- Віталій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Попередньо писав відгук по цьому смарт тв. Налаштував Ytube, Megogo через Wi-Fi. Все чудово працює затримки при завантаженні не великі. Картинка якісна. Ігри мене не цікавлять. Рекомендую цей Smart tv.
- Переваги:
- Якісна картинка гарний звук швидко працює. По електриці 22 вата споживає!
- Недоліки:
- Час покаже.
Гарний і якісний телевізор.Яскраві кольори і кути огляду.Звук теж чудовий без нарікань. Т2 налаштував швидко.Доречі,якісний приймач ТВ 2.Можливо проблема чи ні.Не можу налаштути utybe i meggo.В смарт приставці швидко а тут не розібрався ще.
- Переваги:
- Якісний телевізор з яскравими кольорами і кутами огляду.Рекомендую.
- Недоліки:
- В смарті трохи не зрозуміле меню.Міркую розберусь.
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Телек супер
- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Золотухіна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Гарний бюджетний телевізор.
- Переваги:
- Є Київстар ТБ
- Недоліки:
- Поки що немає
- Олександр Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Супер рекомендую
- Степан Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Те що потрібно !!!
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Рекомендую!
- Недоліки:
- Звук писклявит.
- Діана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Рекомендую
Все якісне
Мама задоволена подарунком
Дякую - Процик Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Отримала швидко. Зображення нормальне, а от звук - це трагедія. Децибели ріжуть слух настільки, що перегляд стає нестерпним. Покупкою незадоволена.
- Переваги:
- Зображенння
- Недоліки:
- Звук
Представник брендуВітаємо!
Дякуємо за ваш відгук. Ми розуміємо, що якість звуку є дуже важливою складовою перегляду. У компактних моделях через фізичні обмеження динаміків звучання дійсно може відрізнятися від телевізорів із більшою діагоналлю.
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Привезли разбитый телевизор доставка мист экспресс
- Володимир Ш***
цікаво, а причому тут магазин Розетка що 1 зірочка?
- С.Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Гарного в цьому телевізорі немає нічого. Лагає після першого ж ввімкнення. Нещасний додаток Ютуб качав 10 хвилин (можливо слабкий модуль). Картинка єдине, що тут більш менш прийнятно. Звук також не дуже. Можна спробувати разом із ТВ боксом, але в такому випадку можна обрати просту модель без смарту, що буде дешевше.
- Переваги:
- Недоліки:
- Операційна система, звук, від смарт та лише назва.
Представник брендуВітаємо!
Дякуємо за відгук і нам щиро шкода, що у вас виникли незручності з роботою телевізора.
Щоб покращити швидкодію смартфункцій, радимо перевірити швидкість інтернету та, за можливості, розташувати роутер ближче до телевізора (на відстані 3–4 м). Також можна під'єднати кабель інтернету безпосередньо до роз’єму ТВ для стабільнішого з’єднання.
Потужність вбудованих динаміків становить 2 × 15 Вт, що є оптимальним для цієї діагоналі. Якщо ж ви бажаєте отримати більш насичений звук, завжди можна під'єднати зовнішні колонки чи сабвуфер.
- Тарас В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Не купляй це непотріб
Представник брендуВітаємо!
Будь ласка, уточніть, які саме проблеми у роботі приладу виникли, щоб ми могли детальніше розібратися та допомогти.
- Валентина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Гарний телевізор. На свої гроші навіть дуже!
- Олександра М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Гарний телевізор за такі гроші, дякую за швидкість
- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Для кухні саме те.
- Переваги:
- Конектиться швидко.
- Недоліки:
- Є трохи битих пікселів. Для мене не критично.
- Дарина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Хороший телевізор і звук теж
- Керекилица Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Гарний телевізор. Т2 не налаштували але нам він і не потрібен. Гарна картинка. Зручне меню. Тихий звук. Якщо робити гучніше шумить. Вирішили проблему підключив колонки.
- Переваги:
- На свою ціну чудовий телевізор
- Недоліки:
- Не налаштувались Т2. Тихий звук
- Руслан М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Відправка швидка
Все працює
Все добре - Яна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Поки працює
- Переваги:
- Ютуб
- Недоліки:
- Поки не знайшли
- Лосицкая Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Чудово
- Roby I***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Нема режим розробника.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Нема режим розробника
- Вячеслав К***
Там вообще ни чего нет. Это не андроид а огрызок очень сильно урезанный. Даже не все приложения работают если устанавливать. Настроек вообще нет.
- Едуард М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Хороший невеликий телевізор
- Переваги:
- Працює добре
- Недоліки:
- Не має
- Анатолій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Битые пикселя центр и правый угол не в ключив не проверив коробка без пошкоджень
- Недоліки:
- Битые пикселя центр и правый угол
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: thm. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
На свои деньги очень хорош телевизор
- Кашук Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Клас, за такі гроші, але супутникову антену чогось не бачить( все одно через інет дивлюсь
- Переваги:
- Легкий
- Недоліки:
- Не бачить супутникову антену
- Екатерина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
При отриманні в магазині Розетки в місті Новомосковськ на прохання включити телевізор для провірки сказали що ця послуга коштує 400 гривень. ЖАХ!!!!!
- Генадій Р***
Це називається "перевірка на биті пікселі", і це дійсно послуга, її проводять спеціалісти які розуміються на ціьому, але її необов'язково оплачувати. Ви і самі можете перевірити/оглянути.
- Алексей
Если не хотят проверять, надо было сразу отказаться и брать в другом магазине. В Розетка как правило гарантия заканчивается после выхода из магазина. Я сам столкнулся с ситуацией, когда отказались делать возврат на следующий день из за брака,(а ведь есть14 дневный срок на возврат) и по гарантии то же не приняли, ссылаясь, что есть следы эксплуатации.
- Нифталиева В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Очень плохой звук,wi-fi слабый ,Ютуб практически не грузит ,висит
- Переваги:
- Качество экрана не плохое
- Чернышова Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Звук дуже поганий, акустика слаба
- Микола Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Непоганий за свої гроші. Операційна система порізана.
- Переваги:
- Добре зображення та звук
- Недоліки:
- Не рекомендував би
- Ян З***
Операційна система порізана?
- Валерій В***
Для кухні піде. Ютуб бере через Wi-Fi?
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Малий, легкий, зручний, компактний
- Недоліки:
- Спочатку був запах, як наче щось згоріло, але все працювало, потім запах пішов.
- Павло М***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Нормальний телевізор для спальні, чи в дитячу. За хвилину встановив київстар ТВ. Wi-Fi не відвалюється. Працює стабільно і шустро незважаючи на 1 гб оперативки. Картинка яскрава, режими зображення можна гарно під себе налаштувати. Трішки незвична навігація, але швидко звикаєш. І так, є цікавіші варіанти 32" смартів, але коштують вони на 1500 дорожче.
- Переваги:
- Топ за свої гроші.
- Недоліки:
- Для такої ціни немає.
- Ольга Г***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Телевізор легенький, швидко доставили, гарненько працював, але не пройшло і двох місяців, як верхня половина екрану стала у рожевих вертикальних смужечках, але можна було хоч слухати новини, та після чергового вимикання світла стала неможлива настройка і навіть новин не можна послухати..... Отже таке Гуаньджойське (виробник) барахло не раджу брати.....
- Переваги:
- Відмінно працював, але лише 2 місяці
- Недоліки:
- Верхня половина екрану у віртикальні смужечки
- Косолап Є*** МиколайовичПродавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Не рекомендую
- Недоліки:
- Ода ок Ютуб висне часто не запускається,вай файл грузе погано.