Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Арома саше пахучка ароматизатор освіжувач повітря аромати GDragon Home автопарфум запах для білизни, шафи, в машину ароматизовані ароматичні 6 шт набір Жасмин, Океан, Лілія, Троянда, Лаванда, Лимон 165_1_6_1

Є в наявності

4.1/5
Оцінка користувачів 4.1/5
  • Валентина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Кількість в упаковці: 6. Запах: Океан

Це взагалі що за товар?! Купила ароматичне саше, розраховуючи, що воно буде АРОМАТИЧНИМ. Але воно НЕ ПАХНЕ ВЗАГАЛІ!!!!!!!!
    Пакет не відкривала, усе як має бути, але запах настільки нульовий, що навіть якщо піднести саше прямо до носа — ледь-ледь щось можна відчути. Про аромат у шафі чи приміщенні взагалі мови немає.
    Тобто я заплатила гроші за пакетик із насінням, який не виконує свою основну функцію. Навіщо продавати такий товар?!
    Прошу повернути гроші за цей непотріб! Якщо саше має бути ароматизованим — воно повинно мати запах, а не просто красиво називатися ароматичним.
    Категорично не рекомендую! Гроші на вітер.

• Продавець  Fighter Project

Доброго дня, Валентино! Дякуємо, що поділилися враженнями.

Нам прикро, що аромат саше не відповідав Вашим очікуванням. Хочемо зазначити, що інтенсивність сприйняття ароматів є дуже індивідуальною, а самі саше мають делікатний, ненав’язливий аромат і розраховані насамперед на невеликий закритий простір — шафу, шухляду або гардероб. Вони не мають давати настільки сильний аромат, як дифузор чи ароматизатор для приміщення.

Менеджер зв'яжеться з Вами для уточнення деталей. Гарного дня!

• Лілія Г***

пакування з цупкого паперу, але навіть його розкриття не допомагає
    можливо для шухляди, якщо Ви гарно відчуваєте запахи

Переваги:
    не виявила в шафі 1 куб м
    Недоліки:
    для людей з витонченим сприйняттям запахів
    • Продавець  Fighter Project

Доброго дня, Ліліє! Дякуємо, що поділилися враженнями. Нам шкода, що аромат саше виявився для Вас недостатньо насиченим. Інтенсивність аромату дійсно може сприйматися по-різному, а також залежить від розміру приміщення та місця використання. Цей формат саше має делікатний аромат і більше розрахований на невеликі закриті простори — шухляди, полиці, невеликі шафи. Дякуємо за Ваш відгук — він допоможе іншим покупцям краще зорієнтуватися при виборі товару.

• Тетяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Кількість в упаковці: 6. Запах: Жасмин

Приємний квітковий запах, не агресвний

Переваги:
    Ніжний, не агресивний
    • Продавець  Fighter Project

Вітаємо, Тетяна!

• Тетяна Ш***

Дуже ніжний аромат, ненавязливий та свіжий

Переваги:
    Ніжний аромат
    • Продавець  Fighter Project

Вітаємо, Тетяна!

• Лысенко А***

Усі аромати сподобалися - вони різні, але всі дуже приємні, не різкі. Освіжають гарно

Переваги:
    Свіжі запахи
    Недоліки:
    Поки не знайшла
    • Продавець  Fighter Project

Вітаємо, Олександра!

• Светлана Ш***

Взагалі без запаху.

Вітаємо, Світлана.
      Звертаємо увагу, що аромасаше в пакетиках відрізняються від більш інтенсивних ароматизаторів. Вони мають м’який, делікатний аромат і призначені для легкого ароматизування невеликих закритих просторів (шафи, шухляди тощо).

На відміну від насичених форматів, такі саше не дають різкого або яскраво вираженого запаху, а поступово створюють ледь помітний ароматний фон. Також підходять для алергиків.

Можемо Вам запропонувати інший більш насичений аромат. Менеджер з Вами зв'язувався для уточнення деталей.

Дякуємо за відгук.

• Людмила Т***

Багато саше за приємну ціну :)

Доброго дня, Людмило.
      Дуже дякуємо за Ваш відгук!
      Гарного дня

• Ангелина Л***

Взяла для подруги, у неї пес і в коридорі завжди хочеться трохи свіжості. Запах ніжний, жасмин відчувається, але не різкий. Пакетики виглядають добре, не розлазяться. Вже думаю, що їй сподобається — вона любить щось натуральне, без «хімії».

• Ангелина Л***

Замовила мамі, бо вона любить свіжі запахи. Відкрила подивитись — аромат легенький, такий чистий, мамі зайде. Пакетики щільні, охайні. Передам їй, думаю, буде задоволена, вона часто такі ставить в шафи та коридор.

• Ангелина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Кількість в упаковці: 6. Запах: Троянда

Взяла цей набір собі. Один пакетик відкрила — аромат м’який, не нав’язливий. Мені якраз таке подобається. Пакетики акуратні, поклала один у шафу, решту лишила про запас. Перше враження нормальне, все виглядає якісно.

• Юрій Т***

Мені саше зайшло, запах відчувається одразу, навіть не розпалвуючи. Запах легкий ен різкий, головне що не хімічний)))
    Аромат добре тримається думаю вистачь на довго. Хочупопробувати ще деякі з набору може ще замовлю

Переваги:
    Запах
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  Fighter Project

Доброго дня, Юрій!
      Дякуємо за відгук, раді що Вам підійшли Арома саше.

Раді виконати Ваше замовлення.

• Олена П***

В шкафу зовсім немає запаха арома саше, більше замовляти не буду, навіщо обманювати людей?

Доброго дня, Олена.
      Аромасаше - це твердий ароматизатор у вигляді пакетика, який повільно вивільняє аромат на відміну від типових пахнючок. Призначене для невеликих просторів, таких як шафи чи шухляди, і має природний, не надто інтенсивний аромат. Для більш насиченого аромату можна відкрити упаковку.

• Продавець  Fighter Project

У більшості покупців саме така властивість і цінується, про що свідчать численні позитивні відгуки. Але ми розуміємо, що в усіх різне сприйняття запахів і різна чутливість. Перед покупкою ми завжди пояснюємо, що аромат буде делікатним, і можливо, у Вашому випадку краще підійшов би інший тип ароматизатора з більш насиченим запахом.

Дякуємо за відгук і щиро шкодуємо, що товар не виправдав Ваших очікувань.

• Олександр Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Кількість в упаковці: 6. Запах: Лимон

Приємний запах. Дякую

Доброго дня, Олександр!

• Валерия Я***

Швидка доставка, приємний запах, ще й по акційній ціні!

Вітаємо, Валерія!
      Дякуємо за відгук, раді що Вам сподобалися Арома саше
      Гарного вечора!

• Дар'я Х***

Дякую за товар, швидко доставлено ,пахне чудово

Доброго дня, Дарья!
      Раді виконати Ваше замовлення. Гарного дня

• Валерія

Приємно пахнуть, швидка доставка. Дуже задоволена.

Доброго дня, Валерія!
      Дякуємо за відгук раді що Вам сподобалися арома саше.
      Гарного дня