- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Світло-коричневий
- Елена Я***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Сірий
Килим виглядає відповідно фото.
Зручний, не ковзає, гарно тримає форму, не закручуються краї. - Юлия Ф***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Кремовий
Замовляю вдруге , хороший коврик
- Юлия Ф***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.2 x 0.67. Основний колір: Кремовий
Хороший коврик
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Сірий
Килим якісний, саме такий як на фото
Не ковзає, виглядає дуже красиво
Швидка доставка- Переваги:
- Не ковзає
- Недоліки:
- Віра П***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Кремовий
Дуже зручний килимок, легко чистити.
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.2 x 0.67. Основний колір: Бежевий
Дякую, все супер!
- Яна Г***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Сірий
Вчасно відправили, відповідає фото, гарно на вигляд !
- Дмитрий Т***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Кремовий
Гарні та якісні килими !. Продавець швидко відправив. Раджу Товар та Продавця !
- Недоліки:
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Бежевий
Продавец очень внимательный.Ковер очень удобный и красивый.Рекомендую