Відгуки покупців про Навушники DENMEN DR10 з роз'ємом Lightning White

Оцінка користувачів 1.5/5
  • Євгенія
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: White

Вчора тільки замовили, вже шумлять і звук поганий

• Продавець  Gadget OFF

Нам прикро, що товар був несправним. Згідно гарантії ви можете повернути товар для обміну або повернення коштів за замолення. Усі реквізити розміщені у гарнатійному талоні, а також продублювали вам в особисті повідомлення.

• Саша Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: White

Добрий вечір! Забрала сьогодні навушники, вони не працюю. Намагалась по різному їх підключити але нічого не виходить. Хочу їх повернути. Дякую за відповідь!

• Продавець  Gadget OFF

Дякуємо за відгук, очікуємо на повернення від Вас.

• Александр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Usmart

З 14 ProMax - не працюють, на жаль викинув упаковку і не зможу повернути.

• Продавець  Usmart

Доброго дня!
      Швидше за все ви їх не правильно підключили.
      Треба вставити штекер в телефон, далі зайти в налаштування блутуз на смартфоні на з'єдгатися з щойно знайденим пристроєм

• Вероніка Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Usmart

Розмовляти чи записувати голосові повідомлення неможливо, мікрофон дуже погано працює.
    Присутній фоновий шум, особливо відчувається, коли нічого не грає в навушниках. Звучання на 3/5
    Навкруги чутно все що грає в навушниках, навіть при мінімальній гучності.
    Як на мене краще переплатити і купити щось більш якісне)

Переваги:
    Недоліки:
    Мікрофон, звучання
    • Продавець  Usmart

Дуже шкода, що ви залишилися незадоволені товаром.
      Можливо спробуйте почистити роз'єм телефону і протріть штекер навушників спиртом (можливо поганий контакт). Також можете повернути навушники, або обміняти на іншу модель)

• Марк К***
    Продавець: Gadget OFF. Колір: White

Компания, продающая данный товар совершенно некомпетентно подходит к обращению с клиентами: на телефонный звонок ответа не слышно — линия занята, свободных операторов нет; на сообщения реакция так же — никакого ответа нет. Заказал наушники, получил — не работают, а заказ был заранее оплачен. В пункте выдачи сказали, что товар подлежит возврату и деньги, которые я отдал за него мне придут обратно. Раз я пишу этот отзыв, значит они никуда не пришли, кроме как на счёт самого продавца. Достучаться до него никак не получается. Сервис ужасный, обращение с клиентами соответствующее. Не рекомендую рисковать и что-либо покупать у продавца GadgetOFF, так как велика вероятность, что вас так же надуют и заберут себе ваши деньги. Такие люди как вы отбивают всякое желание заказывать что-либо здесь, хотя сам сервис ROZETKA относится к людям получше, чем вы. Ваше отношение к клиентам показывает ваше отношение к своему народу и к своей стране. Просто кошмар. Сказать, что я разочарован — значит ничего не сказать. Если бы была возможность поставить ноль звёзд в отзыве — столько бы и поставил.

Переваги:
    Недоліки:
    Качество товара: ЕГО НЕТ. Он попросту нерабочий. Ужасный сервис и обслуживание. Продавец — позор украинской нации
    • Продавець  Gadget OFF

Марк, з нашої сторони ми зробили все можливе щоб повернути кошти. В нас статус оплати "Повернений". Вам потрібно звернутись до свого банку, та уточнити чому немає повернення коштів. В нас ваших грошей немає!