Лише 4 години вражаючих знижок!

Відгуки покупців про Наповнювач бентонітовий для туалету котів STEFAN, з ароматом лаванди, дрібний, 0.4 – 1.5 мм, 6 кг

Оцінка користувачів 4.24/5
  • Відгуки про товар продавця Phoenix Zoo
  • Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Phoenix Zoo. Вага 1 пакування: 6
  • Олександра С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 6

Купила на пробу, але моїй "красуні" сподобався. Дякую.

Недоліки:
    Відсутні
  • Павло К***

Дуже поганий! Дрібний. Не комкується зовсім, розсипається, запах не приберає, не зрозуміло де напісяно і де ні. Жахлива якість!

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Самі недоліки

Нам дуже шкода, що Вам не підійшов товар.

• Игорь Я***

Нормальный товар.

Переваги:
    Цена .
    Недоліки:
    Нужен слой 10 см.

Дуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!

• Олена Г***

Хороший

• Светлана Ш***

Не очень хороший .

Переваги:
    Нет запаха .
    Недоліки:
    Не комкуется .

Нам дуже шкода, що Вам не підійшов товар

• Ірина Ф***

Завжди беру цей наповнювач своїм хвостатим. Дуже гарно грудкується та прибирає неприємний запах. Але цей раз доставка на Розетці мене вбила. І вже такий випадок був, але десь рік-вітора тому. Обидва пакети з наповнювачем роздерті та поверху обтягнуті плівкою. Ручки на них вирвані. Якщо наступного разу прийде в такому вигляді-буду змінювати і магазин, і наповнювач

Переваги:
    Сам по собі товар дуже класний
    Недоліки:
    Пошматовані пакети з наповнювачем

• Олександр К***

Добре комкується

Представник бренду

Добрий день, шановний Олександр ! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Мухамеджанова Л***

Гарно комкується

Представник бренду

Добрий день, шановна Люба ! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Лена Р***

Сподобалось наповнення. Кіт одразу пішов в туалет.

Переваги:
    Запах вбирає добре, не залишається на лапах.

• Катерина

Плохо комкуется

Дякуємо, що повідомили.
      Ваші зауваження ми обов’язково передамо виробнику товару.

Представник бренду

Добрий день, шановна Катерина! Дякуємо за відгук! Бентонітовий наповнювач STEFAN виготовлений виключно з натуральної сировини – мінералів бентонітових глин. Бентоніт- це природний матеріал, одним із основних показником якого є його високі гідрофільні властивості, тобто здатність вбирати значну кількість вологи. Даний процес, враховуючи повністю натуральний склад наповнювача, може займати певний час, і залежить від кількості рідини і індивідуальних, фізіологічних особливостей тварини.

• Вячеслав Д***

Отлично

• Олександр Р***

Супер! Та й аромат те що треба!

• Оксана Г***

Чудовий за свою ціну. Поглинає неприємний запах

Переваги:
    Всі

• Маргарита В***

Чудово.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Швидко закінчується,як і усе в житті
      Представник бренду

Добрий день, шановна Маргарита ! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Анхель Р***

Шановна службо підтримки Rozetka,

Я дуже незадоволений отриманим замовленням. Пісок для котів надійшов пошкодженим: упаковка була пробита, що призвело до втрати частини продукту. Більш того, отвір на пакеті був просто заклеєний наліпкою, замість того щоб замінити товар на новий та повністю заповнений, як я оплатив.

На додачу, ручка пакету була відірвана, і працівник не запропонував мені навіть безкоштовну сумку, щоб я міг нормально транспортувати покупку. Усе це чітко видно на фото, які я додаю до звернення.

Вимагаю повне повернення коштів за пошкоджений та неповний товар. Ваша компанія зобов’язана нести відповідальність за якість доставки й обслуговування клієнтів. Я сподіваюся на швидке і справедливе вирішення цього питання.

З повагою,

• Маргарита В***

Кошка в захваті!

Переваги:
    Дуже полюбляє закапивати.

• Олена

Нормальний наповнювач. Саме у дрібній фракції нормально комкується. Вперше взяли випадково. Після використання беру тільки таку фракцію

Переваги:
    Недоліки:
    Не виявила

• Юлія К***

• Иван Ч***

Дякую

• Світлана К***

Хороший наповнювач.Поглинає запах.

Нормальний наповнювач, котики користуються

• Світлана К***

Дуже хороший наповнювач.Постійно беру тільки його!

Переваги:
    Ціна-якість
      Представник бренду

Добрий день, шановна Світлана ! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Наталія Т***

Вирішила замінити дорожчий Animall на дешевший,але результат не порадував.
    Не грудкується,хіба як дуже довго постоїть і то виходить каша та викидається майже все з лотка.Не економний,запаху лаванди немає як кіт зробить своє маленьке діло сморід жахливий. Не рекомендую,мені не подобається.

Переваги:
    Недоліки:
    Не грудкується,пилиться,без запаху лаванди
    • Оксана

Фантазії. Насправді, нічим вони не відрізняються. Такі собі обидві марки.

• Інна М***

Самий класний наповнювач. Коти у захваті)))

Представник бренду

Добрий день, шановна Інна ! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Оксана

Ви прикалуєтеся?

• Татьяна Д***

Коту сподобався!

Переваги:
    Грудкується, цапаху не має
    Недоліки:
    Не побачила
      Представник бренду

Добрий день, шановна Тетяна! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Анастасія Л***

Стабільна якість

Представник бренду

Добрий день, шановна Анастасія! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Максим Д***

Зовсім не комкується, і має неприємний запах, навіть коли прибираєш за котом. Порівняно з Мафіном небо і земля, економія не має сенсу, так як розхід виходить дуже великий.

Це тільки мій досвід і порівняння.
    Ціна єдине що мені сподобалось але вона не перекриває недоліків.

Переваги:
    Недоліки:
    Не комкується зовсім, швидко набуває неприємного запаху, не зручно прибирати.
      Представник бренду

Добрий день, шановний Максим! Дякуємо за відгук!

• Юлия

Продавец обманывает людей. Товар стоит со значком сделано в Украине. А национальный кешбек не начисляется. Не рекомендую продавца. Отвратительный товар за бешеные деньги.

Переваги:
    Недоліки:
    Всё

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. На жаль, товари ще не приймають участь в проекті "Національний кешбек". Позначка вказує лише на те, що товар зроблено в Україні.

• Денис Д***

Продавец обманывает покупателей. На товаре стоит значок, сделано в Украине. А кешбек не начисляется. Товар отвратительный за башенные деньги

Переваги:
    Недоліки:
    Всё

• Ірина П***

Наповнювач просто чудовий!! Натуральний та ще чудово комкуєтся!

Переваги:
    Натуральний, комкуєтся
      Представник бренду

Добрий день, шановна Ірина! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Діана Б***

Наповнювач своїй ціні відповідає, все подобається)

Представник бренду

Добрий день, шановна Діана! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Екатерина Б***

Киці не сподобалося, перейшли знов на бентонітовий.

Переваги:
    Добре тримає запах, не розноситься по дому
      Представник бренду

Добрий день, шановна Катерина! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Наталія М***

Наповнювач як наповнювач. Нічого особливого.

Переваги:
    Недоліки:
    Слабке комкування
      Представник бренду

Добрий день, шановна Наталія! Дякуємо за відгук. Бентонітовий наповнювач STEFAN виготовлений виключно з натуральної сировини – мінералів бентонітових глин. Бентоніт- це природний матеріал, одним із основних показником якого є його високі гідрофільні властивості, тобто здатність вбирати значну кількість вологи. Даний процес, враховуючи повністю натуральний склад наповнювача, може займати певний час, і залежить від кількості рідини і індивідуальних, фізіологічних особливостей тварини.
      Якщо ви маєте зауваження по якості продукції, зверніться, будь ласка, за безкоштовним номером виробника наповнювача, який вказаний на упаковці.

• Наталія М***

Звичайний наповнювач, не дуже комкується як і більшість інших.

Переваги:
    Недоліки:
    Погано комкується

• Виталий

Отличный наполнитель, отрабатывает на все 100%

Представник бренду

Добрий день, шановний Віталій! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.