- Юрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: toGame. Колір: Чорний
Дуже крута приставка,продавці супер,рекомендую однозначно,вартує своїх коштів
- Переваги:
- Все красиво,працює як годинник
- Андрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: toGame. Колір: Чорний
Прошло некоторое время как я пользуюсь этим прекрасным агрегатом и могу с уверенностью сказать что это достойная штука во время отключений
- Переваги:
- Хороший продавец да и в целом все круто
- Недоліки:
- Нету)
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: toGame. Колір: Чорний
Замовив даний девайс в даного продавця і не прогадав. По перше насторожувала ціна, бо вона значно нижче чим в конкурентів на платформі Розетка і не тільки, саме на версію Олед на 1 Терабайт. Це навіювало на думки що товар після відновлення або бувши в сторонньому користуванні, бо більшість великих торгівельних мереж які продають даний товар, продають відновлений і консультанти про це не завжди кажуть, так що звертайте увагу при покупці і не соромитись запитувати про новизну товару. Бо на власному досвіді зіткнувся із цим, що консультанти продавали товар як новий не знаючи, або роблячи вигляд що не знають, що товар відновлений, принаймні в місті Дніпро. Тепер що стосується даного продавця, після заявки зі мною дуже швидко зв'язалися і надали відповіді на всі поставлені мною питання що до цієї покупки після узгодження всіх питань. На моє прохання відправити товар як найшвидше, продавець так і зробив за що велика подяка всьому колективу, консультанту, бухгалтерії, і відділу доставки. Консоль прийшла менше ніж за добу, а саме 18 годин і була вже в мене на руках це з м.Київ до м.Дніпро. Тепер що до самої консолі прийшла запакована в заводській упаковці з усіма пломбами і гарантійним талоном на 12 місяців. Із приємного блок живлення відразу із вилкою під наші мережі, бо в більшості випадків це вилки під Американські мережі і їм подібні. Можливо це пов'язано з тим що вироблена вона в Таїланді а настільки мені відомо Таїланд робить її лімітованими партіями, основне виробництво знаходиться в Китаї та Канаді. Але це не важливо бо консоль прийшла нова, в заводській упаковці, з усіма пломбами від виробника з гарантійним талоном на 12 місяців, що стандарт, і заводський номер на упаковці на гарантійному талоні, на корпусі самої консолі, і в програмному забезпеченні консолі повністю збігається. Отже мій особистий висновок рекомендую даного продавця для придбання даного гаджета, виправдав мої сподівання на всі 100%.
- Переваги:
- Обслуговування, швидка доставка, товар повністю відповідає заявленим характеристикам від виробника, та продавця. Саме приємне це ціна, значно дешевше ніж в конкурентів.
- Недоліки:
- Для мене їх немає!!! Про користування самою консолі писати не став час покаже, цієї інформації вдосталь на просторах інтернету і Ютубу.
- Андрей Ч***Відгук від покупця. Продавець: toGame. Колір: Чорний
Всё классно и оперативно доставили по самому деку скажу что это лучшее что я держал в руках из портативок
- Переваги:
- Быстрая доставка
- Недоліки:
- Их нет)
- Продавець toGame
Андрій, дякуємо за відгук, бажаємо приємної гри
- СергійВідгук від покупця. Продавець: toGame. Колір: Чорний
Все відповідає опису
- Євгеній К***Відгук від покупця. Продавець: toGame. Колір: Чорний
Найкраща ціна. І гарна якість)
- Переваги:
- Грати можна де завгодно
- Недоліки:
- Загружає ігри лише в активному режимі
- Іян Ш***Відгук від покупця. Продавець: toGame. Колір: Чорний
Все було ідеально, зі мною швидко зв'язалися і дуже швидко відправили, мені подобається
- Переваги:
- Швидка швидкість доставки
- Виталий Л***Відгук від покупця. Продавець: toGame. Колір: Чорний
Все дуже сподобалось! Товар швидко відправили без нюансів та без затримок! Пломба заводська була на місці і товар відповідає опису! Дуже задоволений
- Нерсисян К***Відгук від покупця. Продавець: toGame. Колір: Чорний
Відправили швидко, рекомендую!!
- Алексей С***Відгук від покупця. Продавець: toGame. Колір: Чорний
Швидко зв'язались, швидко доставили. Ніяких проблем.
Раджу продавця.- Переваги:
- Швидкого. Якісно. Гарна консультація.
- Недоліки:
- Не помітив
- Антон Ц***Відгук від покупця. Продавець: toGame. Колір: Чорний
Valve есть Valve. Знают как подойти к вопросу с желанием сделать чтото добротное. Даже Doom очень даже заинтересовал, при том что играть в шутеры с джойстика явно не моё. Магазину отдельное спасибо, обработали заказ в лучшем виде.
- Переваги:
- правильный девайс
- Виктория Р***Відгук від покупця. Продавець: toGame. Колір: Чорний
Дочь очень довольна. Спасибо. Рекомендуем
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: toGame. Колір: Чорний
Все прийшло в комплектації,дитині дуже сподобалось.Поки що працює чудово і надіємось надалі.
- Переваги:
- Все як описано так і є
- Продавець toGame
Марина, дякуємо за відгук, приємного користування