- Михайло Д***Відгук від покупця. Продавець: JuliShop
Замовив дуйчик а прийшов цілий міні пилосос
Який приємно здивував- Переваги:
- Компактний має 3 режима дує моцно.
- Недоліки:
- У корпусі щілина та це на роботу не впливає
- Продавець JuliShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Алексей В***Відгук від покупця. Продавець: JuliShop
Все працює відмінно.
Є 1 більш тонка насадка у комплекті.- Продавець JuliShop
Добрий день, Олексію! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Едуард І***Відгук від покупця. Продавець: JuliShop
товар не відповідає зображенням в описі
- Недоліки:
- товар не відповідає зображенням в описі
- Продавець JuliShop
Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що товар не повністю виправдав ваші очікування, адже розуміємо, що вимоги та враження від використання можуть бути різними.
Ваш відгук є важливим і стане у пригоді іншим покупцям. Сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише позитивні емоції.
- Володимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: JuliShop
Товар якісний,але не відповідає характеристикам вказаних на малюнку
- Ігор Ш***
А можна більше інформації? Бо фраза - якісний, але не відповідає, плутає покупця
- Продавець JuliShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Замовляв цей дивайс в першу чергу для мангалу. задоволений на 100%.
Навіть на першій швидкості вугілля роздувається так що можна плавити метал )
Також зручно чистити комп'ютер, автомобіль, та іншше- Переваги:
- Потужність, компактність, три режими
- Недоліки:
- Відсутні!
- Данило К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Товар влаштовую. Напір повітря дуже потужний і видаляє багато пилу. Мінус тільки те що насадка на магніті тримається не дуже сильно і слабке торкання чогось під час переміщення може її збити.
- Переваги:
- Повністю відповідає опису. Дуже ефективне не тільки для чистки ПК але й для інших предметів
- Недоліки:
- Насадка тримається не дуже міцно
- Сергій Н***Відгук від покупця. Продавець: ShemUA
Слабенький потік. Корпус не герметичний, повітря дує навіть з юсб роз'єму. Розраховував видувати пил з радіаторів ПК, але вочевидь цього пристрою для цих цілей не вистачить
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Слабенький
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: ShemUA
Замовив задоволений покупкою
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: ShemUA
Дуйчик вполне работоспособный, хотя и корявенький, будто из-под 3Д принтера вышел.
Дует изо всех щелей, через полминуты-минуту работы заметно нагревается, через тройку минут батарея уже показывает нижнюю точку заряда.
Но вполне работает, только что корпус компа и кулеры почистил.- Переваги:
- Вполне себе дует
- Недоліки:
- коряв, через полминуты нагревается, слабая батарея
- Продавець ShemUA
Дякуємо за відгук. Ця повітродувка належить до бюджетного портативного сегменту, тому корпус і якість лиття можуть бути простішими, ніж у дорожчих моделей.
Нагрів під час роботи для такого компактного турбовентилятора можливий, особливо на високій швидкості, адже мотор працює з великими обертами в невеликому корпусі. Рекомендуємо використовувати її короткими підходами, робити паузи після 1-2 хвилин роботи та не перекривати повітряні отвори. - Максим С***
Да, использовал на максимальной мощности.
В принципе, нагрев проблемы не составил.
А вы не подскажите, его корпус как-то открывается?
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Быстрая обработка заказа. Хорошая цена и качество. Очень приятно за подарок. Продавцу респект.
- Валерія Г***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Товар повністю відповідає опису і очікуванням.
- Антон Г***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
працює шикарно, потужний поток повітря
- Переваги:
- за свою ціну шикарний апарат для чистки пк
- В'ячеслав М***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
дує немов ураган
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Чудовий девайс. З поставленими зачачами справляється.
- Ауріка Т***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Цей вентилятор просто вау! Легко видуває пилюку і працює на одному заряді довго, зручно брати з собою на природу або у машину. Дуже задоволений роботою
- Виктор К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Дуже задоволені товаром- необхідна річ!!! Рекомендуємо даного продавця - на всі питання відповідає, йде на зустріч! Не одну річ придбали вже! Гарних вам продаж!
- Женя Д***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Погана дуйка, почав продувати комп і через 5 хв він задимівся, думав що вже вибухне
- Продавець MarketPlus108
Доброго дня, просимо пробачення за незручності, схоже вам попався брак. Ми відкриті до обміну на працюючий, і відповідаємо за якість свого товару.
- Артур С***Відгук від покупця. Продавець: Basket
Працює все ок
- Продавець Basket
Ваша довіра — наш головний орієнтир та найбільша гордість. Дякуємо!
- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Річ не погана, за такі гроші може бути. Дуже нормально, пил видуває.
- Ярослав Л***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Непогано продуває комп'ютер
- Переваги:
- Сильно дує
- Недоліки:
- Розряд батареї доволі швидкий
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
хороший
- Переваги:
- есть
- Недоліки:
- нету
- Влад С***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Качественный
- Переваги:
- Мощный
- Олексій Р***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Корисна річ, добре здуває пил з комп'ютера та його компонентів
- Переваги:
- Сильний потік повітря, зручний
- Ганна Т***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Отличное приобретение.
- Переваги:
- Работает отлично
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Остап Ш***Відгук від покупця. Продавець: ShemUA
Сила вітру хороша, але через 3-4 секунди попросту виключається та дуже сильно гріється
- Переваги:
- Сила
- Недоліки:
- Виключається через 3-4 секунди
- Продавець ShemUA
Дякуємо за відгук.
Якщо пристрій вимикається вже через 3–4 секунди - це дійсно не є типовою поведінкою для цієї моделі. Найчастіше така ситуація пов’язана з нестабільною роботою акумулятора або спрацюванням захисту від перевантаження.
При запуску на максимальній швидкості йде пікове навантаження на акумулятор. Якщо він не тримає напругу (наприклад, недозаряджений або працює нестабільно), плата захисту може вимикати пристрій буквально через кілька секунд. Через це ж може швидше з’являтись і відчутний нагрів.
Рекомендуємо спробувати:
повністю зарядити пристрій звичайним блоком 5V/1–2A (без швидкої зарядки),
перевірити роботу без насадки,
запустити спочатку на середній швидкості. - Максим С***
Мой работал заметно дольше, отключений не заметил.
Хотя при долгом включении ощутимо нагревается, причём, такое впечатление, что не сама турбинка, а электроника в ручке.
Правда запускал после полного заряда.
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Іграшка, не беріть. З машини здуває листя і цвіт ледь ледь, і то, якщо тримати дуже близько. Віддав дитині хай бавиться.
- Недоліки:
- Просто іграшка, дує слабо.
- Продавець MarketPlus108
Доброго дня, нам дуже жаль що товар вам не підійшов, зазвичай для клієнтів працює, можливо вам попався брак товар і ми були б раді звернутись і допомогти наскільки зможемо
- Андрій Я***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Опис не відповідає дійсності написано 130000 а в інструкції 110000 і то коли 100%. Сідає дуже швидко.
- Продавець MarketPlus108
Доброго дня, пробачте за незручності, схоже характеристики виробника відрізняються, ми внесемо вправи якомога швидше
- Влад С***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Прийшов фен дві насадки одна сразу була на ньом а інша тонша навіть не підходить до нього
- Переваги:
- Мощний
- Недоліки:
- Не підходить насадка
- Астапенко А***Відгук від покупця. Продавець: Basket
Замовляв дуйчик для чистки ПК — загалом задоволений. Дме досить потужно, добре видуває пил навіть із важкодоступних місць. Зручно лежить у руці, компактний, не займає багато місця.
Акумулятор тримає - норм. По якості збірки — без нарікань, нічого не люфтить.
Єдине — шумить, але це очікувано для такої потужності.
В цілому — хороший варіант для регулярного чищення комп’ютера, свою задачу виконує- Переваги:
- Виконує свою функцію
- Продавець Basket
Раді старатися для вас. Дякуємо за покупку!
- Владислав Я***Відгук від покупця. Продавець: Basket
Добре дує, вистачає на кілька чисток
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Все добре, не було черного, зателефонували і запропонували білий. В посилку поклали маленький подарунок. Дує гарно
- Переваги:
- Маленький та потужний
- Недоліки:
- Білий - маркий колір, але не принципово
- Продавець FlashShop
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Хороший для чистки роутера, ДБП, колонок ...
- В'ячеславВідгук від покупця. Продавець: ShemUA
Для мангала - самое то.
Пробовал надувать воздушный шарик - надул.- Переваги:
- дует
- Продавець ShemUA
Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що повітродувка стала у пригоді
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: ShemUA
За свої гроші норм. Коли дитині їжу перегрію то охолоджувати зручно. Думаю в влітку теж вируватиме для охолодження. Дує доволі сильно.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Не помітив
- Продавець ShemUA
Щиро дякуємо вам за відгук! Раді, що повітродувка добре справляється зі своїми задачами та стала у пригоді навіть у побутових дрібницях.
- Олег Р***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Так нічого , але на електронні ваги дме 65 г на максимальну. Для авто підбирати щоб давили більше 1 кг
- Продавець FlashShop
Дякуємо за ваш відгук!
Ця модель повітродувки призначена переважно для побутових задач: видування пилу з техніки, очищення поверхонь, роздування вугілля або легкого очищення автомобіля. Через компактний розмір вона не розрахована на потужність професійних пристроїв для повноцінної сушки авто.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — це буде корисно іншим покупцям. Сподіваємось, наступні покупки принесуть вам лише приємні враження.
- Артур М***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Дуже дякую за подарунок, приємно! Воздуходувка дуже добре допомогає у розпалюванні вуглів.
- Переваги:
- За такі гроші крутий девайс
- Недоліки:
- Сідає вже через 20 хвилин неперервного споживання
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!