Топи продажів

Відгуки покупців про Комплект Постільної Білизни Viluta 100% Бавовна Ранфорс Сімейний 2х143х210 двосторонній 5 предметний 21154

Оцінка користувачів 4.68/5
на основі 23 відгуки
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Homs. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Дуже якісний і гарний комплект. З цим виробником вже давно знайома, якість та дизайн білизни в них завжди на висоті. Продавець теж професійно і швидко обробив та доставив товар - вдячна за це.

Переваги:
    Якість пошиття, гарний дизайн, професіоналізм спеціалістів продавця
  • Татьяна О***
    Відгук від покупця. Продавець: Homs. Розмір підковдри: 2 x 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Супер качество, осталась очень довольна, заказала 2 комплект

Переваги:
    Супер качество
  • Руслан
    Відгук від покупця. Продавець: restful sleep textiles. Розмір підковдри: 2 x 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Супер.то что надо.

Переваги:
    Цвет качество
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 2 x 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Дуже гарний принт,проте досить декілька раз попрати колір стає тмяним,а на тканині зʼявляються катишки. Майже рік в користуванні (ясно що не щоденно) а вигляждає гірше,ніж постіль від Вілюти яку придбала 10років тому. Якість дуже погана.

Переваги:
    Гарний принт
    Недоліки:
    Линяє,кошлатиться.
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Дуже сподобалась білизна!
    Ніжний малюнок, приємні кольори, тканина дуже ніжна, гладка, шовковиста на дотик.
    Ще не прали і не користувались, але сподіваємось, що все буде добре. Мабуть, замовимо ще один комплект на подарунок.

Дякуємо за ваш відгук! Нехай комплект приносить вам тільки комфорт і задоволення!

• Наталья А***
    Відгук від покупця. Продавець: Homs. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Гарна постіль,дякую!

Недоліки:
    не має
    • Продавець  Homs

Дякуємо Вам також за замовлення та відгук :)

• Наталья К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Отличный комплект! Купила в октябре, в использовании 5 месяцев на посуточных квартирах. Ткань замечательная, продекатированная, размеры выдержаны, не даёт усадку. Расцветка очень приятная.

Переваги:
    Хорошая натуральная ткань, приятная расцветка, хорошее качество пошива.

• Світлана І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Классный и красивый

Переваги:
    Цвет не изменился после стирки
  • Тетяна С***

Хороша постільна білизна

• Инна И***

Кольорова гамма відповідає рекламним фото. Отримали швидко, тканина приємна на дотик. Читала відгуки про розміри наволок- так ми з чоловіком спимо на подушках різних розмірів. Нам варіант 70*70 підходить.

Переваги:
    Все сподобалось
  • Олег К***

Переваги:
    Качественное.
  • Тетяна А***

Отримала вчасно, відповідає опису, ще не користувалась

• Наталія

Постільна білизна гарної якості. Приємна на дотик. На фото колір більш темний, в реальності - світло-джинсовий.

Дякуємо за ваш чудовий відгук! Нехай комплект приносить вам тільки комфорт і задоволення!

• Ирина

В целом комплект понравился. Обычно не люблю постельное бельё с цветочным рисунком, но это понравилось- выглядит стильно. Первый раз покупаем ранфорс (на пробу). После сатина, не скажу, что кажется жёстким. Только почему-то думали, что он будет плотнее. :) После первой стирки всё норм, белье не полиняло и внешне не изменилось. Пошив хороший, строчки ровные, нитки нигде не торчат. Хорошая упаковка. Основные претензии к самой концепции пошива Вилуты. Говорите, со временем Вилута не теряет в качестве? Не знаю, потому что впервые покупаем белье от этого производителя. Но то, что меняться со временем всё таки нужно- это факт. Не понятно, почему в ассортименте наволочки только одного размера- 70х70? Кто сейчас спит на таких подушках? У нас в семье только 90-летняя бабушка со стенокардией- спит та высокой, большой, квадратной подушке. Все остальные, кто моложе, давно спят на подушках 70х50. :) Допускаю, что до сих пор есть такие любители, ну так сделайте на выбор! Тем более, на всех ваших рекламных картинках наволочки на подушках размера 70х50 (или, по крайней мере, прямоугольных). Значит, умеете шить и такие. Значит, понимаете, что привлечет покупателя! То же касается и простыней. Почему не сделать их и на резинке? Ведь это так удобно! В общем, не понять мне нашего производителя, который продолжает клепать совок, вместо того, чтобы перейти на западный стандарт. Хотя бы частично. Ну и хоть пуговицы (если не молнию) пришить на пододеяльник тоже не лишним было б....
    Купили бы ещё пару комплектов Вилуты (есть симпатичные расцветки), но теперь думаем: а стоит ли? Нести в ателье новую вещь- наволочки ушивать....

Переваги:
    Качество, натуральная ткань, стильная расцветка, отличный внешний вид, хороший пошив, цена по акции
    Недоліки:
    Совковая концепция пошива без альтернативы
  • Наталья К***

Производитель Вилюта с годами не теряет в качестве.

Переваги:
    Размеры соответствуют заявленным, детали комплекта обработаны красивыми ровными швами, не перекошены. Ткань - 100%хлопок, ранфорс. Аккуратная качественная упаковка.
    Недоліки:

Дякуємо за ваш відгук і довіру до якості нашої продукції!

• Оксана З***

Гарний комплект, приємні кольори. Виглядає стільно. Єдинє чого бракує, це блискавки або гудзиків на простирадлі, щоб ковдра не випадала при користуванні.

Дякуємо за ваш відгук і зауваження!
      Ми раді, що вам сподобався дизайн і кольори комплекту. Щодо блискавки або гудзиків на підковдрі — дякуємо за ідею, ми обов’язково передамо це побажання до нашої команди для подальшого вдосконалення продукції.
      Сподіваємося, що комплект продовжить дарувати вам комфорт!

• Деньга Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Жестковата ткань .
    Стирок десять пережил - цвет немного вымылся и местами есть катышки . При распаковке был плохой сильный запах - химический ( типа краска, машинное масло..) , но после первой стирки исчез. Как эконом вариант очень может быть , но я больше из такой ткани покупать не буду.

• Людмила

Комплект сподобався, тканина середньої щільності, приємна на дотик. Після прання не сіла, колір не втратила. Щодо малюнку, то підковдра з однієї сторони сіра з орнаментом, з іншої біла також з орнаментом. Простирадло біле з орнаментом, наволочки сірі з обох сторін з орнаментом. Купую вже вдруге у цього виробника, товаром задоволена, по доставці від Розетки теж все ок.

Переваги:
    Співвідношення ціни та якості
    Недоліки:

Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися деталями про комплект!
      Ми раді, що ви залишилися задоволені якістю тканини та кольором після прання.
      Сподіваємося, що наша продукція і надалі радуватиме вас!

• Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Хорошо упаковано( вспотела снимать пленку))). Швы отстрочены хорошо, наволочки с глубоким карманом, цвет соответствует. плотность ткани хорошая.

Переваги:
    Очень хорошо упаковано, плотность хорошая
    Недоліки:
    не нашла
  • Юля Т***

Комплект якісний,не сідає при пранні.Дуже сподобався.

Переваги:
    Швидка доставка
  • Наталия Т***

Гарна якісь комплекту,щільна тканина, трошки колір відрізняється від картинки але приємний колір

• Надежда

Здравствуйте!
      Подскажите, пожалуйста, по факту: тёмная сторона серо-фиолетовая или серо-зелёная, а светлая - бело-серая или бело-бежевая? Спасибо.

• Альона О***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ

Замовляла ще у листопаді, нарікань нема. Білизна дуже подобається!

Переваги:
    Чіткий малюнок та приємний матеріал
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  ЗАТИШНА НІЧ

Дякуємо вам за відгук! Бажаємо приємного та тривалого користування!

• Юлия Г***
    Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Дуже гарна якість у цієї фірми ,це 6 комплект який беру в цьому році,обновила так сказати ,тому якість гарна ,плотні .