Картка Rozetka

Відгуки покупців про Бігова доріжка KingSmith X21 Grey

Оцінка користувачів 3/5
  • Павло Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Крута доріжка. Не повівся що низький рейтинг тут. Використовую кожний день. Поки що тільки для ходьби 6-7.5км. Єдине що через 40 хвилин з'являться якийсь хімозний запах, думав зникне, але вже більше 100км находив і все одно з'являється, тому треба провітрювати приміщення після тренування. Думав може високе навантаження але вага в зоні ліміту(97кг). Об'єму полотна достатньо, для бігу може буде малувато, трохи пізніше напишу. Якщо є якісь звуки, скрипи то це значить що у вас не рівна підлога і треба підкрутити ніжки щоб не було сильного перекосу.
    Інформація що на дисплеї десь на 10% завищена(калорії, дистанція) якщо порівнювати з інформацією що показує годинник Garmin VenuSq, може це годинник насправді дає погрішністю, не впевнений

Переваги:
    Мобільність, якісь конструкції
    Недоліки:
    Телефон від'єднується від доріжки якщо під час тренування не знаходиться в додатку. Запах після деякого часу використання
    • Юрий К***

Добрый. А эту рукоять с дисплеем можно положить и использовать дорожку без нее? И если да, скорость нигде видно не будет?! На нижней базе не вижу экрана никакого

• Павло Т***

Після пробігу 3000км за 10 місяців використання полотно почало сильно нагріватись і викидати помилку E02, два рази була в СЦ по гарантії, перший раз місяць, другий раз півтора тижня. Проблема так і залишилась. Трохи пізніше після 30-40 хвилин почав з'являтись шум з двигуна. І скоріше за все треба робити його заміну, а це мабуть по ціні як пів доріжки. Повне розчарування в товарі і судячи з відгуків на схожі моделі у багатьох трапляється схожа проблема з перегрівом. Мабуть після цього не буду взагалі доріжки такого формату брати, бо як я зрозумів при активному використанню вони довго не живуть, і через складні механізми потребують регулярного обслуговування. Тому я би оновив свою оцінку на цей товар 1 з 5

• Вячеслав М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Придбав доріжку а вона видає незрозумілі звуки, схожі на хрусткіт. Доріжка 4 дні в користуванні.

• Олександр

це тільки при ходьбі такий звук доріжка видає, чи те саме і при холостому ході? Таке враження наче десь на з'єднанні дві деталі стикаються під навантаженням коли ступає нога.

• Вячеслав М***

При холостому ході так само. Теж думаю що щось не так зі зʼєднянням. У будь якому випадку лізти розбирати нову доріжку не хочеться. Буду повертати

• Сергій

Теж маю такі "звукові спецефекти", але час від часу. Поверхневий пошук в Google привів до того, що проблема десь в тій точці, де половинки розкладні зʼєднуються і там широка металева конструкція, і коли робиш крок – ці дві половинки одна об одну труться (метал об метал) та зʼявляється цей грубий хруст. Ще одна версі – це те що це от та пластикова чорна гнучка (гладка) поверхня, яка відклеюється коли складаєш/розкладаєш доріжку, мовля там не до кінця "приклеюється" та в момент відставання виникає цей хруст

• Алла А***
    Продавець: Rozetka

В цілому, WalkingPad X21 – це чудова бігова доріжка для тих, хто шукає компактне і зручне рішення для домашніх тренувань.

Переваги:
    Дуже сподобалася можливість зберігати доріжку в складеному вигляді, вона дійсно займає мінімум місця. Потужність і максимальна швидкість у 12 км/год є достатніми для звичайних тренувань. Крім того, дизайн виглядає сучасно, а управління за допомогою NFC та регулятора швидкості дуже зручне.
    Недоліки:
    Не виявлені
  • Аліна М***
    Продавець: Rozetka

X21 Grey є чудовим вибором для тих, хто шукає компактну та зручну бігову доріжку для дому. раджу
    займаюсь вже 3 тижні, зауважень нема, товар класний

Переваги:
    Компактна, система складання зручна, інтерфейс
  • Лариса М***
    Продавець: Rozetka

Нічого хорошого, 4 дні попрацювала по 2 години ходьби в день( навіть не біг) і здохла помилка Е14 і не вмикається от вам і розетка і якість

Переваги:
    Те що складається
    Недоліки:
    Попрацювала рівно 4 дні
    • Сергію

А гарантии нет?