- Нюша Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 26. Вага 1 шт: 85 г
Улюблений корм мого дуже примхливого 16 річного тойчика.Помвтнв шматочки м'яса і овочі, в соусі.
- Переваги:
- Смачний для собаки, з приємним запахом.
- Недоліки:
- Не знайдено.
- Світлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 26. Вага 1 шт: 85 г
улюблений корм мого шпица
- Владислав T***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 26. Вага 1 шт: 85 г
Брав цей корм декілька разів. Перший раз все норм, а потім взяв декілька блоків і собака їла та ригала, а потім просто шугалася. 4 спроби було, більше стресу не робив. Брав доречі ще сенситів цієї фірми, та сама ситуація. Подарував 3 блоки корму іншій людині, доросла собака теж відмовилася їсти, вуличні собаки в чистому вигляді теж не їли. З того що помітив, у останніх партіях що брав пачки іншої якості, тонкі та прозорі. -1200 грн (2 блоки цього + 1 блок сенситів)
- Переваги:
- Недоліки:
- Якість рандом
Представник постачальникаДобрий день, Владиславе! Нам шкода, що Ваша собака не вподобала даний корм.
Ми розуміємо, що в кожного домашнього улюбленця є свої особливі вподобання, тому завжди стараємось приготувати корм смачно, аби цей продукт вподобали якомога більше собак. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними. Якість продукції є одним з пріоритетів нашої компанії, тому ми використовуємо лише високоякісну сировину та дотримуємось усіх необхідних стандартів та вимог при виготовленні цього продукту.
Сподіваємось Вашому домашньому улюбленцю будуть більше до вподоби інші смаки нашого корму. Бажаємо спокійного дня.
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
Якісний корм, старий Джек Рассел їсть і просить ще. Травлення пса працює без збоїв, на відміну від більш дешевих.
- Переваги:
- Не викликає проблем з травленням.
- Недоліки:
- 3-4 пакетика на добу - дорогува-то виходить.
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 26. Вага 1 шт: 85 г
Отличный корм и видно именно кусочки мяса! Чихуахуа этот ест с удовольствием, а перебрали много кормов.
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
Завжди купую цей корм для свого улюбленця, це його улюблений.Особливо полюбляє з гречкою.Але сьогодні зрозуміла, що купувала востаннє(
Нажаль всередині я знайшла таргана. Це жах.
Я вважаю-це недопустимо!Цікаво, чи дотримується підприємство санітарних норм?
Фото додала(- Недоліки:
- Тарган всередині!
Представник постачальникаДобрий день, Олено! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте.
Компанія Nestlé піклується про те, щоб продукція Purina була високої якості, смачною для улюбленців та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Ми також хотіли б додати, що в Україні продукція компанії Nestlé Purina проходить сертифікацію Державним Науково-дослідницьким інститутом ветеринарних препаратів та кормових добавок. Всі корми проходять ґрунтовну перевірку, перш ніж отримати реєстраційне свідоцтво..
Для того, аби детально розібратися у даній ситуації, просимо Вас звернутися до нас за телефоном безкоштовної Лінії турботи Nestlé: 0 800 50-09-50, або написати на сторінку Purina Україна у Facebook, щоб наш представник зміг зв'язатися з Вами. Дякуємо!
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Animals
Корм хороший, срок годности до 11.2024, с доставкой проблем не было, рекомендую.
- Леся М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
Спасибо, собакевич говорит, что вкусно! Делайте акции чаще!
- Переваги:
- наличие акции
- Недоліки:
- цена без акции
- Коваль І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
Хороший корм. Моїй собаці підійшов. Він дуже перебирає вологими кормами, а цей їсть добре. Є овочі у складі.
- оксана п***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
Замечательно, рекомендую. Моя девочка 8 лет, без зубов кушает замечательно
- Юліана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
Шматки м'яса. Якісний продукт
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
Хорошее сочетание цена качество, удобная упаковка, хорошее решение, когда нет времени готовить, корм хорошо сочетается с кашами
- Переваги:
- Хорошая упаковка, запах, собака ест с удовольствием
- Недоліки:
- Не обнаружили
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
Мальтезику понравился, ест с удовольствием. Мне очень понравилась консистенция, цельные кусочки овощей и мясо волокнами, выглядит очень натурально
- Переваги:
- Цена, собаке нравится
- Недоліки:
- Не увидела
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
Отличный корм! 5 звезд
- Герасимова Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
Почему то собака Той терьер не ест.
Ест китекет кошкин, а этот корм не ест от слова совсем. Даже сухой Пурина Ван ест,а паучи не зашли. Хотя курицу любит и овощи тоже...- Переваги:
- Не нашла.
- Недоліки:
- Не ест собака. Совсем.
Представитель брендаДобрий день, Олено. Дякуємо Вам за те, що знайшли час та можливість поділитися своїм відгуком. Хочемо зазначити, що у тварин також є певні харчові вподобання і смакові переваги. Це нормально, якщо певний вид корму може не подобатися Вашому улюбленцю. У нашому асортименті є також і інші раціони, серед яких Ви можете обрати найкращий для свого собаки.
- Світлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
Замовили для чихуашки... Смакує з задоволенням
- Переваги:
- Ціна, якість, кількість
- Недоліки:
Товар отримали швидко, склад якісний, чихуашка смакує з задоволенням......
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Жанна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
Срок годности не просрочен. Собаке этот корм нравится.
- Переваги:
- Думаю вкусный, раз собака ест, она у нас привереда
- Недоліки:
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
Наш малыш чихуахуа ест с привеликим удовольствием.
- Переваги:
- Кусочки мяса и овощи.
- Недоліки:
- Лозован Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
Может пол дня ходить и не подходит кушать.
- Переваги:
- На вид всё впорядке.
- Недоліки:
- Не сразу нравится.
- Катерина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
Корм моему привереде по вкусу, уплетает за секунды. Через несколько минут возвращается и ещё вылизывает пустую мисочку. Состав отличный. Давно кормлю собаку purina, но сухим. Нравится больше, чем роял.
Отдельное спасибо Розетке за быструю доставку и подарочек собакену.- Переваги:
- Состав, вкус, аромат, супер-премиум
- Недоліки:
- Павленко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
Хороший корм, у меня собака мелкой породы, которые обычно капризничают на счет еды, так вот этот корм уплетает за 2 минуты)) И видно, что он с явными признаками настоящего мяса и овощей. Тут другие покупатели оставляли фото в своих отзывах и можно самому убедиться :).
У собаки до этого корма был небольшой недобор веса, а как начала его есть, то все пришло в норму. Рекомендую!- Переваги:
- Хороший корм, только его и покупаю
- Недоліки:
- чуть подорожал
- Марина
Вы взрослой собаке даёте этот корм?
- Юлія Б***
да, у меня взрослая собака (хоть и весит всего 2 кг) Ну и на корме написано Mini Adult, т.е. должно подходить.
- Ирина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
Получила пакетик корма в качестве бонуса к купленному зимнему комбинезону. Собака (10 мес.) съела с огромным удовольствием. Теперь заказала целую упаковку!
- Переваги:
- Собаке очень вкусно!
- Недоліки:
- Уляна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
Купила чисто випадково.Просто як щось нове.Виробник відомий.Купила і не прогадала.Корм пішов на ура.Причому купила всі 3 види-різниці нема.Їдять все.Тепер по акції вирішила купити по коробці.
- Переваги:
- Дуже підходить для моїх котів.В їжі вони перебірливі .а цей корм дуже їм підійшов.
- Недоліки:
- Поки нема
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
Насыпал корм собаке, прибежал кот и съел корм))
- Переваги:
- Юрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
- Степан К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
Скільки його потрібно давати Йорку в 2 місяці при вазі 1,2 кг?
Представитель брендаДобрий день, Степане! Хочемо зазначити, що даний корм призначений для дорослих собак маленьких порід і цуценятам він не рекомендується. Радимо обговорити раціон Вашого улюбленця з ветеринарним спеціалістом, адже саме він зможе підібрати раціон, який найкраще підходитиме цуценяті та враховуватиме особливості його здоров'я. Дякуємо за Ваше звернення!
- Ангелина П***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
На инструкции по кормлению написано 1/2-5 это нужно давать 5 упаковок или что?
Представитель брендаДобрый день, Ангелина. Могли бы Вы уточнить, какой тип питания у Вашего любимца и сколько он весит на данный момент?
- ДмитрийПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
Можно ли одномесячному щенку породы смеси корги?
Представитель брендаДмитрий, здравствуйте! Рекомендуем Вам посоветоваться с ветеринаром касаемо рациона вашего питомца, так как он может дать вам рекомендации основываясь на состоянии здоровья и особенностях породы щенка. Хорошего дня!
- Елизавета С***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
Отличный корм,моей крошке очень понравился
- Игорь М***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
Понравился не только собаке, но и коту (доходило даже до драки). Собака ела с огромным удовольствием, хотя обычно не очень любит такое
- Переваги:
- Есть частички овощей, мяса
- Недоліки:
- не замеченно
- IrinaKoval100Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
Вміст пакетиків Purina вологий корм приємно здивував - апетитний вигляд, помітні кусочки справжніх овочів та м*яса в підливі, приємний (а не хімічний) запах . Домашній улюбленець завжди активний, енергійний та з гарним настроєм =) а це означає, що проблем з шлунком та алергічних реакцій не було. Усім знайомим, у кого є чторирилапі друзі, теж рекомендуватиму ;)
- Переваги:
- Апетитний вигляд, Не викликає алергії. Не приводить до звикання
- Надежда Х***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
Понравилось.Это очень удобно. Собакен в восторге, сметает все за секунды. Нет аллергии, хотя наша собака склонна к ней
- Переваги:
- Это очень удобно.
- Ольга Т***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
Чудовий корм! Дуже сподобався собаці. Будемо купувати далі і рекомендуємо іншим!
- Переваги:
- Смак, Зовнішній вигляд
- Алексей М***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20. Вага 1 шт: 100 г
Собаке очень понравился, поскольку у меня тойтерьер супер мини, упаковочку делили на 2 раза
- Переваги:
- Есть частички овощей, мяса.
- Недоліки:
- Не заметили