Картка Rozetka

Відгуки покупців про Піна 400мл для чистки взуття, одягу та спорядження HTA Clean Foam (HTA1032)

Оцінка користувачів 3.86/5
на основі 22 відгуки
  • Відгуки про товар продавця EPN_lab
  • Людмила Д***
    Відгук від покупця. Продавець: EPN_lab. Вага/Об'єм: 400 мл

Має характерний хімічний запах який не вивітрюється

• Иван Н***
    Відгук від покупця. Продавець: EPN_lab. Вага/Об'єм: 400 мл

Взял пенку попробовать на кроссовках, которые уже немного потеряли вид. Честно, не ожидал чуда, но грязь и пятна реально ушли. Ткань стала выглядеть лучше, освежилась.
    Буду брать ещё, потому что удобнее, чем стирать обувь целиком.

• Виталий Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: EPN_lab. Вага/Об'єм: 400 мл

Хорошая пена, похожа по консистенции на пену для бритья. Пахнет приятно, пшикнул на вещь и быстро трешь пока не испарилась

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: EPN_lab. Вага/Об'єм: 400 мл

В цілому пінка гарна - добре піниться, густа, з легким брудом справляється на відмінно, але якщо плями застарілі, то треба повторювати процедуру кілька разів. Для повсякденного догляду підходить чудово.

Переваги:
    Стійка пінка, вартість
  • Алла
    Відгук від покупця. Продавець: EPN_lab. Вага/Об'єм: 400 мл

Чудово справляється! Після прогулянки в дощ кросівки виглядали жахливо, але ця пінка з щіткою відчистила їх буквально за 5 хвилин)

Переваги:
    Зручний у використанні
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Михайло Г***

Товар якісний!
    Гарна піна, добре чистить, розбухає, глибоко проникає в тканину!

Переваги:
    Якісний товар, великий балончик
    Недоліки:
    Відсутні
  • Марія
    Відгук від покупця. Продавець: EPN_lab. Вага/Об'єм: 400 мл

Приємно вражена результатом. Порівняно з аналогами ну прям дуже густа піна, відчистила Vans після пікніку, навіть видаляє забруднення в дрібних тріщинах гумового ранту, завдяки чому взуття знову як нове!

Переваги:
    Легко очищає забруднення
  • Данил А***
    Відгук від покупця. Продавець: EPN_lab. Вага/Об'єм: 400 мл

Хочу подякувати за засіб! Дуже легко відмив замшеві бежеві кеди та білі шкіряні Air Force. Виглядають знову на 10/10

• Іван Х***

Якісний очищувач. Користуюся довго, чищу замшові кросівки... Ідеально

• Дмитро В***

• Рекомендуєте даний товар?

звичайна пінка, вау ефекту немає, але добре піниться і вцілому зручно дезинфікувати взуття з нею

• Іван Х***

Ідеально чистить.

• Олег С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 400 мл. Колір: Прозорий

Пена вывела пятна от вина, шнурки не в счёт, их по хорошему достать нужно и чистить отдельно

Переваги:
    Обувь как новая
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 400 мл. Колір: Прозорий

Раніше писала відгук про замшеві сандалі і крокси. Настав час чистити уггі і я скористалася цією піною. Не робіть моїх помилок. Уггі то не замша, а щось там овчина і зверху також, як я вичитала. Ніяка піна для угг не підходить, крім спеціальних засобів саме для угг.
    І доречі виробник так і не відповів чи треба протирати піну з замші?

Переваги:
    Для всього мого взуття підійшло, крім угг
    Недоліки:
    Я не побачила. Уггі то моя тупість)
  • Геннадій С***

Ще не використовував

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 400 мл. Колір: Прозорий

Начиталась позитивних коментарів, придбала, зробила все чітко як написано на балоні.. і другий , і третій раз ..результату нема … на превеликий жаль..не розумію чому у мене воно не працює

• Олександр О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 400 мл. Колір: Прозорий

Купував для очистки взуття з нубука. Результату немає, взуття неначе стало ще брудніше, товаром незадоволений

Представник бренду

Доброго дня, Олександре!
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам шкода, що результат не виправдав ваших очікувань. Нубук вимагає особливого підходу - чи знайомі ви з методами догляду, які передбачають механічне очищення спеціальною щіткою?
      Піна розроблена для делікатного очищення взуття від пилу та легких побутових забруднень.
      На жаль, складні плями, особливо від масел, жиру або нафтопродуктів, без застосування спеціалізованих хімічних засобів можуть не повністю виводитися, а навпаки розтиратися по поверхні під час чистки.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 400 мл. Колір: Прозорий

Брала для замшевих сандалів, попшикала, потерла грубою стороною щітки для замші, висохли, підняла ворс мʼякою резиновою стороною і взуття як нове. (Єдине питання до виробника, після того, як потер, чи треба витерти зверху чи так і залишати сохнути? Логічно витерти, але в інструкції такого нема, я і не витирала, результат все одно супер).
    Вирішила після цього оживити крокси. Вони навіть з пралки залишались з такими темними плямами. Просто мити без піни теж давало поганий результат. На фото до і після піни. Так само побризгала, одразу потерла грубою стороною щітки, змила водою. Подивіться яка краса. Цей засіб саме те, що я шукала, дякую!

Переваги:
    Це працює і перевершує очікування
  • Лера Н***

• Рекомендуєте даний товар?

Піна взагалі не видаляє бруд,написано що вона стійка але через 10 секунд її вже немає

• София

Може варто дотримуватися інструкції і потерти?)

• Максим Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 400 мл. Колір: Прозорий

Маю кілька пар трекінгового взуття, яке часто брудниться. Ця піна реально полегшила догляд: не треба прати, не потрібно замочувати. Просто розпорошив і витер. Після кількох використань матеріал не зіпсувався, запаху немає. Класний засіб.

• Галина Г***

• Рекомендуєте даний товар?

Засіб взагалі і не очистив, і навіть не освіжив зимову куртку.
    Дарма викинуті гроші.

Переваги:
    Недоліки:
    абсолютно неефективний засіб
    • Продавець  Комора GalaBall

Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що цей засіб не виправдав ваших очікувань. Ваша думка для нас важлива і ми передали ваш відгук виробнику, який завжди прагне поліпшити якість своєї продукції. Але, можливо, у вашому випадку засіб не підходить для конкретного типу забруднень. Ми рекомендуємо дотримуватись інструкцій з використання, а також, при необхідності, повторити обробку. Цей засіб користується попитом у спожівачів і переважна їх більшість ним задоволена.

• Сергей Б***

Погано срідство

• Продавець  Комора GalaBall

Сергію, а можно більш детальніше? Чим саме погане, що саме ви пробували очистити нею? Ваш відгук не є інформативним... Бо поки що незадоволених цим засобом не було, а замовляється його по 30-40 банок на місяць.

• Владислав В***

• Рекомендуєте даний товар?

Класна річ для "лінивих" - очищує швидко та якісно. Не треба витрачати багато часу. Ціна відповідає якості.

Переваги:
    Очищує добре
    Недоліки:
    Швидко закінчується
    • Продавець  Комора GalaBall

Дякуємо за ваш відгук