- Таисия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Уже 2й беру.за свои деньги норм телик.
Да 1 гб озу. А что хотеть.для маленькой комнаты супер- Представник постачальника
Доброго дня.
Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що техніка працює стабільно та виправдовує очікування.
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Це вже другий телевизор Tesla 50" та 24", який купив в Розетці. Гарна якість, зображення та звук також, акційна ціна. Налаштування без проблем. Покупкою задоволений, дякую!
- Переваги:
- Сучасний телевізор
- Недоліки:
- нема
Дякуємо за ваш відгук і вибір нашого товару! Приємного користування.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Відмінне зображення
Якісний звук
Рекомендую не пошкодуєте- Переваги:
- Може працювати від 12в.автомобільного прикурювача.
Дякуємо за ваш відгук і вибір нашого товару! Приємного користування.
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Замовили телевізор на кухню, наче непоганий і бюджетно, але прийшов з ,,битим пікселем,, розміром в дві англ. літери. Чекаємо вирішення питання!!!!
- Недоліки:
- Отримали брак
Доброго дня. Будь ласка, зверніться до сервісного центра для вирішення цього питання.
- Олена К***
Все владналося, з телевізором все добре! Дякуємо! Якщо є можливість виправити попередній відгук на 5 зірок, зробіть це будь ласка
Дякуємо за ваш відгук і вибір нашого товару! Приємного користування.
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Телик норм но при первой загрузке он зависал на языках раз 5,выход был или возвращать или чат джпт,в общем чат предложил взять мышку и все решилось,подключил смарт тв бокс Ксиоми,так как родной не очень и скорость оперативки.Правда эта приставка стик,стоит ровно пол телевизора,но с ней и телевизор другой.Порадовал уровень гарантии.Хотя вряд ли они что примут картинка сочная,ориентир был по отзывам,не прогадал,буду использовать для машины на 12 вольт,стик записал от входа юсб .Обновил андроидна 1 Гб очень долго,но стало.Хорошт что есть функция конект с приставкой на 1 пульт,телевизор очень лёгкий,не знаю плохо это или хорошо
- Переваги:
- Недоліки:
- Кривая прошивка.
Дякуємо за ваш відгук і вибір нашого товару! Приємного користування.
- Роксолана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Прошу звʼязатися з нами
- Недоліки:
- Телевізор вмикається і просить пароль
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Представник постачальника
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Якісне й чітке зображення, зручність використання, проста й швидка настройка меню, гарний звук. Телевізор компактний, зручний для кухні чи невеликої кімнати, функціонал Smart TV й наявність голосового управління.
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- Не виявив
Доброго дня.
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що телевізор виправдав ваші очікування. Раді, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Светлана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Телевізор купили для кухні, все добре, налаштували без проблем, все працює, Wi-Fi загрузився. Розеткі дякуємо за швидку доставку.
Доброго дня.
- Станислав В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Наче все добре. Дякую.
Доброго дня.
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Отличный телек
Дякуємо за відгук і довіру до нашої продукції.
- Руслана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Купила більше місяця назад,працює добре
- Переваги:
- Хороший екран,легке і понятне меню
- Недоліки:
- В цілому немає
Дякуємо за відгук і довіру до нашої продукції.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Цей малий монстр покорив моє серце.Вхід на 12в робить своє.Через павербанк дивлюсь фільми і гріюся)))))
Доброго дня.
Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що телевізор працює стабільно та виправдовує очікування. - Тетяна С***
Підкажіть, який ви шнурок використали?
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Телевізор виправдав сподівання
- Переваги:
- Просте налаштування,хороша якість зображення
- Недоліки:
- Запитання до продавця , доставка була кур'єром, чому немає в документах ні гарантійного талони ні квитанції за товар
Доброго дня.
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що товар виправдав ваші очікування. Раді, що ви залишилися задоволені покупкою
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
Довольно неплохой телик для небольшой комнаты.
Подставка норм(лучше чем 2 ножки по бокам). Обычный андроид для телика(да плей маркет все не показует что можно установить). Бывает логает на секунду звук(ну а что хотеть от 1гб озу). Картинка для бюджетника-пойдет- Переваги:
- Вполне норм телик
- Недоліки:
- Пока что необнаружено
Дякуємо за ваш відгук і вибір нашого товару! Приємного користування.
- Владимир Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Отличный телевизор раздаю интернет от телефона все просто супер выглядит стильно прост в настройках
- Переваги:
- Робота от аккумулятора то что нужно в наше время
Доброго дня.
- Леонід М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Купив цей телек... Наче б все ок, от тільки відгук когось тут же вірний. Wi-Fi постійно реконектиться. Відповідно інет-телек - 50/50 : то показує, то затупить-роздуплиться з відеопотоком, то пише що з'єднання нема. Ютуб те ж. Запутив - він тупить і видає що нема інету, нажимаєш "повторити" - заходить. Оновлення встановив, після оновлення вже двіччі обнуляв, налатування WiFi змінював (одна мережа на 2,4 і 5 і дві різні мережі з конектом до 5). одна і та ж туфта. По кабелю працює ок, а по Wi-fi - погано. Але там де він має висіти немаю кабельної розетки. Розчарований. Хто розглядає до купівлі і думає юзати по WI-FI - НЕ БЕРІТЬ !
- Переваги:
- ціна, вага, яскравість
- Недоліки:
- Проблеми з Wi-Fi
Добрий день.
Нам дуже прикро, що виникла проблема. Будь ласка, зверніться до сервісного центру для перевірки телевізора.
- OlegВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Від 12 Вольт працює, ЕкоФлов показував споживання 25-30 Вт/год. (Якщо поекспериментувати з налаштуваннями то інші показники будуть)
- Переваги:
- Простий, без лишніх опцій, за свої кошти на 10 з 10.
- Недоліки:
- Звук із відлунням (налаштування змінили так що було мінімальне)
Дякуємо за ваш відгук і вибір нашого товару! Приємного користування.
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Зручно у використанні
- Переваги:
- Якість + ціна
- Недоліки:
- Поки все добре
Дякуємо за відгук і довіру до нашої продукції.
- Алексей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Хороший телевизор, приятное четкое изображение и звук. Также он легкий и компактный, по виду качественно изготовлен. Я использую по большей части от HDMI, поэтому саму Smart оболочку Android оценить толком не могу, в начальных настройках все легко и просто.
Брал его во многом из-за режима 12V. Попробовал подключить через амперметр и поэкспериментировал. В основном работает в диапазоне 1.6-2.1А (20-25 Вт). Экономный режим не сильно отличается от обычных в плане экономии, но и по качеству не особо уступает. Влияет в основном яркость подсветки (менял от 10 до 50%, экономный - 30%, разница потребления где-то 0.4 А). И включенный WiFi жрет порядка 0.2 А. Остальное мало влияет.- Представник постачальника
Доброго дня.
- Геннадий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Товар за свою ціну
Доброго дня.
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Качество хорошее. Настройка очень простая и удобная. Доставка чёткая. Спасибо. Пока не обнаружено недостатков
- Переваги:
- Качество хорошее. Настройка очень простая и удобная. Доставка чёткая.
- Недоліки:
- не обнаружено пока
Доброго дня.
Дякуємо за ваш відгук. Радий чути, що телевізор Tesla 24" 24E632BHS вам сподобався — висока якість, проста та зручна настройка, а також чітка доставка роблять користування комфортним.
- Сергей Ч***Відгук від покупця. Продавець: Partner IT. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Доволі швидкий, зрозуміле налаштування(для сучасної людини), шикарний пульт!
- Переваги:
- Шикарний Пульт як у (тел.LG)
12v можливість використовувати від адаптера для прикурювателя який є у комплекті. - Недоліки:
- Товщину можна було зробити тонше (в деяких конкурентів ще товще) але чомусь монітори з такою ж диагональю у двічі тонші?!
- Андрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Дуже задоволений покупкою. Картинка яскрава та чітка. Користуємось вже півроку, нарікань немає.
- Переваги:
- Задоволений на 100%
- Недоліки:
Доброго дня. Дякуємо вам за відгук.
- Ірина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
При ввімкнені постійно глючить, потрібно витягувати з розетки і перезавантажувати. WiFi нормальний, телевізор у спальні XIAOMI - з ним таких проблем немає, а тут прям щоранку проблема з підключенням. Короче, на тверду "трієчку"
- Переваги:
- Компактний, гарно вписався в кухню, звук достатній, зображення якісне
- Недоліки:
- Постійно зависає, треба перезавантажувати
Доброго дня. Будь ласка, зверніться до сервісного центра. Фахівці швидко допоможуть вам вирішити це питання.
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Очень компактный, устойчивая ножка, нормальные звук и цветопередача. Удобный пульт. Нам а спальню - лучшее решение.
- Цыплюк А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Мені все сподобалось
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
Отличный телевизор за такие деньги. Звук нормальный, настройки лёгкие. Более чем довольны
Вітаємо! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Раді, що телевізор вам сподобався!
- Галина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Окрема подяка розетці швидко доставили.Телевізор супер на кухні,чи в невелику кімнату те що треба.Класний сучасний телевізор!
- Переваги:
- Зображення,звук,інтервейс,функціональність
- Недоліки:
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що телевізор відповідає вашим очікуванням і чудово вписався в інтер'єр вашої кухні або невеликої кімнати.
- Інна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Телевізор сподобався
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук.
- Владимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Дякую відмінно
Доброго дня. Ми вдячні за ваш відгук. Приємного користування.
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Все працює.Місяць користування без нарікань.Рекомендую!
- Переваги:
- Пульт з голосовим пошуком.
- Недоліки:
- Немає.
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Приємного користування.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Отримали товар дуже швидко. Отримала те, на що розраховувала. Для кухні саме то. Картинка якісна, звук хороший, меню легке і доступне. Перевірила - все працює. Дуже задоволена.
- Переваги:
- Телевізор легкий, гарний, картинка яскрава, звук гучний. Всі функції працюють і легко розібратись. Задоволена, він сучасний з усіма функціями. Отримала те що очікувала.
- Недоліки:
- Поки не знайшла
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що телевізор повністю відповідає вашим очікуванням і добре підходить для кухні. Ми цінуємо, що ви поділилися своїм досвідом, і будемо раді допомогти вам у разі потреби в майбутньому. Бажаємо приємного користування!
- Володимир Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Все супер. Брав не для себе, але люди дзвонять і дякують.
- Переваги:
- Зображення
- Недоліки:
- Користуються не довго! Не виявлено.
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що телевізор виправдав очікування і подарував позитивні емоції вашим близьким.
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
гарний телевізор , рік користуюсь
- Переваги:
- все добре
- Недоліки:
- хотілось би краще звук . Але це напевно через те що він маленький ))
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що телевізор задовольняє ваші потреби і приносить задоволення від використання.
За цю ціну не варто очікувати щось надзвичайне. Матриця - середньої якості. На мою думку трохи пригальмовує при роботі. Головне, працює, звук норм, але залежить від розміру приміщення (зрозуміло чого). Тверда четвірка.
- Переваги:
- Недоліки:
- Дещо тормознутий
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Розуміємо, що ви маєте змішані враження від телевізора Tesla 24E632BHS, але вдячні, що вказали на його основні характеристики.
- Іван Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Працює.
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук.