх можна якось увімкнути, але ніде проце не написано..
- Переваги:
- зручний
- Недоліки:
- не підтримує функціональні клавіші
- Олег С***
Да все нормально він налаштовується, я з пів сотні їх під 1ску під baf запрограмував, неубиваємі сканера.
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісний, ергономічний сканер, зручно лежить в руці.
- Інна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Настраивается легко, но с подключением могут быть проблемы.
- Переваги:
- Сканирует все коды.
- Недоліки:
- Для подключения к 1С нужен был программист.
- Николай С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Взяли данный прибор для кладовщика, чтобы наконец-то не на бумажке сдавал нам приходы и расходы, а мы видели все в базе.
По настройке поставил программу от зебра, хотя она даже не понадобилась. Необходимо просто отсканировать код необходимого формата и сканер уже готов к работе.
Разработчик пошаманил над нашей базой и мы легко теперь видим все перемещения на складе. Девай упростил работу нам и кладовщику.
Спасибо. Рекомендую!- Переваги:
- Удобно, легкая настройка, чтение qr-coda
- Недоліки:
- кабель 1,5 метра для склада маловатый
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брав для роботи. Чудовий сканер. Сканує на великій відстані, без проблем зчитує з екрана телефона на максимальній та мінімальній яскравості, сканує як штрих-коди, так і QR коди незалежно від позиції відносно сканера, інформація надсилається зразу на комп'ютер без танців з бубном і драйверів, просто підключив, нажав кнопку і готово. Чудовий товар для бізнесу. З іншої сторони є куча безкоштовних додатків на смартфони, які прекрасно сканують все що завгодно, тому застосуваня окрім як для бізнесу в таких сканерах не бачу :)
- Переваги:
- Надійний, гарна скидка та розширена гарантія на 3 роки на момент покупки, перевірений виробник, наявність підставки в комплекті
- Недоліки:
- не виявив
- Антон Б***Продавець: Rozetka
Такую модель поставили на рампе склада, там уличный климат, большие расстояние для сканирования - он работает.