- Костянтин З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хочу залишити відгук стосовно роботи з клієнтами, зробив замовлення 15.06.26 та вже друга половина 17.06.26 але комунікація відсутня. Спочатку писали що відправимо 16.06.26, потім вже пишуть 17.06.26. Можна ж хоть тримати якусь комунікацію з покупцем, якщо хочете щоб вони залишалися з Вами. А стосовно товару маю надію що він прийде без дефектів.
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук.
Нам прикро, що у вас склалося таке враження через затримку з відправленням та недостатню комунікацію щодо статусу замовлення. Ми повністю погоджуємося, що своєчасне інформування клієнта є важливою частиною якісного сервісу.
На жаль, процес обробки та відправлення замовлень залежить від продавця та логістичних служб. Ваше зауваження обов'язково буде враховане, адже зворотний зв'язок допомагає покращувати якість обслуговування.
Сподіваємося, що після отримання інструмента він повністю виправдає ваші очікування та залишить лише позитивні враження від використання.
Дякуємо за ваше терпіння та довіру до продукції Procraft.
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює нормально. Вже кілька 4 амперних батарейок розрядив - Пиляє. Рекомендую використовувати оригінальні батареї. При складанні з коробки регулятор натягу ланцюга був заклинений, це саме неприємне в придбанні товару. Довжина полотна для ланцюга 30 сантиметрів. На фото полотно виглядає довшим.
- Переваги:
- Вона таки працює
- Недоліки:
- Механізм натягу ланцюга попався заклинений.
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. При заводських дефектах в інструменті є можливість звернутись за сервісним обслуговуванням, воно дійсне протягом 3 років після придбання пили.
- Руслан Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудово
- Валерий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая машинка,прям находка.
- Переваги:
- Эксплуатационные характеристики.
- Недоліки:
- Пока не могу сказать.
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отправили быстро, все работает
- Шаповал О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якість супер, пластик якісний, все акуратно зроблено
- Андрій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Крута пилка
- Представник бренду
Доброго дня. Дякуємо за відгук.
- Антон П***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника
Пила уже сподобилась в роботі. Рекомендую.
- Переваги:
- Зручна у використанні,
- Володимир Н***Продавець: Rozetka
Акумуляторів потрібно брати штук 5, щоб хватило на пару років
- Недоліки:
- Акумулятор
- Представник бренду
Добрий день. Для пили Procraft PKA42Li буде достатньо одного потужного акумулятора серії макс або індастріал, для стабільної роботи вистачить 4А акумулятора, проте якщо бажаєте працювати довше - є можливість взяти 8А акумулятор.
За посиланням можете обрати необхідний для себе.
посилання
- Сергей М***Продавець: Rozetka
запасного акумулятора не має в комплекті
- Переваги:
- комплектація норм
- Недоліки:
- запасного акумулятора не має в комплекті
- Сергій П***
Тобто запасного акумулятора нема в комплекті? Там і основного не повинно бути.