Картка Rozetka

Відгуки покупців про Повербанк 10000mAh Choetech B728 Black 22.5W QC3.0 PD3.0 (43-00114)

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Відгуки про товар продавця ТД СТБ
  • Людмила Х***
    Відгук від покупця. Продавець: ТД СТБ. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Задоволена товаром. Зручний, компактний.

• Продавець  ТД СТБ

Дякуємо за відгук!
      Тішимось, що повербанк Choetech справдив Ваші очікування

• Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Приїхав товар в порваній упаковці, захисна плівка з подряпинами. Я розчарована-витратили мій час.

• Катерина С***

• Богдан Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Хороший павербанк. Компактний, з дисплеєм. Користуюсь 2 місяці- політ нормальний

• Леонид Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Розетка продала б/у товар. Будьте уважні коли щось купуйте. Затертий екран. Був у використані.

Недоліки:
    Б/у

• Валерій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Приємний дизайн та матеріали. Ємність відповідає заявленій, швидка зарядка. Гарний вибір по ціна-якість.

Переваги:
    Щвидка зарядка, якісне виконання, чесна ємність
  • Віталій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Тест на ємність пройшов успішно!
    Ємність більша ніж заявлено виробником)

Переваги:
    Гарний дизайн
  • Стелла А***
    Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

0 % заряда, нерабочий умб, поцарапанный экран и нет защитной плёнки на нем, позорно торговать таким товаром

Переваги:
    не знаю, так как доставили в нерабочем состоянии
    Недоліки:
    0 % заряда, нерабочий умб, поцарапанный экран и нет защитной плёнки на нем