- Сергій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відмінно закручує (викручує)колісні болти на БМВ Х3. Крутного моменту с запасом. На дачі перекриває всі потреби. Дуже задоволений.
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.
- Тарас Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Не можна прикріпити кліпсу тому,що отвір під болт немає різьби
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви обрали саме наш інструмент. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з новим інструментом.
- Тарас
Там в комплекті мала бути гайка яку треба поставити з сторони акумулятора. То ще та морока.
Як вам "розумні" режими.
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює
За свою ціну найкраще- Переваги:
- Розмір
- Недоліки:
- Малувато тяги
- Представник бренду
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: pTp
Продавець хороший. Відправив вчасно. Передзвонив, уточнив що може бути затримка за НП. Гвинтоверт відповідає замовленню. Використати повноцінно ще не вдалося але в загальному інструментом ProCraft я задоволений, для домашнього використання цеиаупер.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: YouCraft
Замовляв PS22 прислали PS 20.Різниця між моделями це потужність та вартість.
- СЕРГІЙ Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудово
- Валерий Д***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника
Маленький, але дуже потужний.
Навіть не віриться, що цей малюк видає 230 Нм.
Procraft як завжди на висоті!- Переваги:
- Procraft!
- ВЛАДИМИР С***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника
Хороший продавец,отзывчивый,приятный.
Товар получил запакованый,без каких либо повреждений.Гарантию продавец даёт по чеку.Инструментом прокрафт пользуюсь разным,решил взять винтоверт тушку,проверил все функции :работают.Акумулятор подошёл от шуроповерта и от перфоратора.Время покажет как будет служить дальше.- Переваги:
- Аккумуляторы подходят для разного инструмента,одной линейки 20 вольт.
- Андрей Б***Продавець: Rozetka
Нужно докупать переходники под шестигранники. В остальном нормально
- ТарасПродавець: Rozetka
- легко крутити велике кріплення (не вириває руку )
- не так злизує шліци, що на біті, що на шурупі(це я так замітив, можливо
помиляюся)
- Легше відкручує старе кріплення(не переживаєш що вирве з рук)
- має багато дурі
- високі обороти)
Йому бракує режим по дереву нормальний (хоча він і є але не такий як
для мене) - коли спочатку обороти як на
шруповерті, а як получає нагрузку то збільшує їх удар підключає. в нього обороти за високі на початку. Важко наживити саморіз- Недоліки:
- "Розумні" режими;