- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: RETAILPRO
Чудовий сканер, користуюся 2 тижні, дуже задоволена. Окреме дякую фірмі за швидку відправку і приємну комунікацію. Представник компанії через месенджер допоміг мені налаштувати сканер так, як я хотіла. Дякую за повагу до клієнтів.
- Переваги:
- Зручний, швидко зчитує штрих-коди під будь-яким кутом.
- Недоліки:
- Не виявила.
- Продавець RETAILPRO
Дякуємо за відгук та вибір продукції Winson&Symes
- Орест В***Відгук від покупця. Продавець: RETAILPRO
Дуже подобається як працює та сканує прилад. В нас невеличкий магазин у селі, тож зайвих грошей немає. Купили цей сканер, адже він тут найдешевший - і просто вражені його якістю. В нас стоїть Укрсклад. Дуже задоволені як сканер працює з програмою.Всі товари, з штрихкодом пропікаються добре.
- Переваги:
- Швидко сканує штрихкоди
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: RETAILPRO
От вже 6 місяців, як я користуюсь цим сканером. Працює з Unipro. Максимально задоволена, що змогла знайти за такі невеликі гроші дійсно якісну річ! Всім друзям раджу, і я знаю що вони тут купують. Щира подяка продавцю, що зміг в такий непростий час зробити для нас, простих користувачів таку доступну модель. Сканер - відмінний! 5 балів!
- Переваги:
- Чудово працює вже 6 місяців
- Продавець RETAILPRO
Дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: RETAILPRO
Користуюся місяць, все подобається
- Переваги:
- ціна і якість
- Продавець RETAILPRO
Дякуємо за зворотній зв'язок.
- Олександра П***Відгук від покупця. Продавець: RETAILPRO
Користуємось вже 2 тижня. Нарікань немає. Штрихкоди з товарів зчитує відмінно. Всім радимо саме цю модель. Дійсно варта уваги, кому для магазину.
- Переваги:
- Добре читає штрихкоди
- Анатолий П***Відгук від покупця. Продавець: RETAILPRO
Отличное качество считывания штрих-кодов с товаров (продукты питания) в нашем мини-маркете. Подключили к нашему пос-терминалу без проблем! Давно ждали бюджетного решения именно от этого продавца (самый адекватный по ценам). До этого тут брали Winson 1871 по такой же цене. Сейчас взяли этот сканер. Супер довольны! Берите смело, кому нужно за доступную цену классное качество считывания штрих-кодов. Тем более тут ccd сенсор от брендового Newland!
- Переваги:
- Классно считывает коды. Цена))
- Софія Б***Відгук від покупця. Продавець: RETAILPRO
Несподівано добра якість за смішні гроші. Касирка задоволена, миттєво сканує товари. Не треба драйверів чи інших додаткових налаштувань: увімкнув і працюєш.
- Переваги:
- Ідеально зчитує штрихкоди товарів