Відгуки покупців про Сушарка для взуття електрична сушилка з ультрафіолетом та вентилятором електросушарка універсальна сушка обуві черевиків рукавиць шапок шкарпеток електросушка ботинків антибактеріальна протигрибкова для швидкої сушки із таймером від мережі
Немає в наявності
- Євгеній Т***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
Пів року прослужила в постійній напрузі, поки не згоріла, ну за таку ціну себе повністю виправдала
- Переваги:
- Низька температура сушіння, що зберігає взуття на довго
- Недоліки:
- Відносно маленький термін життя
- Продавець Joy Point
Доброго дня, Євгенію!
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання сушарки та поставили високу оцінку.
Нам надзвичайно приємно знати, що пристрій чудово виконував свою роботу, а головне — завдяки делікатному температурному режиму зберіг ваше взуття у відмінному стані!
Пів року роботи у режимі постійного навантаження («нон-стоп») — це дійсно серйозне випробування для портативного електроприладу, і ми раді, що він повністю виправдав свою вартість. Водночас ми завжди прагнемо, щоб техніка служила якомога довше.
Команда JoyPoint
- Максим А***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
1 раз скористався і перестала працювати!
- Недоліки:
- Не працює
- Продавець Joy Point
Вітаємо, Максиме!
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Ми завжди готові допомогти нашим клієнтам у разі виявлення несправностей протягом гарантійного терміну.
Проте, як ми з’ясували в особистій розмові, що сам виріб було утилізовано.
На жаль, без наявності товару ми не можемо провести діагностику в сервісному центрі.
Дуже просимо на майбутнє: у разі будь-яких питань щодо роботи пристроїв, звертайтеся до нас одразу — ми завжди на зв'язку та готові оперативно вирішити проблему.
Сподіваємося на ваше розуміння
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
Продавець, вислав мені іншу сушарку за свій кошт, наразі вона працює без нарікань
- Продавець Joy Point
Пані Олено, щиро дякуємо за зворотний зв'язок!
Нам було дуже важливо переконатися, що ви залишилися задоволені покупкою.
Ми завжди беремо на себе відповідальність за якість наших товарів JoyPoint, тому раді, що нова сушарка працює без нарікань і приносить користь.
Нехай ваше взуття завжди буде сухим та теплим, а ми завжди готові допомогти знову!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
Сушарка не якісна, після 6 разів користування перестала працювати.
Товар очікувала 5 днів, він приїхав в розірваний упаковці. Сушарка смердить пластиком, після неї треба провітрювати приміщення, ну і працює не довго- Переваги:
- Симпатична
- Недоліки:
- Не довговічна
- Продавець Joy Point
Дякуємо, пані Олено, за Ваш відгук.
Нам щиро прикро, що виникла така ситуація з товаром та доставкою. Після отримання Вашого звернення ми одразу зв’язалися з Вами та відправили нову сушарку на заміну.
Сподіваємося, що новий пристрій працює справно та повністю виправдає Ваші очікування. Якщо виникнуть будь-які питання — завжди будемо раді допомогти.
З повагою, команда JoyPoint.
- Татьяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
Сушарка Супер!
- Переваги:
- Швидко сушить
Пані Тетяно, вітаємо!
Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Нам надзвичайно приємно знати, що сушарка вам сподобалася і ви задоволені швидкістю її роботи.
Ми дуже старалися підібрати модель, яка буде не просто сушити, а й дбати про гігієну взуття завдяки ультрафіолету.
Нехай ваші речі завжди будуть сухими, а ніжки — у теплі та комфорті!
Будемо раді бачити вас серед наших постійних покупців.
Звертайтеся знову!
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
Чоловік сушаркою задоволений, обробив все свое взуття. Компактна. Все працює чудово.
- Продавець Joy Point
Дякуємо, пані Ірино, за чудовий відгук та високу оцінку.
Нам дуже приємно, що сушарка сподобалась Вашому чоловікові та повністю виправдала очікування. Раді, що Ви відзначили її компактність і стабільну роботу.
Нехай служить довго та допомагає підтримувати взуття сухим і доглянутим.
- Ожерєдов С***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
Дуже зручна річ. Рекомендую.
- Продавець Joy Point
Дякуємо, пане Сергію, за Ваш відгук та рекомендацію.
Нам дуже приємно, що сушарка виявилась для Вас зручною та корисною у використанні. Раді, що покупка виправдала очікування.
Бажаємо комфортного користування та сухого взуття за будь-якої погоди.
- Іван Ж***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
Якесь низькоякісне сміття.
Прислали перший - пропрацював 15 хвилин, вимкнувся і більше не вмикається.
Самі написали в вайбер і запропонували прислати другий - він прийшов вже з проламаним корпусом і взагалі не вмикався.
Повернули гроші.- Недоліки:
- Нормальний магазин не має торгувати товаром такої низької якості....
- Продавець Joy Point
Пане Іване, дякуємо, що поділилися досвідом.
Нам щиро прикро, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Це дійсно неприємно, коли товар виходить з ладу, а тим більше — коли повторна відправка також виявляється з дефектом. Такий досвід не відповідає нашим стандартам роботи.
Ми вдячні, що Ви відзначили факт повернення коштів — для нас важливо оперативно закривати подібні питання. Водночас інформацію щодо цієї партії товару обов’язково передаємо постачальнику для додаткової перевірки якості.
Перепрошуємо за завдані незручності та за те, що покупка не виправдала очікувань.
- Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
товар хороший, работу свою выполняет на ура, но вонь пластика на всю квартиру(
- Недоліки:
- вонь пластика
- Продавець Joy Point
Дякуємо вам, пане Богдане, за відгук та зворотний зв’язок.
Раді, що сушарка добре виконує свою основну функцію та справляється із сушінням взуття. Щодо запаху пластику — у нових електроприладах він інколи може з’являтися під час перших циклів роботи. Зазвичай після кількох використань та провітрювання приміщення запах повністю зникає.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — це допомагає нам і майбутнім покупцям.
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
Звичайний Китайський ширпотреб. Весь час смердів пластиком, при вмиканні. Пропрацював меньше місяця. Сушили взуття 6 разів. Не приємно, що купувала 2 шт, один з яких подарувала на Новий рік рідним.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не поцює
- Продавець Joy Point
Доброго дня, пані Олено.
Нам щиро шкода, що користування сушаркою залишило у Вас настільки негативні враження, і приносимо вибачення за невдалий досвід.
Розуміємо Ваше розчарування, особливо з огляду на те, що було придбано дві одиниці товару, одна з яких — на подарунок. Описані Вами зауваження щодо запаху під час роботи та недовгого терміну експлуатації вже зафіксовані та передані для аналізу. Такі ситуації не є нормою, і нам важливо звертати на них увагу.
Дякуємо за чесний відгук — він допомагає нам об’єктивно оцінювати продукцію та працювати над покращенням якості й сервісу.
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
Три сушки взуття і все непрацює
- Продавець Joy Point
Доброго дня, пане Артеме.
Дякуємо, що повідомили про проблему, та щиро перепрошуємо за завдані незручності.
Після отримання Вашого звернення ми вже зв’язалися з Вами, ситуацію узгодили, і заміна сушарки вже відправляється. Для нас важливо, щоб Ви отримали справний пристрій і могли користуватися ним без проблем.
Дякуємо за зворотний зв’язок і за можливість оперативно вирішити ситуацію.
З повагою — команда JoyPoint. - Артем М***
Магазин зробив заміну, але сам апарат дуже воняє.
- Іра К***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
Якісна сушарка. Швидко опрацювали та надіслали замовлення. Дякую!
- Переваги:
- Взуття сухе вже через 30 хв. Це дуже добре особливо при економії світла.
- Недоліки:
- Запах приладу, але він швидко вивітрюється.
- Продавець Joy Point
Дякуємо, пані Ірино, за Ваш відгук та високу оцінку.
Раді, що електросушарка JoyPoint виявилася якісною та швидко справляється зі своїм завданням — особливо цінно, що Ви відзначили ефективність сушіння в умовах економії електроенергії.
Дякуємо також за зауваження щодо запаху при першому використанні — він може з’являтися під час початкового прогріву нового приладу та зазвичай швидко зникає, як Ви й зазначили.
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
Вчора протестував, на 4-х парах взуття))
Чудово сушить, світить наче ультрафіолетом, чи щось дезинфікує, не знаю, це перевірити не в змозі ;). Загалом задоволений, за таку ціну пристойна якіс. Окрема подяка за заміну пошкодженого апарату службою доставки. Зворотній зв'язок - це теж знак якості ;)- Переваги:
- Ціна, простота
- Недоліки:
- Трохи закороткий шнур до розетки, та це не страшно
- Продавець Joy Point
Дякуємо, пане Іване, за такий детальний, позитивний і корисний відгук.
Нам дуже приємно, що електросушарка JoyPoint добре показала себе на практиці та впоралася одразу з кількома парами взуття, а загальна якість і ціна Вас задовольнили.
Дякуємо також за відмітку щодо нашої реакції у ситуації з пошкодженням під час доставки — для нас зворотний зв’язок і підтримка клієнтів справді є важливою частиною сервісу. Зауваження щодо довжини шнура взяли до уваги.
Нехай сушарка і надалі буде корисним та надійним помічником у щоденному користуванні.
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
Добре,робить свою справу.
- Продавець Joy Point
Дякуємо, пане Сергію, за Ваш відгук та високу оцінку.
Раді, що електросушарка для взуття JoyPoint добре справляється зі своїм завданням і виправдовує Ваші очікування.
Нехай користування буде зручним і ефективним у будь-яку пору року.
- Макаренко Т***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
Продавець відреагував на повідомлення про бракований товар дуже швидко і надіслав замість пошкодженої сушарки іншу. Поки не користувалися, але за оперативність і клієнторінтованість 5 зірок.
- Продавець Joy Point
Дякуємо, пані Тетяно, за Ваш відгук та високу оцінку.
Нам дуже приємно, що Ви відзначили оперативну реакцію та клієнтоорієнтований підхід з нашого боку — ми завжди прагнемо швидко вирішувати подібні ситуації та підтримувати наших покупців.
Сподіваємося, що електросушарка JoyPoint повністю виправдає Ваші очікування під час користування та буде корисною у повсякденному використанні.
- Макаренко Т***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
Сушарка йшла в іншій коробці, доставка відбувалася на Розетку. Там перевіряти не стала, бо спішила. Вдома виявилося, що пластик сушарки пошкоджений. Рожки, на які має надягатися взуття взагалі не фіксуються. Замість датчику температури наліпка. Не вартує ніяких грошей, найдешевша підробка.
- Переваги:
- Недоліки:
- Описано вище
- Продавець Joy Point
Доброго дня, пані Тетяно.
Дякуємо, що повідомили про ситуацію та поділилися детальним відгуком.
Нам щиро шкода, що Ви отримали товар у такому стані та зіткнулися з неприємним досвідом. Після Вашого звернення ми вже зв’язалися з Вами, узгодили всі деталі та найближчим часом відправляємо Вам заміну справного пристрою.
Дякуємо за можливість оперативно виправити ситуацію. Ми цінуємо кожного клієнта та завжди прагнемо, щоб покупка залишала лише позитивні враження.
- Роман Ш***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
Зі своїм завданням справляється відмінно. Завдяки вентилятору повітря циркулює всередині, тому взуття просихає швидше й рівномірніше, без відчуття сирості. Мокрі до нитки черевики 46 розміру повністю висохли за 2.5 години. Наявність таймера дозволяє виставити час, після якого сушарка автоматично вимикається, що дуже зручно й не потребує постійного контролю. Щодо усунення запаху ще не встиг перевірити на практиці, але дуже хочеться вірити, що ультрафіолетове світло тут не просто для краси, а реально працює. Важливий момент: якщо заносити сушарку з холодного складу в тепле приміщення варто дати їй постояти в приміщенні, щоб висох можливий конденсат, і лише після цього вмикати — щоб не нашкодити,це стосується всіх електроприладів.
- Переваги:
- Таймер вимикання, циркуляція повітря
- Недоліки:
- Неприємний запах пластику в перші дні.
- Продавець Joy Point
Дякуємо, пане Романе, за такий детальний, змістовний і технічно грамотний відгук та високу оцінку.
Нам дуже приємно, що Ви настільки уважно протестували електросушарку JoyPoint і поділилися реальним досвідом використання.
Раді, що Ви оцінили ефективність сушіння завдяки вентилятору — саме циркуляція повітря дозволяє швидко та рівномірно просушувати взуття навіть великого розміру. Таймер автоматичного вимкнення дійсно створений для зручності та безпеки, щоб користування не потребувало постійного контролю.
Щодо ультрафіолетового підсвічування — воно призначене саме для антибактеріальної обробки та допомагає зменшувати кількість бактерій, які є причиною неприємних запахів. Ефект зазвичай проявляється після кількох циклів використання.
Дякуємо також за корисне зауваження щодо конденсату — це справді важлива рекомендація, яка стосується будь-яких електроприладів і буде корисною іншим покупцям. Неприємний запах пластику на початку експлуатації можливий та зазвичай зникає після перших використань.
З повагою — команда JoyPoint. - Роман Ш***
Нажаль почав сильно гудіти та іскрити всередині!
Небезпечний і дешевий непотріб
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
Товар отримала пошкоджений.Жахливе пакування.Однозначно повернення
- Продавець Joy Point
Доброго дня, пані Світлано.
Дякуємо, що повідомили про ситуацію.
Нам щиро шкода, що товар був отриманий у пошкодженому стані та це спричинило негативні враження. Після Вашого звернення ми одразу запропонували заміну пристрою, однак Ви обрали варіант повернення коштів. Наразі всі необхідні дані вже передані для оформлення повернення відповідно до процедури.
Дякуємо за зворотний зв’язок і перепрошуємо за завдані незручності.
- АнтонінаВідгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
Сушаркою задоволена повністю. Дуже швидко підсушує взуття, що важливо при вимкненнях світла
- Продавець Joy Point
Дякуємо, пані Антоніно, за Ваш відгук та високу оцінку.
Раді, що електросушарка для взуття JoyPoint повністю виправдала Ваші очікування та швидко справляється зі своїм завданням, що особливо важливо в умовах можливих вимкнень електроенергії.
Бажаємо, щоб пристрій і надалі був для Вас надійним та корисним помічником у повсякденному користуванні.
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
Достать швидко сушить і реально усуває запах,тихо гудить. Задоволена покупкою, необхідна річ для дому, особливо взимку, та й після тренувань. Підсвічується блакитним кольором , хочеться вірити що реально антибактеріальна. Взагалі недорогого коштує для такого корисного девайсу.
- Переваги:
- Одні плюси
- Недоліки:
- Пока не побачила
- Продавець Joy Point
Дякуємо, пані Анно, за такий детальний і позитивний відгук.
Раді, що електросушарка для взуття JoyPoint виправдала Ваші очікування — швидко сушить, працює тихо та допомагає усувати неприємні запахи.
Підсвітка блакитного кольору дійсно свідчить про роботу ультрафіолетового режиму, який призначений для антибактеріальної обробки. Приємно, що Ви відзначили практичність пристрою як для повсякденного використання взимку, так і після тренувань.
- Євгеній Т***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
Не один раз вже користувався - все супер
- Переваги:
- Якісно виконує свою роботу
- Продавець Joy Point
Дякуємо, Євгенію, за Ваш відгук та високу оцінку.
Раді, що електросушарка для взуття JoyPoint вже неодноразово підтвердила свою ефективність у використанні та якісно виконує свою роботу.
Ця модель поєднує вентилятор, ультрафіолетову обробку та таймер, щоб забезпечити швидке, зручне й гігієнічне сушіння взуття та аксесуарів. Приємно знати, що Ви залишилися повністю задоволені результатом.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
Чудова річ! Достатньо швидко виконує свою роботу
- Переваги:
- Швидко нагрівається
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Joy Point
Дякуємо, Романе, за Ваш відгук та високу оцінку.
Раді, що сушарка для взуття JoyPoint виправдала Ваші очікування та показала себе як швидке й ефективне рішення.
Дякуємо, що відзначили швидке нагрівання та зручність у використанні. Бажаємо комфортного користування й сухого взуття у будь-яку погоду.
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
- Продавець Joy Point
Дякуємо, Володимире, за Ваш відгук та високу оцінку.
Раді, що електросушарка для взуття JoyPoint Вам сподобалась і залишила позитивне враження.
Бажаємо зручного та ефективного користування.
- Наталія Х***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
Швидко сконтактували та доставили замовлення. Сушка прикольна. Дякую
- Продавець Joy Point
Пані Наталіє, дякуємо вам за відгук.
Раді чути, що ви залишилися задоволені швидким зв’язком, доставкою та самою сушаркою. Приємно, що товар справив позитивне враження і був для вас зручним у користуванні.
Дякуємо, що поділилися своєю думкою. Будемо раді вашим наступним зверненням.
З повагою, команда JoyPoint
- Лариса Н***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
Швидко звязались і відправили . Все працює . Покупкою задоволена.
- Переваги:
- Гарно сушить
- Продавець Joy Point
Пані Ларисо, щиро дякуємо за приємний відгук!
Дуже раді, що сушарка приїхала швидко, одразу запрацювала і вже встигла себе добре показати. Модель з вентилятором та УФ-обробкою справді сушить взуття значно ефективніше — чудово, що ви це відзначили.
Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину. Нехай служить довго та приносить лише користь!
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
Сушарка
- Продавець Joy Point
Дякуємо, Марино, за відгук!
Раді, що сушарка вам підійшла. Якщо під час користування виникнуть будь-які запитання — із задоволенням підкажемо!
Гарного дня та швидкого сушіння взуття!
- Никита К***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
Це сушка набагато краще тих що вставляються у взуття. Вона не тільки гріє, а ще й дує - сушить швидко і якісно. Виглядає також круто!
- Продавець Joy Point
Дякуємо, пане Никито, за ваш змістовний відгук.
Раді чути, що сушарка JoyPoint з вентилятором і ультрафіолетом перевершила ваш досвід з класичними моделями та показує себе ефективніше і швидше. Приємно, що ви оцінили не лише роботу, а й зовнішній вигляд пристрою.
Бажаємо швидкого сушіння та зручного користування щодня.
З повагою, Команда JoyPoint
- Ілля Б***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
Добротна сушарка за свої гроші!
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Колір: Білий
Сушарка справляється на "відмінно". Дякую!
- Продавець Joy Point
Дякуємо, пані Ірино, за ваш відгук.
Раді чути, що сушарка JoyPoint працює ефективно та повністю виправдала ваші очікування.
Бажаємо вам сухого комфорту та надійної роботи пристрою у будь-яку погоду.
З повагою, Команда JoyPoint