- Люда Г***Відгук від покупця. Продавець: MARITIM
Гамак дуже якісний, надійний, шви надійно прошиті. Легкий у використанні, просто прикріпити у будь якому місці, добре, що довгі ремені, можна прикріпити на будь яку довжину. Найкращий момент, що є москітна сітка, яка надійно захищає від комарів, бджіл, мух та кліщів. Витримує велику вагу, пробували і двоє лягати середньої ваги, все супер. Однозначно рекомендую до покупки.
- Переваги:
- Москітна сітка
- Продавець MARITIM
Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: MARITIM
Дякую велике за гамак,він чудовий,мала там лежить цілими днями
- Продавець MARITIM
- Ігор О***Відгук від покупця. Продавець: MARITIM
Все супер,відміно
- Продавець MARITIM
Ігор, ми дуже вдячні Вам за відвертий відгук стосовно замовленого товару та сервісу нашого інтернет-магазину, це дуже важливо для нас.
Дуже раді, що Вам сподобався і товар, і обслуговування. Ми завжди намагаємось надавати клієнтам виключно гарний сервіс, для нас це є пріоритетом!
Ми вивчаємо усі відгуки та намагаємось ставати ще кращими для своїх клієнтів.
Ще раз дуже дякуємо Вам за замовлення!
Бережіть себе та своїх рідних!
З повагою, "Maritim"
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: MARITIM
Супер ,качество
- Продавець MARITIM
Юрій, ми дуже вдячні Вам за відвертий відгук стосовно замовленого товару та сервісу нашого інтернет-магазину, це дуже важливо для нас.
Ми вивчаємо усі відгуки та намагаємось ставати ще кращими для своїх клієнтів.
Ще раз дуже дякуємо Вам за замовлення!
Бережіть себе та своїх рідних!
З повагою, "Maritim"