Відгуки покупців про USB Флешка 2в1 256ГБ Type-C/USB для телефону, комп'ютера OTG Microdrive 256GB Білий

Оцінка користувачів 2.13/5
  • Відгуки про товар продавця Trendway
  • Наталія Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Trendway. Обсяг пам'яті: 512 ГБ

Купила для фото . Загрузила фото трішки , флешка почала глючити , і зламалася. Не раджу її купувати , китайська підробка!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Зламалася через два місяці
  • Янина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Trendway. Обсяг пам'яті: 256 ГБ

Флешка не якісна. Не пережила навіть першого наповнення.

• Продавець  Trendway

Прикро, що виникла дана ситуація. Ви завжди маєте право відмовитись від товару на пошті, якщо вам щось не підходить. Якщо ви отримали товар, то маєте 14 днів на повернення. Всі дані поміщено у гарантійному талоні.

• Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Trendway. Обсяг пам'яті: 256 ГБ

Флешка проробила пару місяців й вмерла з купою важливої інформації. Вперше, мабуть, вирішила заощадити на електрониці й в останнє.

• Продавець  Trendway

Вдячні, що ви поділилися досвідом користування. Прикро, що інформація була втрачена. У гарантійному талоні вказано про гарантійний термін 3 місяці на обмін товару і зазначені реквізити для повернення

• Мирослав П***
    Відгук від покупця. Продавець: Trendway. Обсяг пам'яті: 256 ГБ

Дуже погано працює. Постійно підвисає, низька швидкість передачі

Переваги:
    Телефон її бачить
    Недоліки:
    Вона майже не працює
    • Продавець  Trendway

Мирослав, прикро, що виникла така ситуація. Згідно гарантії ви можете повернути товар нам на обмін/повернення коштів. Усі реквізити зазначено у гарантійному талоні :)

• Роман В***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Red

Купив дві червоні флешки по 128Гб, працюють чудово. Раджу. До речі, як лайфхак, якщо вставити флешку спочатку у повербанк чи у зарядку, а потім в телефон, то можно застосовувати замість зарядного кабелю.

Переваги:
    Type-C and Type-A
    Недоліки:
    не виявив
    • Продавець  Gadget OFF

Вдячні за ваш відгук! Приємного користування :)

• Софія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Обсяг пам'яті: 512 ГБ. Колір: Black

Вказано 512 гб, по факту 63 гб.

• Продавець  Gadget OFF

Дякуємо за вашу думку. Ви завжди маєте право відмовитись від товару на пошті, якщо вам щось не підходить. Якщо ви отримали товар, то маєте 14 днів на повернення. Всі дані поміщено у гарантійному талоні.

• Артем

Скажите а флешка указана объем в корпусе или нет . Я вижу на фото они отсутствуют. Значит подделка.

• Андрій Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Обсяг пам'яті: 512 ГБ. Колір: Red

Ужас, форматировать не получается, пишет с дефектом, половина файлов видео работают,половина нет. Не покупайте никогда эту гадость

• Андрій Ф***

Ошибка,на ошибке, бред полный

• Продавець  Gadget OFF

Вдячні за ваше звернення. Згідно гарантії ви можете повернути товар на обмін/повернення коштів. Реквізити надали вам у чаті

• Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Red

Покупала,чтоб в дороге можно смотреть фильмы,т.к. по дороге не всегда есть интернет,работает,нареканий нет.

Переваги:
    Цена
    • Продавець  Gadget OFF

Оксана, щиро вдячні, що ви поділилися досвідом користування :)

• Микола Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Blue

брак, контролювати потрібно якість флешок

Недоліки:
    флешка не працює... причина невідома... сказали фахівці, що потрібно викинути...
    • Продавець  Gadget OFF

Вдячні за ваше звернення. Замовлення було виконане : 25.11.2023. Кожен клієнт має право на обмін/повернення коштів у разі невідповідності. Прикро, що ви не звернулись до нас за період дії гарантії. На жаль, її термін вже вичерпано

• Євгенія А***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Silver

Замовила флешку, зразу вирішила вставити фото на флешку, на другий день вона вже не працювала. Кошти за флешку оплачені. Флешка не працює і фото не має (((

Переваги:
    Не має
    Недоліки:
    Флешка перестала працювати з другого разу увімкнення. На флешку скинула фото, яких тепер не має
    • Продавець  Gadget OFF

Нам прикро, що виникла така ситуація. Намагалися якнайшвидше вирішити питання повернення товару та коштів, згідно гарантії

• людмила л***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Red

купила 27.11.2023 , поработала 3 месяца и память потерялась вместо 128 gb стала 250 kb и ничего нельзя сделать даже отформатировать , покупать не советую .

Переваги:
    плохо
    • Продавець  Gadget OFF

Прикро, що наш досвід співпраці виявився невдалим.

• Юрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Обсяг пам'яті: 512 ГБ. Колір: Red

Оперативно зв'язалися, питання вирішили. Дякую. Рекомендую продавця!

• Продавець  Gadget OFF

Юрій, дякуємо за зворотній зв'язок і позитивний відгук :)

• Юрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Обсяг пам'яті: 512 ГБ. Колір: Red

Розчарування, не йде запис, падає постійно до нуля, чекаю зворотнього зв'язку.

Переваги:
    Недоліки:
    Падає постійно до нуля, не можливо записати.
    • Продавець  Gadget OFF

Прикро, що вам прийшов товар з браком. У гарантійному талоні вказані реквізити на повернення.

• Шпак В***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Red

Гроші на вітер. Купила флешку, щоб закидати на флешку файли з телефона.
    Якщо я помилилася, й цю флешку можна використовувати лише для ноута, тоді я зміню відгук. Проте якщо основна функція роз'єму type-C - це коннект з телефоном, тоді вибачте, це не флешка, а біда. В описі прописано "для використання на телефоні", до речі.
    Відео-відгук залити не можу, бо це ж YouTube, треба зачекати, поки відео загрузиться. А мені не світить чекати.

Переваги:
    колір
    Недоліки:
    usb type-c - повна х***я
    • Продавець  Gadget OFF

Валерія, ви можете повернути товар протягом 14 днів з моменту отримання.

• Володимир Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black

Відмінна флешка. Працює гарно.

• Продавець  Gadget OFF

Володимир, дякуємо за відгук, приємного користування :)

• Константин П***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black

Виправдовує свою ціну

Переваги:
    Компактно
    Недоліки:
    Цепочки з кільцем (див. супроводжуюче фото) - не було
    • Продавець  Gadget OFF

Константин, дякуємо за відгук :)