- Инна Х***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Нормальний павер на свою ціну. Швидке та приємне обслуговування.
- Крістіна З***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Ємність батареї: 20000. Колір: Пурпуровий
Непоганий товар за свою низьку ціну.
Продавець швидко доставив замовлення.- Переваги:
- Зручний, маленький, гарний.
- Недоліки:
- Дуже довго заряджає. Та доволі швидко розряжається, наче там не 20mAh а 10mAh.
- Продавець Червоний жук
Дякуємо, Крістіно, за ваш відгук
Приємно, що вам сподобалась швидка доставка та зручність павербанка.
Щодо швидкості зарядки — звертаємо увагу, що ця модель має вихідну потужність 10 Вт,
а також вбудовані кабелі, що впливають на загальний час заряджання.
На швидкість заряджання самого павербанка також впливають якість вашого зарядного блока та шнура.
Якщо блок має малу потужність, заряд може йти значно повільніше.
Готові допомогти, якщо виникнуть додаткові питання. Дякуємо за покупку та бажаємо приємного користування!
- Леся М***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий
Дякуємо за товар
- Переваги:
- Дякую за чудовий товар, зручний у користуванні, маленький, має вмонтовані дроби для зарядки щей ліхтарика. Покупкою задоволена на 100%
- Надія О***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Ємність батареї: 20000. Колір: Пурпуровий
Замовляли для дитини, чудовий варіант, зручний і компактний. Товар прийшов швидко.
- Переваги:
- Компактний, вбудовані різні шнури для зарядки гаджетів
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Компактний, є шнури в комплекті, заряджає
- Переваги:
- Працює, є ліхтарик та шнури для зарядки
- Недоліки:
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Ємність батареї: 20000. Колір: Пурпуровий
Павербанк працює, заряджає гаджети, зручно, що є вбудовані шнури для всіх одразу пристроїв. Ліхтарик працює. Яка насправді ємкість покаже згодом. Продавець уважний, не було такого кольору, запитав, чи відправляти білий, я погодилась. Буду замовляти ще один))) Дякую за гарний товар і сервіс!
- Переваги:
- Працює, компактний, є шнури, ліхтарик та ручка
- Недоліки:
- Жодного
- Світлана З***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Ємність батареї: 20000. Колір: Пурпуровий
Замовляла павербанк, мені він дуже сподобався, компактний, дуже зручно що є зразу шнури для різних входів. Час зарядки приблизно буде 1год-1год20хв, ще повністю не заряджала тому не можу сказати точно, але коли забирала товар то у мене повністю розрядився телефон і я підключила його до павербанку за 14хв заряду дав на 17%. Услугами магазину задоволена, доставили швидко, продавець вічливий, дав відповіді на всі мої запитання. Дуже вам вдячна.
- Переваги:
- Компактний і відразу ідуть шнури.
- Недоліки:
- Поки не виявила.
- Софія К***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Ємність батареї: 20000. Колір: Пурпуровий
Павер чудовий , все працює , але прийшов розряджений , але це нічого. Я дуже задовільна товаром
- Дар'я М***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Ємність батареї: 20000. Колір: Пурпуровий
Чудови павер банк, швидко надіслали, дуже дякую!
- Переваги:
- Гарний, компактний
- Недоліки:
- Юрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Гарний товар.
- Переваги:
- Ціна, габарити
- Недоліки:
- Поки нема.
- Продавець Червоний жук
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви оцінили товар, його ціну та зручні габарити.
Бажаємо, щоб він приносив Вам лише позитивні враження! Якщо у Вас будуть питання або знадобиться допомога – ми завжди поруч.
Дякуємо, що обрали "Червоний жук" на Розетці!
- Євген Б***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Товар відповідає опису. Швидко доставили.
- Переваги:
- Компактний, ліхтарик.
- Продавець Червоний жук
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно чути, що товар відповідає опису та Ви залишилися задоволені швидкою доставкою.
Компактність і зручність – це завжди важливо, а ліхтарик стане чудовим доповненням для комфорту у використанні.
Бажаємо Вам приємного користування! Якщо виникнуть питання або буде потрібна допомога, ми завжди поруч.
Дякуємо, що обрали "Червоний жук" на Розетці!
- Воскобойник М***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Ємність батареї: 20000. Колір: Пурпуровий
Дуже класний павербанк! Все як на картинці. Прийшов заряджений на 75%, відкривай і заряджай) На екранчику шкала заряду цифрами: 25%, 50%, 75%, 100%. Подарувала доньці, її улюблений колір)
- Переваги:
- Компактний, індикатор заряду, ліхтарик, в комплекті різні шнури: USB, tipe-C, micro, lightning
- Недоліки:
- Ігор Ф***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Хароший
- Переваги:
- Рекомендую
- Софія А***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Ємність батареї: 20000. Колір: Пурпуровий
Товар надіслали швидко, все працює
- Продавець Червоний жук
Шановний покупець!Дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що наш товар виправдав ваші очікування. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб кожен продукт був на найвищому рівні якості та задовольняв потреби наших клієнтів. Сподіваємося, що ви будете задоволені своєю покупкою і в майбутньому!З найкращими побажаннями,Команда [Червоний жук]
- Клышкина В***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Ємність батареї: 20000. Колір: Пурпуровий
Компактний, красивий, зарядки вистачає на все потреби протягом дня
Приємно, що є 4 вбудовані кабелі (завжди все рід рукою)))- Переваги:
- Лише )
- Недоліки:
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Ємність батареї: 20000. Колір: Пурпуровий
Милий та компактний павербанк , швидко заряджається
- Переваги:
- Компактний, є 4 кабеля ,
- Недоліки:
- Анни М***Відгук від покупця. Продавець: RamaShop. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий
Все чудово, але немає зарядки
- Михаил М***Відгук від покупця. Продавець: RamaShop. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий
Не рекомендую лисой,обман,. Не соответствует описание товара, чистый обман. -10/10 000 рекомендации
- Недоліки:
- Все лож и обман , товар не соответствует описанию , .
- Катерина Ч***Відгук від покупця. Продавець: RamaShop. Ємність батареї: 20000. Колір: Персиковий
не заряджає телефон, швидко закінчується зарядка. Але підходить для того щоб підключити світодіодну стрічеу коли немає світла
- Віталій Я***Відгук від покупця. Продавець: RamaShop. Ємність батареї: 20000. Колір: Персиковий
Дуже поганий пристрій, не має в нього 20000 , в ньому максимум 5000 . Заряджається довго сідає швидко.
- Переваги:
- Компактний
- Недоліки:
- Не відповідає вимогам
- Валерий В***Відгук від покупця. Продавець: RamaShop. Ємність батареї: 20000. Колір: Пурпуровий
Пользуюсь,выручает.
- Переваги:
- На данный момент работает.
- Недоліки:
- На данный момент нет.
- Аліна Б***Відгук від покупця. Продавець: RamaShop. Ємність батареї: 20000. Колір: Пурпуровий
Гроші на вітер! Десь місяць тому замовила його. І тепер маю що порівняти. Не заряджає навіть один телефон. Розряджається дуже скоро. Просто ужасний павербанк.
- Переваги:
- Компактний і з шнурами
- Недоліки:
- Він і є недолік
- Руслан С***Відгук від покупця. Продавець: RamaShop. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Не большой удобный.
Долго заряжается.
20 там не .Где-то почти 10.- Переваги:
- 150
- Недоліки:
- 100
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: RamaShop. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
20000 й близько немає!!!!!!!!!! Продавець не відповідає. Як повернути гадки не маю....... заберіть його і напишіть мені справний павербанк на 20000!!!!! Або поверніть гроші!
- Переваги:
- Недоліки:
- Написала
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: RamaShop. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Гарна річ, тримає
- Переваги:
- Компактний з кабелями
- Недоліки:
- Тетяна Ф***Відгук від покупця. Продавець: RamaShop. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий
При отриманні зарядили павер. Але він ні на 20000 ні на 10000 не тягне, зарядив телефон на 25% і розрядився.
Не вартий своїх грошей.- Продавець RamaShop
Дякуємо за ваш відгук. Підкажіть, будь ласка, чи заряджали ви павербанк повністю — до моменту, поки індикатор 100% перестав мерехтіти? Для коректної роботи акумулятор має пройти повний цикл зарядки. Будемо вдячні за уточнення, щоб ми могли допомогти вирішити ситуацію.
- Сергій З***Відгук від покупця. Продавець: RamaShop. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Ніяких 20000
Не витягнув навіть 70% однієї зарядки телефона на 6000
Заряджає повільно- Переваги:
- Ну шось типу заряджає
- Недоліки:
- Про 20К брехня
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: RamaShop. Ємність батареї: 20000. Колір: Пурпуровий
Довго заряджається і повільно зарчджає гаджети! Можна тільки для модему . Все!!!
- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Не відповідає опису
- Инна П***Відгук від покупця. Продавець: RamaShop. Ємність батареї: 20000. Колір: Персиковий
При отриманні зрозуміла, що 20000 там і близько немає, але надіялась, що хоч 10000 є. На жаль цей павербанк на одну зарядку! Він зарядив мені телефон з 42 до 92 відсотків і потух!!!Перед тим я його зарядила
- Переваги:
- Маленький
- Недоліки:
- Не відповідає заявленим показникам!
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: RamaShop. Ємність батареї: 20000. Колір: Пурпуровий
Кошти на вітер. Зочу повернути, 14 днів ще не пройшло
- Переваги:
- Гарно виконує функцію ліхтарика
- Недоліки:
- Заряджає телефон всього лиш на 30 відсотків! Це як? Заявлено 20000, а навіть одну зарядку повну телефону не виконує!
- Продавець RamaShop
Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас склалося негативне враження від товару.
Хочемо уточнити важливий момент: чи заряджали ви павербанк повністю перед першим використанням?
Нові павербанки зазвичай постачаються з частковим зарядом, і без повної початкової зарядки їх реальна ємність може використовуватися некоректно.
Якщо ж після повної зарядки проблема зберігається — будь ласка, зверніться до нас, ми допоможемо з перевіркою або оформленням повернення відповідно до закону. - Татьяна Г***
Так, я заряджала його до повного заряду,навіть двічі,і двічі післяцього він зарядив мені телефон на 28-30 відсотків,нажаль
- Дмитро Ш***Відгук від покупця. Продавець: RamaShop. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
До продавця питань немає, за таку ціну не сподівався на заявлені 20к, але і хотілося мати тверду 10ку)
Підійде для живлення умовного роутера у момент відключень світла- Переваги:
- Швидка доставка, компактний
- Недоліки:
- Зарядив телефон 4к 2 рази з 20 до 80
Гарний маленький павербанк. Все працює. Дитині сподобався. Подивимося скільки буде служити
- Переваги:
- Розмір. Ціна. Зручність
- Недоліки:
- Поки не виявлено. Надіюся шнури не будуть рватися
- Ксюша З***Відгук від покупця. Продавець: RamaShop. Ємність батареї: 20000. Колір: Пурпуровий
Работает только фонарик
Заряжается долго .Отдает телефону до 20%
Покупался месяц назад
Пользоваться нельзя !!!
Требую обмена- Переваги:
- Недоліки:
- Не работает
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: RamaShop. Ємність батареї: 20000. Колір: Пурпуровий
чудово
- Марта К***Відгук від покупця. Продавець: RamaShop. Ємність батареї: 20000. Колір: Пурпуровий
Все супер, був нюанс, але все дуже швидко вирішилось, продавець одразу виходить на зв'язок. Павербанк працює, заряджає, дуже компактний, а це для мене головне було
Дякую- Переваги:
- Компактний, маленький, разом з кабелями
- Дарья Р***Відгук від покупця. Продавець: RamaShop. Ємність батареї: 20000. Колір: Пурпуровий
Швидка відправка, ввічливе обслуговування. Павербанк виглядає гарно і компактно, користуватись тільки почала, але маю надію, що не буде нюансів в експлуатації