Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Дитячий ігровий будиночок - намет з тунелем для ігор вдома та на вулиці Рожевий

Оцінка користувачів 5/5
на основі 23 відгуки
  • Юлія Б***

Швидко доставили , товар супер

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що палатка з тунелем вам сподобалася, а доставка була швидкою. Нехай малюки із задоволенням граються вдома та на вулиці, а товар служить довго та приносить багато радості. Завжди раді бути корисними для вас!

• Оксана Л***

Все супер

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого ігрового намету! Раді, що палатка з тунелем вам сподобалась і відповідає очікуванням. Нехай діти із задоволенням граються та проводять у ній час. Завжди раді бути корисними для ваших покупок.

• Анастасия

Все супер

Переваги:
    Ребенку и даже кошке понравилось
    • Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що палатка сподобалася і дитині, і навіть вашій улюблениці-киці — значить, вибір точно вдалий. Нехай ігри приносять багато радості вдома й на вулиці, а палатка служить довго та створює затишний простір для розваг.

• Христина В***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Замовляла на подарунок, дуже швидка відправка замовлення уточнювала пару деталей у продавця в листуванні, теж швидко надали відповідь.

• Продавець  opsale

Щиро дякуємо за відгук та довіру до нашого товару. Раді, що відправка була швидкою, а спілкування з менеджером залишило приємне враження. Нехай намет приносить багато радості та цікавих ігор дитині. Завжди відкриті до нових замовлень від вас.

• Оксана Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Великий будинок. дочка була в захваті

• Продавець  opsale

Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку товару. Раді, що намет справив таке враження і сподобався вашій донечці — це найкращий комплімент для нас. Нехай ігри в цьому будиночку приносять багато радості та яскравих вражень. Завжди раді бути корисними для вас.

• Вікторія Ш***

Ребенок был в восторге

Недоліки:
    Одноразовая, один раз собрал и все.
    • Продавець  opsale

• Алла Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Hoztik

Чудовий, багато місця, і дорослий може залізти) в основному було 2 дитини 10 і 2 роки, все сподобалось, заняття для дітей на багато часу)

Переваги:
    Багато місця
  • Тетяна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Sweet Napoli

Додаю коментар, продавець відповідальний, обміняли помилково висланий товар на потрібний. Задоволена я і діти

Переваги:
    Швидка доставка
  • Олександр Г***

Товар відповідає опису. Хороша якість

• Софія Ц***

Ціна-якість
    Очікували що буде менший розміром, тепер займає більшу частину кімнати
    Доньці подобається

• Світлана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Гарна якість, хороша тканина. Діти дуже задоволені.

• Лєна П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Чудовий набір, нашій донечці дуже сподобався)

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Нам дуже сподобався ,молодшій доньці 1рік і 10 місяців,а старшій 14 років ,то разом гуляли,старша там мабуть більше часу проводитьбо в неї такого в дитинстві не було( Самій мені навіть цікаво ,а саме головне, що діти зайняті)))

Недоліки:
    Немає інструкції, як складати саме будиночок
    • Продавець  opsale

• Светлана
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Замовляла донечці на 1 рік! Залишилась дуже задоволена! Дитині її віку дуже сподобалось. Оскільки маю 3- х діточок, то граються всі разом. Якість дуже гарна! Рекомендую!

• Яна
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Купувала на подарунок, на 1 рік. Дуже сподобалося дитині. Вигляд як на фото. Якість гарна.

• Богдан С***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

У нас був схожий але порвався після тижня. Цей зовсім інша історія. Міцна тканина, гнучкі дуги нічого не ламається. Дитині 1,5 року обожнює залазити всередину і ховатись. Раджу!

Переваги:
    міцний

• Роман Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Тканина хороша, дихає, нічого не парить. Легко мити вологою ганчіркою. Дуже задоволені і ми і діти.

Переваги:
    якість тканини, легко миється
    Недоліки:
    важко скласти назад в чохол, але то мабуть наша проблема))
    • Продавець  opsale

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Нашій малечі 2,5 рочки і цей намет став для неї просто хаткою мрії. Після садочка одразу лізе в тунель, а басейн ми засипали кульками. Зібрали за 5 хв все просто. Дуже яскравий і не пахне хімією, це важливо.

Переваги:
    легко збирається, немає запаху

• Марина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: INVITE

Дякую за швидку доставку)
    На свої гроші дуже непогано, але прийшла трохи брудна.

• Тетяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: INVITE

Замовлення доставили швидко.Товар сподобався.

• Продавець  INVITE

Доброго дня, Тетяна. Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно розуміти що виправдали Ваші очікуання. Бажаємо приємного користування)

• Валерія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: INVITE

Прийшло дуже швидко, гарна якість,дуже приємний менеджер, дякую

Переваги:
    Качесто
    • Продавець  INVITE

Вітаю, Валерія. Дякуємо за чесний відгук! Бажаємо приємного користування)

• Тетяна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Sweet Napoli

Прислали кардинально інший товар. Ні колір рожевий, ні форма будиночка, ні зірочок... не відповідають гарному фото яке представляється для людей.

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Інший товар
  • Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: INVITE

Замовляла в цьому магазині два товари. Спочатку отримала лише один, а другий загубився. Продавець зрештою відправив відсутній товар, і доставка Новою Поштою була дійсно швидкою, за що плюс.

Самі товари коштують своєї ціни й в принципі дитині сподобалися. Але продавець відповідає дуже довго. Вже декілька днів не може повернути мені кошти за доставку, хоча я замовляла товари разом і сподівалася на єдину оплату доставки.

Через такий сервіс купувати тут не раджу. Якщо плануєте тут замовляти, будьте готові до того, що в разі проблем із замовленням доведеться чекати вирішення довше, ніж хотілося б.

Переваги:
    Швидка доставка.
    Недоліки:
    Довгі відповіді від продавця.

Проблеми з організацією відправлень.