Картка Rozetka

Відгуки покупців про Паяльник газовий Neo Tools 1300°C паливо 5мл мікропальник латунь (19-906)

Оцінка користувачів 3.2/5
  • Игорь С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

После того как заправил 2 минуты погорело как горелка, а потом как обычная зажигалка

Переваги:
    Красивая
    Недоліки:
    Не работает так как надо
  • Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

УВАГА ДО СПОЖИВАЧА. Тут я зараз не про функціонал буду, а про сам пристрій.
    Дивіться: коли береться подібна річ за таку ціну, ніхто не буде себе щось там якось тішити ілюзіями.

"1 з половиною рази для справи, а потім нехай лежить, валяється в господарстві. невеликі гроші"
    Так ось - це велика ілюзія, починаючи з того, що можна подумати, що нібито за це сміття - це невеликі гроші). не вистачить і на це. пояснюю:

на віру і можливу дещицю логіки: поводився дбайливо з моменту огляду на пошті. Тобто ударів не було ВЗАГАЛІ. Сопло відвалилося на середині роботи. Через перепад температур, оскільки так чи інакше жало гріється, або через зелену соплю, на якій тримається жало... не знаю. оберіть варіант собі до душі. Більш барвисто опишуть конструкцію "збірки" - фото.
    жало буквально там на клею присобаченно 2.5мм в паз)) перший чи другий варіант вибрали для себе?) до речі.

справа не в грошах. потрібно бути не мамонтом, що б купити цю річ після мого відгуку. якщо ви розумієте про що я. удачі мужики ))

Переваги:
    век живи век учись
    Недоліки:
    существование цієї штуки
  • Сергій

1-Якість
    1-Ціна

• денис П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прийшов без газа. Після заправки газом та спроби відкрити подачу - відстрелив носик!
    Тупо небезпечна штука!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Небезпечна. Розвалюється після заправки газом
  • Роман П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Забитое сопло не горит вставляешь иголку горит 5-10 секунд и опять перестаёт вообщем шлак полный

• Грант Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Використовую для роботи, для зручності, кінчик загинаю на 45 градусів, так працює стабільніше

Переваги:
    Чудовий пальник, тільки рекомендую головку трохи прогріти і тоді полум'я стабільне.
    Недоліки:
    Нормальна ціна такому товару 3 євро
  • Александр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошая горелка за эти деньги.

Переваги:
    Компактность.
    Недоліки:
    Пока не обнаружил.
  • Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В пункте выдачи не увидел следы использования. Кривой, кто-то его явно ровнял но не доровнял. Но функцию свою выполняет.

Переваги:
    Выполняет свои функции
    Недоліки:
    Явное б.у.
  • Андрій

Мені сподобався,компактний працює.

Переваги:
    Компактність
  • Олег
    Відгук від покупця. Продавець: vsim

Все ок

• Продавець  vsim

Дякуємо за хороший відгук, раді що Вам все сподобалось. Гарного дня!

• Євген К***
    Продавець: Rozetka

Заказал. Поторопился и сразу оплатил. Наличными. Рассмотрел при выходе из магазина - паяльник со следами использования, газом не заправлен. Вернул назад. Приняли, но деньги почему-то возвратить сразу отказались, а пообещали вернуть на карточку (платил наличкой). Жду, прошло 7 дней. Разочаровывает Розетка.

Переваги:
    Задуман товар неплохо.
    Недоліки:
    Пытались втюхать б/у.
    Долго решается возврат денег, хотя можно решать за минуты.