Відгуки покупців про Дитячий ігровий намет Замок Принцеси, ігровий дитячий намет у вигляді сказачного замку 135х105 см, Рожевий (3047921795)

Оцінка користувачів 4.69/5
  • Олег Н***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Чутовий намет, дитина в захваті.

Переваги:
    Ціна, якість, компактність
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  TORI

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

За свої гроші хороший товар

Переваги:
    Яскравий, не великий
    Недоліки:
    Трішки порвався в зоні біля входу
    • Продавець  TORI

• Максим Ж***

Все дуже сподобалося .

• Ганна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Дитині дуже сподобався намет.Гарний рожевий колір,доволі просторий з віконцем.

Переваги:
    Легко збирати і складається компактно в спеціальну сумочку.
    Недоліки:
    Для нас немає.
    • Продавець  TORI

• Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Простенький але не поганий намет, донька у захваті.

Переваги:
    Ціна,практичність,розмір.
    Недоліки:
    Не мае як для мене.
    • Продавець  TORI

• Іван К***

Класний намет

• Інна Ф***

Яка країна виробництва та реєстрації? дякую

• Кирилішина-Бондар Н***

Вибирали подарунок, дитині сподобалось

• Інна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Дякуємо за чудовий намет,за швидку доставку і чудову якість.Дитина дуже задоволена.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  TORI

• Ірина М***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Замовили і з великим нетерпінням чекали. Отримали неймовірно швидко. І були приємно вражені і якістю, і ціною. Донька натішитись не могла. Адже це справжній «замок принцеси» – естетичне оформлення приємно вражає і надихає дитину на гру.
    В середині і справді достатньо місця навіть для кількох дітей. Туди навіть ми, дорослі, поміщаємось, коли дитина просить погратись з нею )).
    Щиро рекомендую всім, хто давно шукав подібну модель.

Переваги:
    Співвідношення ціна – якість
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  TORI

Доброго дня, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Марина П***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Гарний намет за свою ціну. Дитина задоволена

Переваги:
    Гарна річ за гарну ціну

• Володимир Я***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Дякуємо за намет, хороший і якісний

• Тетяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Качество соответствует цене. Долго не прослужит , но надежд на это и не было . Пришло в одном месте с распущенным швом ( подшили быстро просто )внешне соответствует картинке . Детям нравится .

Переваги:
    Цена , простая конструкция.
    Недоліки:
    Ткань низкого качества
    • Продавець  TORI

Добрий день! Дякуємо вам за відгук і чесну оцінку товару. Ми раді, що виріб відповідає вашим очікуванням за співвідношенням ціни та якості, а також приносить радість дітям. Щодо матеріалу: ми ретельно підбираємо тканини, щоб забезпечити оптимальну якість у межах доступного цінового сегмента. Ваш коментар важливий для нас, і ми врахуємо його при подальшому вдосконаленні продукції. Також перепрошуємо за ситуацію зі швом – нам шкода, що таке трапилося. Ми завжди прагнемо контролювати якість, але якщо ви зіткнулися з подібним питанням, наша служба підтримки завжди готова допомогти.

Дякуємо, що обрали нас, і сподіваємося бачити вас серед наших постійних покупців!

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Дякую за намет дитині сподобався.

Переваги:
    Все сподобалося, дякую.
    Недоліки:
    Невиявили
    • Продавець  TORI