Відгуки покупців про Гель для прання Ariel Sensitive Для чутливої шкіри 5 л (8006540869697)
- Наталя С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л. Кількість упаковок: 1
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за високу оцінку. Ваш відгук цінний для нас.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2.25 л. Кількість упаковок: 1
Користуюся цим засобом 8 років, від народження дитини. Купувала його саме через те, що не пахнув. Замовляла тут і вперше отримала з сильним різким запахом. Можливо виробник щось змінив, але мені немає сенсу надалі ним користуватися, бо від запаху нудить
- Переваги:
- Гарна якість прання
- Недоліки:
- Сильний запах
- Таміла Ч***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л. Кількість упаковок: 1
Користуюсь на постійній основі . Замовила тут і пошкодувала ((( пральний гель жахлива якісь однозначно підробка- не відіпрало нічого навіть піт під пахами футболки про плями я взагалі мовчу ( не допомогло і замочення)
Жодних проблем не було до цього
Пральний гель явна підробка навіть етикетка як з принтера- Переваги:
- Жодних
Представник брендуДобрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.
У разі виникнення питань щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за номером 0 800 50-50-00.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3.87 л. Кількість упаковок: 1
Хорошо стирает. Приятно пахнет.
- Швець Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2.25 л. Кількість упаковок: 1
Відпирає добре.Але запах їдкий і зовсім не той,що в менших об'ємах в стаціонарних магазинах побутової хімії.Незрозуміло чому так,бо все ідентично.Більше не буду замовляти
- Переваги:
- Відпирає одяг
- Недоліки:
- Їдкий запах
Представник брендуДобрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л. Кількість упаковок: 1
Жах, більше року користуюсь цим пральним засобом. В цей раз купила на Розетка.
Назва засобу Sensitive.
Але такій сильний різкій запах, що нестерпно. Декілька полоскань не допомогають.
Раніше зараз був ледь відчутний і легкий.
Як повернути?- Переваги:
- Колись були
- Недоліки:
- Різкий сильний до головного болю запах. Швидше за все підробка чи він не з Сенсатів категорії.
Представник брендуДобрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення.
Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
З умовами повернення товару Ви можете ознайомитися за посиланням .
- Марта Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л. Кількість упаковок: 1
Користуюсь різними порошками, та до цього повертаюсь завжди. Просто чудовий. Досить добре пере. І має мʼякий і ненавʼязливий аромат чистоти.
- Переваги:
- Чудовий аромат, якість.
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3.87 л. Кількість упаковок: 1
По-перше не сподобався запах , начебто старе мило .
По-друге поклейка наліпки така ніби то в підвалі на Подолі розлито .
По-третє мені здається що з пів літра не долили .
По-четверте термін придатності (18 міс.), а залишилось на пару місяців . Не раджу цей товар до покупки !
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3.87 л. Кількість упаковок: 1
Все Ок
- АнастасіяПродавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3.87 л. Кількість упаковок: 1
Будь ласка, поверніть стару формулу! Новий формат дуже поганий для людей с чутливим носом та алергікам!
- Христина М***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2.25 л. Кількість упаковок: 1
Замовляла постійно саме цей гель для прання,але цього разу він якийсь не такий,запах зовсім інший,дуже різкий..І пере так собі.Не знаю,чи це інша партія і склад поміняли і чи це оригінальний пральний засіб?
Представник брендуДобрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л. Кількість упаковок: 1
Я, звісно, прочитала, що у даного геля для прання змінився запах, але в моїй уяві це було, наче, умовно, гель раніше пахнув ромашкою, а став пахнути конвалією, тож купила. І ось, випрала я речі, вивісила на лоджию, через деякий час відчинила двері у квартиру і... вловила якийсь дивний запах, почала думати, що ж це і звідкіля? І - раз, зрозуміла - цей запах мені нагадує запах речей з Хумани і тепер - це запах моїх домашніх речей. Чудово, просто чудово.
Представник брендуДобрий день. У разі виникнення будь-яких запитань щодо товару, Ви завжди можете звертатися на гарячу лінію виробника за телефоном 0 800 50-50-00.
- Ірина
За порадою представника бренду я кілька разів набрала вказаний номер, але він постійно занятий. Тож ніякої відповіді щодо якості/неякості товару/змін запаху та що робити з купленим товаром я не отримала.
- ПетроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л. Кількість упаковок: 1
На жаль, запах різкий і неприємний.
Гель, який придбали в жовтні 2025, був дійсно нейтральний.
Щось не те з партією.- Недоліки:
- Різкий запах.
Представник брендуДобрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.
- Аліна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.3 л. Кількість упаковок: 1
Мені перестав подобатися. Тільки маркетинг.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л. Кількість упаковок: 1
Виробник щось набадяжив що запах став занадто різкий як для чутливої людини. Такого не було. Пере непогано, але суть цієї серії була в нейтральності запаху і чутливості.
Не рекомендую більше- Переваги:
- Арієль
- Недоліки:
- Різкий запах порошку. Весь одяг пахне, парфумів не треба
Представник брендуДобрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.
- Єгор Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л. Кількість упаковок: 1
Замовляли цей гель багато разів і в цілому все влаштовувало. Запаху не було, прав норм. Але от тойво шо прийшов останній раз дійсно пахне дуже різко і неприємно. Бачу і коментарі вже схожі є, то мабуть мені і родині не здалося. Тут або якась підробка, або щось зі складом гелю сталось, бо це прям біда печаль.
Якщо раніше брав і рекомендував, то тепер не точно не рекомендую.- Переваги:
- Був колись файним гелем для прання
- Недоліки:
- В цей раз пахне страшне, аж дихати важко
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Андрій
Так. Запах став занадто сильний.
- СергійПродавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л. Кількість упаковок: 1
Купую уже не вперше дану продукцію, раніше радувало те, що запах був майже відсутній, зараз з'явився різкий, сильний запах, який не виполоскується навіть після додаткового режиму полоскання на 1 год. Речі потрібно висушуватина вулиці в приміщенні при сушці речей після прання даним порошком знаходитися неможливо
- Недоліки:
- Різкий зарах, якого раніше не було
Представник брендуДобрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.
Замовляв цей гель четвертий раз. До останнього разу все влаштовувало. У сім'ї є алергіки тому відразу зрозуміли, що товар не відповідає опису і попереднім замовленням. З'явився дуже різкий запах.
- Переваги:
- Раніше був якісний.
- Недоліки:
- Або підробка, або якість стала так собі.
Представник брендуДобрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Анатолій
Ходив у магазин і відкривав там, щоб понюхати - на жаль, теж запах цей їдкий присутній. Мабуть, поміняли склад(
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л. Кількість упаковок: 1
Вже багато разів замовляв цей гель тут, але цього разу він з різким запахом. Нагадує запах звичайного гелю Ariel.
Не знаю чи це партія така чи тепер завжди так буде, але викликає алергію.- Переваги:
- Відпирає
- Недоліки:
- Запах
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2.25 л. Кількість упаковок: 1
Дуже гарний запах , не в'їдливий . Речі після прання мають легкий тонкий аромат. Пере добре . І чим мені всі гелі подобаються , те що немає слідів після прання , розчиняється одразу , ні силікону ні залишків порошку немає
- Переваги:
- От аромат мене саме найбільше вразив
- Недоліки:
- Римма І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л. Кількість упаковок: 1
Швидка доставка. Сьогодні отримала. Ще не прала. Але колір дуже здивував. Чому він жовтуватий, а не бірюзовий чи синій?
- Переваги:
- Швидка доставка.
Майже без запаху. Пере норм
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л. Кількість упаковок: 1
Купую вперше, після прання результат чудовий- все чисто без нарікань. Чому не 5зірочок не дуже подобається запах випраних речей, можливо це моє субʼєктивне відчуття.
- Переваги:
- Все бездоганно чисто
- Недоліки:
- Запах випраних речей
Представник брендуДобрий день, раді, що Вам сподобалось!
- Хідзяк О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л. Кількість упаковок: 1
Рекомендую,четвертий раз замовляю
- Переваги:
- Недоліки:
- Невиявив
- Маргарита К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л. Кількість упаковок: 1
Все як завжди бездоганно!!!
Представник брендуДобрий день, раді, що Вам сподобалось!
- Єлизавета С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л. Кількість упаковок: 1
Взяли цей гель бо у кішки астма а більш доступного та не агресивного в Україні нажаль немає, коли речі ще мокрі то деякий запах всерівно є але після сушки ледь ледь чути тому поки все влаштовує
- Переваги:
- Майже без запаху, не подразнює легені та шкіру
- Недоліки:
- Поки ніяких
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л. Кількість упаковок: 1
Купую вже другий раз. Гель дуже сподобався.
- Переваги:
- Пере дуже добре не залишаючи слідів
- Недоліки:
- Не знайшла
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л. Кількість упаковок: 1
Гарно виводить плями,приємний запах.
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л. Кількість упаковок: 1
Гель добре пере ,не викликає алергічних реакцій ,вистачає на довго.
- Переваги:
- Добре пере.
- Недоліки:
- Не бачу.
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість упаковок: 1
Як на мене, товар відповідає заявленим характеристикам та своє завдання виконує.
- Переваги:
- Економічно вигідно
- Недоліки:
- ДаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість упаковок: 1
Дуже зручно
- АлісаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість упаковок: 1
Дуже не задоволена якістю Раніше цей гель для прання був набагато кращий, а зараз практично нічим не відрізняється від підробок цього ж бренду Підробка такого ж гелю аналогічного бреду коштує приблизно 230гривен за(5 літрів) і в цьому випадку там ще для співвідношення ціни і якості норм Купуючи оригінальний гель Ariel на розетці ти розраховуєш на якість за ці гроші, а отримаєш тільки якість як підробки за ціною оригиналу
- Переваги:
- Раніше вони були
- Недоліки:
- Якість як у підробки за ціною оригіналу
- ЛарисаПродавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.95 л. Кількість упаковок: 1
Не задоволена, нічого не відперає, ні їжу, ні навіть звичайний вуличний бруд, якщо дитина проїхалась з гірки, всі плями на місці.
- Переваги:
- Гіпоалергенний, приємний аромат
- Недоліки:
- Не відперає
- Виктория М***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 850 мл. Кількість упаковок: 1
Чудовий гель для прання речей фірми Ariel. Стираємо речі і задоволені, добре випрає, добре виполіскується!!!
- Переваги:
- добре випрає
- Недоліки:
- Нi
- Мельничук В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.95 л. Кількість упаковок: 1
Хороший гель, має приємний аромат. Беру його постійно.
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3.41 л. Кількість упаковок: 1
Хороший товар