- Камилла В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пришла с браком
- Переваги:
- Помимо брака кукла хорошая, голова мягкая
- Недоліки:
- Брак
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна іграшка. Якість і ціна приємно здивували. Товар добре упакований. Швидка доставка. Успіхів магазину і співробітникам та процвітання!!!
- Переваги:
- Якість товару і ціна у наш час дуже важлива. Рекомендую купувати лялечку на подарунок дівчаткам.
- Недоліки:
- Немає.
Добрий день! Дякуємо за довіру та чудовий відгук! Нам дуже приємно, що товар вам сподобався.
- Кіра Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже добре! Кукла гарно запакована та не дивлячись на пошкоджену коробку все ціле
- Недоліки:
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою!
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дитинє сподобалась.
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормально
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук.
- Анна Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна .донька рада
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Лялька невеличка, але гарна. У доньки вже колекція цих ЛОЛ, тому дякую за нове поповнення. Якість гарна.
- Переваги:
- дизайн
- Анастасія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дитина задоволена
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класна лялька, все знімається, але тримається добре, не злітає. Дитина грається із задоволенням. Купання витримає... з милом,шампунем, піною і щіткою.
- Переваги:
- Розбирається, роздягається, але не розшаталося
- Недоліки:
- Не знайшли
- Алёна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличное качество. Дочери очень понравилась игрушка. Все снимается,крутится голова,руки и ноги. Класс!