- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 22
Півроку тому вирішила повністю відмовитись від тефлону і перейти винятково на нержавійку і чавун, бо набридло кожен рік куплять нову пательню. Цю купляла на кожен день - коли треба швидко щось розігріти або посмажити невелику порцію на один раз, і вона для цього підходить ідеально. розмір якраз на одну (максимум дві) людини, гріється швидко, шкрябай чим хоч. надійна і явно довговічна річ. рекомендую.
- Переваги:
- зручна і невбиваєма
- Продавець Далайн
Щиро дякуємо за Вашу довіру та відгук! Нехай готувати буде легко, а страви виходять неймовірно смачними!
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 22
Полюбляю чавунні сковорідки. Як спробував то тепер тільки ними і користуюсь. Так, треба трошки заморочитись перед першим використанням. І так, сковорідці може не сподобатись якщо її залишити мокрою ще й накрити кришкою. Але воно того вартує, їжа виходить смачною, лопатки можна використовувати які хочеш і не треба думати що там може якесь покриття зіпсуватись. Щодо зберігання, особисто я після того як помити сковорідку ставлю її на хвилинку на газ і вона швидко просихає.
- Продавець Далайн
Дякуємо, що обрали нас! Нехай готувати буде в задоволення!
- Федорук В***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 22
Чудова сковорода, використовую для смаження картоплі та дерунів. Монолітна ручка робить її фактично вічною, не пригоряє - те що треба.
- Переваги:
- надійна й недорога
- Продавець Далайн
Дякуємо за довіру! Смачних страв і гарного настрою!
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24
Замінив свою тефлонову сковорідку на чавунну. Бо не відомо, що то за тефлон і як він впливає на здоров'я. Користуюся вже понад 6 місяців, майже кожен день. Задоволений покупкою.
- Переваги:
- Екологічність, не прилипає їжа, не дряпається. Довго нагрівається та довго охолоджується.
- Недоліки:
- Важка
- Віктор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Гарна сковорода тушити , жарити,
Дякуємо за відгук ! Смачних страв!)
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: AGTechHome. Діаметр: 24
чудова сковорідка, смажу на ній все підряд і скарг нема
- Александр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Perfect Plates. Діаметр: 22
Оформил заказ 12 числа. Выслали 16 числа. 17 числа забрал с отделение.
Сковордка пришла без крышки (и с малельнким дефектом на поверхности но за это не буду предендавать поскольку, _скорее всего_, не значительно, просто не очень эстетично).
Сразу написал продавцу. Прошло пару дней - молчание. Написал в розетку. Тоже молчат. Сейчас 21 число, до сих пор молчание.
Сковородка в целом ок, пару раз попользовался - вроде норм.
Но все же, берите на свой страх и риск - мне не нравится что игнорять и не берут ответственность за крышку. Придется теперь самостоятльно иксать и покупать отдельно. Очень не приятно.- Александр Ч***
Добавляю новую информацию.
После того как оставил отзыв мне написал продавец что пришлет крышку. Крышка пришла (в другое отделение - подальше от меня), я попробовал ее и она оказать больше сковородки.
Сковордка, как оказалось, которую прислали вообше на 2 см меньше чем то что я заказал (что я подозревал но не мог точно сказать 100%).
В итоге, сковородка которую они прислали я вижу онлайн стоит 500 грн, а то что я заказал и за что заплатил мне обошлось 660 грн.
Продовец сказал чтобы я вернул если еше не воспользовялся (но я уже воспользовался), но в любом случай дальше с продавцом вазится не хочу, не хочу этого гемороя.
Теперь эта будет у меня максимум на яишнецу на 1 человека. - Александр Ч***
Добавлю что продавец прислал в итоге еше 1 крышку подходящего размера на сковародку не правельного размера. В целом ладно, можно простить за не внимательность и ошыбку в обработке заказа поскольку попробовали уладить. Если бы мог то поменял бы за это из 1/5 звездочек на 2.5/5.
- ЄлизаветаВідгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 20
Дуже якісна сковорідка, нічого не прилипає і виявилось не так вже і складно обробити перед використанням
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук)) Смачних страв!
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24
Дуже задоволена якістю сковороди. Важка) Користуюсь і на газовій плиті і для запікання в духовці. Що б не готувала, усе легко відмивається. Після кожного миття натираю олією, щоб на сковороді не утворювався ржавий наліт. Рекомендую!
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук та рекомендації)) Смачних страв!
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24
Купувала пів року тому на подарунок. Власник дуже задоволений, користується сковорідкою постійно, дуже подобається!
- Переваги:
- Відповідає очікуванням
- Недоліки:
- Не помітили
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук))) Щиро раді, що все сподобалось)) Смачних страв!
- Данил П***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24
отличная сковородка очень удобная главное читайте инструкцию к ней и будет вам счастье
- Продавець Далайн
Благодарим за отзыв)) Вкусных блюд!
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 20
Все чудово. Потрібно лиш правильно за нею доглядати (вчасно мити і обробляти олією). Тішить, що наш виробник
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук! Смачних страв))
- Вадим З***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 22
До сковороди цього виробника питань нема
- Переваги:
- Перед першим використанням робиш прожарку сковороди і далі можна робити що завгодно на ній
- Недоліки:
- Важкувата))
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук)) Все вірно. прожарка дуже важлива. Смачних страв))
- Крымская К***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 22
Супер!
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук)) Смачних страв=)
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Казанофф. Діаметр: 20
Получила сковородку, всё хорошо, только где ручка от крышки? Сковороду покупала в подарок, где я должна найти ручку?
- Переваги:
- Хорошая сковорода
- Недоліки:
- Нет ручки на крышке
- Олександра Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Сковородка супер инструкция в ней еще лучше аж улыбнулась Дякую
Дякуємо за відгук та усмішку) Приємного користування!
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Аппарат вещь!!!
- Переваги:
- Вечная.,...если с умом использовать!
Дякуємо за відгук! Приємного користування апаратом))
- Леонід П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Сковорода гарна. По інструкції прогрів, помив, обробив, смажить чудово.
- Переваги:
- Чавун, довговічність.
- Недоліки:
- Постачається без ручки для кришки. Прикрутив зі старої.
- Иван З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
На плиту , на газ, тримав 20 хв, далі остудив, гарно помив з моючим, знову на газ плиту, втер вершкове масло, і так як духовки нема то поклав в піч, далі буде, побачимо, напишу
Дякуємо за відгук! За описом все вірно. Приємного користування!
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Отличная сковорода. Все сделала по инструкции, ничего не пригорает, буду советовать остальным!
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Иван З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
як би я не доплатив, тоді ок, но коли заплатив повну стоїмость то не розумію чому не доукомплектовали
- Переваги:
- Хороша сковорода
- Недоліки:
- Кришка без ручки
- Павло Р***Відгук від покупця. Продавець: 43zt. Діаметр: 22
Товар супер
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Все сделал по инструкции, но жарил рыбу - пригорело, жарил яйцо - пригорело.
Хотя и прокаливал и в духовке держал.- Переваги:
- Пока не увидел
- Недоліки:
- Пригорает
Дякуємо за відгук! Пригорає до чавуну зазвичай з кількох причин:
1. Мало олії
2. Недостатньо розігріта сковорода (потрібно пару хвилин на невеликому вогні з маслом)
3. Сильний вогонь
4. Продукт із морозилки
Ну і плюс після того, як поклали продукт буквально через 30 секунд підчепити його металевою лопаткою. І не бійтеся при цьому подряпати сковороду.Не перегрівайте сковороду. Це може призвести до прилипання їжі до дна. Почніть з середнього вогню і поступово збільшуйте його, якщо це необхідно.
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Це мій перший чавунний посуд, після якого ще взяла казанок і пательню гриль. Тепер це моя любов на все життя, не знаю як раніше без нього обходилася.
- Переваги:
- Все, що написав виробник в своєму опису - то є правда)
- Недоліки:
- ШКОДА ЩО РАНІШЕ НЕ КУПИЛА
Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування!
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Відмінні річ ! Прислали швидко, гарно упаковано.
Так, при детальному огляді бачу, що поверхня не ідеальна - є нерівності, сколи і т.д. Але мене це не засмучує, бо на якість це ніяк не впливає, оскільки тут немає поняття покриття, а вся річ є з єдиного матеріалу. Хоча так, якби було без погрішностей, було б приємніше моєму зору)- Переваги:
- 1. довговічність
2. відсутність тефлону і будь-якого покриття сумнівної якості
3. вага - спосіб качати руки не відволікаючись від хатніх справ) - Недоліки:
- Немає...ну може ціна таки трохи кусається)
Дякуємо за відгук! Приємного користування та смачних страв!
- Владимир У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Подружились сразу, за час: проколил, остудил, промыл, тут же начал готовить- ничего не пригорело, все чудесно. качественно сделаная сквородка.
Очень нехватает силиконового чехла на ручку, по привычке пару раз схватил без прихватки, хорошо- без последствий.
тяжелая конечно, ну чего и добивался))- Переваги:
- чугун))
- Оксана Б***
І я хапанулася за ручку по звичці ..
- ТЕТЯНА К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Прекрасна сковорідка, гарне пакування, швидка доставка
Дякуємо за відгук! смачних страв)
- Николай О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Совсем не в восторге что купил. Все делал по инструкции пропаливал обрабатывал подсолнечным маслом. Мучался 3 дня. И это я просто подогревал еду 5 минут не более. Вес просто ужас. Достал свою старую Советскую сковородку да она в 3 раза легче тоже чугунная. Обработал на огне с солью. И она не ржавеет. Пожалел что купил. Буду покупать что то с антипригарным покрытием но только без тефлона.
- Недоліки:
- Тяжклая. пригорает. после каждой готовки нужно мыть высушивать прогревать с солью потом с маслом. Много лишнего тело движения для того чтобы на ней что то просто подогреть.
Не срослось. Бывает. Извините что не оправдали надежд((( А в чём были мучения то 3 дня? Вес? Ну так чугун жеж... А знаете почему ваша старая советская "чугунная" сковородка которая в 3 раза легче не ржавеет? Потому что она алюминиевая)))))
- Елена М***
моя мама тоже думала , что у нее советская чугунная , а это обычный алюминий . после выкалки в духовке, ! без соли, ! без масла в течение часа ( не меньше) , промыть , натереть лляным маслом и прогреть5 мин , потом протереть насухо. появиться отличный антипригарный слой , без следов ржавщины и сажи. у меня получилось ,
Дякуємо за відгук! Дійсно дуже багато хто хибно думає, що чавун це як "раніше", але це не так. Чудово, що у Вас вийшло подружитися з справжнім чавуном! Бажаємо приємного користування!
- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 20
Взагалі дуже подобаються чавунні сковороди. Потрібна була маленька сковорода, після довгого вибору знову зупинилася на чавунних. Придбала Майстерню діаметром 20 см. Велика подяка за детальну інструкцію з використання! Приємна упаковка, подаруночки (лопатка та скребок для чищення). Таку сковороду приємно подарувати )) Треба деякий час, щоб звикнути до чавуну, та це буде любов на все життя
- Переваги:
- Екологічний матеріал, зручність
- Недоліки:
- При тривалому використанні гріється ручка
- Продавець Далайн
Дякуємо Вам велике за відгук)) Щиро раді, що Ви задоволені новою помічницею! Смачних страв!
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24
Сковорідка чудова. Впевнилися, що добре треба змащувати перед першим прокалюванням в духовці на плиті і не залишати вологу їжу в самій сковороді і після миття висушувати повністю. Також добре лити олії підчас готування і гарного прогрівати перед готуванням.
Сковорідка супер, взагалі не пожалкували що придбали. Придбали вже три, дві з них подарували. Також класно подана інформація в інструкції. Ще задоволений роботою менеджерів, все швидко, класно і якісно.- Переваги:
- Виходить смачно, золотиста і хрумка шкірочка, можна шкрябати металевими предметами, довго тримає тепло.
- Недоліки:
- Нема.
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук))) Раді, що Вам подобається! Все ідеально робите: протирати та прогрівати олійку спершу – найкраще, що можна придумати для чавуна. Користуйтеся із задоволенням, смачних страв!
- АрсенійВідгук від покупця. Продавець: Estetiks Official
Отличная сковородка, при правильной обработке ничего не пригорает, просто балдею от нее! Хочу теперь заказать сковородку по больше и ещё казана, теперь вся Тефаль и антипригарные сковородки на выброс!
- Переваги:
- Прекрасная сковородка, ничего не пригорает!
- Недоліки:
- Вес, но это это больше для женщин, а фактически это плюс, не нужно держать если что то мешать!
- Галина Т***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24
Чудова пательні. Отримала вчасно і ще й з подарунком - лопатка. Продавець виконав швидко і акуратно поставку. Рекомендую купувати цей товар у цього постачальника.
- Переваги:
- Товар чудовий. Користуюсь з задоволенням
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук та рекомендації)) Раді, що Вам сподобалась! Смачних страв))
- Островська А***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official
Дотримувалась інструкції - і на газу пропалювала і маслом змащувала і в духовці пропікала. Результат - ні одне готування не вдається . Все прилипає . І так , я лила олію , хоча не любитель смаженого в жирі . Печеш котлети - майже кожна прилипла , щоб пекти 2гу партію , мусиш йти драяти важку гарячу сковорідку. Зіпсовані нерви і викинуті кошти.
- Переваги:
- Не знайшла
- Недоліки:
- Прилипає усе!
- Роман Г***
прогрівайте добре її)
- Анна В***
Очевидно ви неправильно обробили перед використанням. Так буває, і в мене таке було. Вимийте добре, просушіть, змастіть вершковим маслом або олією. Перегляньте рекомендації як доглядати та відновити чавунний посуд.
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24
она просто прекрасна! всё сделала по инструкции и наслаждаемся. кажется, я теперь знаю, что дарить подругам)
- Продавець Далайн
Благодарим за отзыв))) Супер)) Помощниц хватит на всех=) Вкусных блюд!
- Вячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 22
Купую вже третю від цього виробника, всі пательні різного розміру і призначення, цілі і відмінно виконують свої функції. Планую ще гриль взяти)
Головне - правильно обпалити перед використанням.- Переваги:
- Якість, ціна, вага :)
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук та за те, що повертаєтесь до нас за чавунчиком)) Маємо і грилі, тому як завжди будемо раді побачити замовлення від Вас! Смачних страв))
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 22
Люди,покупайте чугунную сковородку,тефаль не хочу после этой.
- Переваги:
- Всё
- Продавець Далайн
Благодарим за такие чудесные слова))) Рады, что Вам нравится! Вкусных блюд!