- Анастасия А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Прекрасний мікро, висока чутливість та якість звуку.
Потрібні окремі налаштування у відповідних для вашого користування програмах - і можна досягти ще вищої якості. - DenisВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все супер
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудова річ. В моєму випадку прийшло все швидко та ціле, ніяких тріщин чи браку. Без інструкції не зміг нормально розібратись з налаштуваннями і голос був занадто тихим, але перечитавши її все швидко стало на свої місця. Налаштував потрібну чутливість, перемкнув режим роботи в кардіоїдний і все працює ідеально. Тепер можу спілкуватись зовсім не користуючись навушниками при цьому ніякого фонового шуму від колонок співрозмовники не чують, а якість голосу перчудова.
Рекомендую, особливо з поточними знижками. - РоманаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мікрофон хороший але також прийшов із тріщиною, швидше за все це одна бракована партія, не критично але трішки прикро
Представник брендуДобрий день!
Шановний Роман! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашого мiкрофону.
- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все работает хорошо, но ПО Hypexr Ngenuity зависает на установке драйверов, приходилось самому его настраивать на лад через другие проги
- Недоліки:
- ПО
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Денис! Дякую, що знайшли час і залишили нам відгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зіткнулися. Сталося деяке непорозуміння.
Hypexr Ngenuity може конфліктувати з іншими програмами для налаштування підсвітлення. Будь ласка, видаліть з системи все, що пов'язано з підсвітленням і спробуйте ще раз- Рома
В вас схоже амл процесор, якщо так, просто спробуйте знайти і увімкнути мікрофон у юсб яке підконтрольне саме процесору на пряму (потикайте і знайдете) про цю проблему пише на оф сайті
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Прийшов з тріснувшою дужкою. Дуже прикро, бо це подарунок(
- Переваги:
- Не знаю
- Недоліки:
- Брак
Представник брендуДобрий день!
Шановна Олена! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашого мiкрофону. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
- Анна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Брала на подарунок, іменинник в захваті
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мікрофон приїхав з паламаною дужкою. За 4000 грн все ж такі хочеться цілого. Хоча на роботу це не впливає, але...
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Зверніться, будь ласка, в сервіс по гарантії.
- Кенгерлі Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Жах!
Брав на подарунок другу на день народження, коли перевіряв в точці видачі не помітив брак, підставка була с тріщиною.
Нажаль, помітив це вже друг, йому довелося нести мікро на гарантійний ремонт або обмін.
Брав мікро 25 липня, здали на гарантію 2 серпня, зараз 15 серпня і досі ніякої відповіді від підтримки Rozetka. Буде дуже неприємно, якщо вирішать просто повернути гроші, оскільки мікрофон вже коштує на тисячу дорожче, я вже не кажу що в цілому всі враження від подарунка зіпсувалися.
Представник брендуДобрий день!
Шановний Ельмар! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашого мiкрофону. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Напишіть, будь ласка, на [email protected] - ми зробимо все, щоби вирішити проблему.
- Данил Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Спустя 14 дней как я оставил комментарий с браком данного микрофона, мне пришел ответ от сервисного центра розетка и предложили новый такой же микрофон, я дал добро так как хочу именно этот, сказали что завтра могу прийти и забрать новый. Сегодня я пришел на точку выдачи товара и естественно в этот раз решил проверить сразу там состоянии. Я не знаю кто виноват в данной ситуации Rozetka либо же HyperX, но товар имеет ровно тот же самый брак что и тот который я отдал в сервис. Могу предположить что мне просто пытались отдать тот микрофон который я забрал в первый раз.
Сейчас я жду как моя заявка на отправку мне опять нового микрофона обрабатывается. Пусть представители Rozetka и HyperX представят и почувствуют моё ощущения после того как я месяц жду то что очень сильно хотел и в конечном итоге этого опять же не получаю.
Спасибо большое Rozetka и HyperX- Переваги:
- Не знаю, так как не пользовался
- Недоліки:
- Не знаю, так как не пользовался
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Знав, що купляв. Якістю звуку дуже задоволений. Мікрофон хороший. В моєму випадку дорожчого брати немає сенсу.
- Переваги:
- Якість запису, софт від хайпера, дизайн, ціна
- Недоліки:
- Мені попалася тріснута підставка. Це не критично, тому я повертати не буду, але дуже прикро, що не перевірив при отриманні. Хто б міг подумати, що досить дорога річ матиме такий недолік.
- Данил Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Микрофон приехал с поврежденным пластиком
Представник брендуДобрий день!
Шановний Данил! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашого мiкрофону. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
- АрнольдіньйоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мікрофон – чудовий. В порівнянні з моїм минулим мікрофоном з іншого сайту, цей мікрофон – ідеальний. Шумів не чути. Також, можна його налаштувати під ваші потреби в налаштуваннях мікрофону від HyperX. Цей мікрофон ідеально підійде для запису звуку, ігор, відеовикликів та проведення стрімів. Якщо вам потрібен мікрофон для стрімів та запису відео – це найкращий варіант за свою ціну. Якщо ж вам потрібно лише щоб вас добре чули тімейти в кс, то чудовим варіантом буде solocast. А якщо для професійного стрімера чи блогера, вам підійде Quadcast.
- Переваги:
- Чудовий звук, якісний матеріал, безліч режимів підсвітки, регулювання чутливості.
- Недоліки:
- Не регулюється нижче
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
эхо в микрофоне windows 10
- Переваги:
- Микрофон хороший
- Недоліки:
- эхо в микрофоне windows 10
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Ехо найчастіше буває, коли в діаграму спрямованості мікрофону попадають колонки. Взагалі при стрімах зазвичай користуються навушниками, щоби запобігти еху.
- МикитаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мікрофон дуже сподобався
- Переваги:
- Чудовий звук
- Микита
А у тебе були проблеми з ПО HyperX Ngenuity, бо я не можу добитися відображення свого мікрофону у цій програмі, майже все перепрошував але нічого не виходить.
- Антон Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мікрофон класний я ним задоволений
- Переваги:
- Звук,качество,дизайн і так далі
- Давид Х***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Микрофон лучший из лучших все хорошо работает мне все нравится
- Переваги:
- Хороший звук
- П.А.ВПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарний мікрофон,дуже задоволена.Дякую вам за такий гарний продукт.
- Переваги:
- Гарний звук
- Недоліки:
- Дорого коштує
- Вова Б***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Бачив що у деяких користувачів були проблеми з кріпленням, але схоже то були попередні партії, бо в мене такої проблеми нема. Працює все норм вже 4й місяць
- Нікіта К***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Такой микро лучше покупать по скидкам, так хотя бы можно сэкономить и получить топ продукт за те деньги
- Переваги:
- Хороший звук, подсветка регулируется, легко использовать, не обязательно настраивать перед использованием, недорогой и может сравниться с QuadCast по качеству звука и сборки
- Недоліки:
- Багованое и скудное по настройкам ПО, иногда выключается микро при входе в приложение которое использует его, нельзя повысить усиление микрофона