Відгуки покупців про Сковорода з кришкою з антипригарним покриттям HONEYCOMB A-PLUS 26 см (3054 CS)

Оцінка користувачів 2.3/5
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Діаметр: 24

Купила, бо сковорідку з нержавіючої сталі і з покриттям «бджолині стільники» має моя подруга. Купувала закордоном. Її сковорідка чудово смажить і там ніколи нічого не підгорає. І для здоровʼя безпечна, без тефлону. Але її сковорідка зроблена напевно за іншою технологією. Вона того ж розміру, але набагато важча, там тришарове дно. Коштувала десь три тисячі, якщо в гривнях, за такий самий розмір.
    Ця сковорідка дуже легенька. І сам метал напевно не так загартований, бо до нього все просто клеїться скільки б олії не використовуй. Дно на електричній плиті навіть на середній температурі стає нерівним. Навіть яйця посмажити - проблема. Коротше, надія на якість за малі гроші не справдились.

Переваги:
    Нержавіюча сталь
    Недоліки:
    Все підгорає, коли розігрівається дно деформується трохи і сковорідка має нерівне дно
    • Продавець  MIRON

Ми працюємо вже 10 років. Негативні відгуки це розуміння того що ми честно отримуємо зворотній зв'язок від наших клієнтів. Так дійсно товар буває різної якості і ми оновлюємо ассортимент для співвідношення ціни та якості. Дякуємо що завдяки Вам ми стаємо краще! Працюємо для Вас!

• Марія П***

Смажили з олією і млинці і яєчню . Не рекомендую

Недоліки:
    Пригорає .
    • Продавець  MIRON

Прикро, що виникла данна ситуація! Данного товару продали багато та отримували зворотній зв'язок від клієнтів, що товар зручний в використанні та хорошої якості

• Вера К***

Не рекомендую

Переваги:
    Недоліки:
    З першого дня начала пригорати і липнути дуже тонка
    • Продавець  MIRON

Прикро, що товар вам не сподобався! Товару було продано багато та з використанням проблем не було. Товар хорошої якості та має популярність серед покупців

• Шиманська А***

Подобається

Переваги:
    Невелика, дуже класна
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Діаметр: 28

Інструкція на коробці не співпадає з описом на сайті.

• Андрей З***
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Діаметр: 28

Виглядає красиво, але антипригарні властивості реально на "3" з "10" на жаль (((
    Можливо, треба мати якісь особливі навички, щоб готувати в такому посуді .

Переваги:
    Красивий і міцний посуд.
    Недоліки:
    Антипригарні властивості погані.
  • Василий И***
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Діаметр: 24

Порівняно з дорожчими варіантами, де виріб тришаровий - магнітна сталь, алюміній чи мідь і внутрішній шар з нержавійки з антипригарним "honeycomb", дана сковорода поступається якістю, треба при використанні враховувати її особливості: не перегрівайте, заповнюйте всю площу поверхні і неперервно перемішуйте, як в китайському ресторані. А якщо дозволяють фінанси - купуйте втричі дорожчу відомих виробників і буде Вам задоволення. В противному разі - вимийте і відпаліть стару чавунну, вона ще Вам пригодиться.

Переваги:
    відносно низька ціна, анти пригарий шар працює
    Недоліки:
    сковорода чисто з нержавійки (inox), в якої низька теплопровідність порівняно з алюмінієм чи міддю, звідси - нерівномірний нагрів і навіть термодеформація сковороди.
  • Вікторія В***
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Діаметр: 26

Очікування не справдилися, на жаль. Тепло нерівномірно розприділяється по дну, якщо розігрувати на газу. Там де попадає вогонь газової плити, утворюється темне коло. Яйця змогла підсмажити, капусту в клярі, а хліб згорів. Постійно потрібно регулювати газ. То димить, то не смажить. Даремно витрачені кошти.

Переваги:
    З переваг тільки кришка, яка може підійде до більш якісної пательні.
    Недоліки:
    Нерівномірно прогрівається на газу, утворилося темне коло, там де попадає вогонь. Хліб згорів. Відмити пательню не вдалося.
    • Продавець  MIRON

• Денис У***
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Діаметр: 26

В сковорідці дуже гарна ручка. Це все... Товар за свої грощі- чуда не трапилося

Переваги:
    Ручка
    Недоліки:
    Все інше
  • Наталія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Діаметр: 26

Дякую за чудову пательню, поки ще не користувалась, але покупкою задоволена. Хороше пакування, хороша вартість, зовнішній вигляд на 5

Переваги:
    Вартість в порівнянні з іншими аналогічними виробами, доставка через розетку
    Недоліки:
    Не бачу, поки не користувплась