Відгуки покупців про Універсальна складна лопата-мультитул 10 в1 туристична розбірна в чохлі

Оцінка користувачів 4.92/5
  • Сергій Ш***

Швидко та якісно

• Олександр Н***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

За свои деньги хорошее качество лопаты. В деле ещё не испытывал но при осмотре все хорошо. Благодарен продавцу за подарочек.

Переваги:
    Достойное изготовление узлов и элементов лопаты. Всё в челах и удобно хранить и транспортировать. Покупкой доволен. Рекомендую .
    Недоліки:
    Не нашел
    • Продавець  JuliShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Владислав Б***

Пушка

• Ігор І***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Цена понравилась,все надёжно,не хлипкое,метал крепкий,соединения фиксируются плотно,много разных дополнительных назначений,порадовала, рекомендую.

Переваги:
    Недорого,качество.
    Недоліки:
    Пока не выявленно
    • Продавець  JuliShop

• Віктор Р***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Хотів замовити ще собі,та на жаль сума замовлення більше 700грн.буду шукати іншого продавця

Доброго дня!
      Дякуємо за інтерес до нашого магазину та товару.
      Хочемо уточнити, що мінімальна сума замовлення від 700 грн діє лише для доставки в пункт видачі Rozetka. Ви можете обрати будь-якого іншого перевізника, і тоді це обмеження не застосовується.
      Сподіваємось, що наступні покупки принесуть вам лише позитивні враження, і ви станете нашим постійним покупцем!

• Віктор Р***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Відмінний товар,сталь якісна, брав в подарунок хлопцям.сьогодні закажу ще одну для себе.

• Ігор Н***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Лопата якісна,метал міцний,згідно опису,все в комплекті,ще плюс подарунок.

Переваги:
    Ціна,якість,подарунок.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  JuliShop

• Михал М***

А шо за подарок?у меня не было

• Олександр З***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

За свою ціну - дуже гарно. Сподобалось що вона герметична (на скрутках є гумові кільця).

Переваги:
    Маленька в запакованому стані.
    Недоліки:
    Два пакунку. Треба буде якось їх зв'язати разом. Щоб завжди був комплект поруч.
    • Продавець  JuliShop

Доброго дня!
      Дякуємо вам за відгук!
      Раді, що ви залишилися задоволені якістю та зручністю товару. Щодо упаковки — звертаємо увагу, що товар надходить до нас у такому вигляді від постачальника, ми не змінюємо упаковку та не втручаємось у комплектацію.
      Будемо раді знову бачити вас серед наших клієнтів!

• Богдан Б***

Гарна якість та ціна.

• Марина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

За такую цену очень качественная лопата. Спасибо за быструю доставку

Недоліки:
    Не обнаружили
    • Продавець  JuliShop

• Ярослав З***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

За дану ціну очікував навіть на дещо гіршу якість. Але лишився задоволений. Прийшов товар швидко. Як проявить себе в роботі - покаже час. Поки без нарікань.

• Тамара Д***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Товар поступил вовремя. Собирается легко и быстро. Все, что обещали на месте. Хоть я и женщина, но собрала быстро. Особенно порадовал небольшой объем в собранном виде , брать можно куда угодно и дома место немного занимает. Спасибо.

Переваги:
    Надёжный металл, компактная, наличие
    доп. насадок.
    Недоліки:
    Пока не обнаружила
    • Продавець  JuliShop

• Ярослав С***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

За таку ціну дуже якісна лопата, у походах та у повсякденному житті потрібна річ.

Переваги:
    Гарний метал та загальна якість лопати

• Анна М***

Гарна якість

Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Цена-качество ,в целом лопата крепкая,жаль что цвет не соответствует фото

Переваги:
    Крепкая,весомая,хороший набор для отдыха на приподе
    Недоліки:
    Черный цвет, лопату нужно точить
    • Продавець  JuliShop

Щиро дякуємо вам за відгук та зворотний зв’язок! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам більше задоволення. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Михал М***

Да и мне хотелось бы,чтобы вы изменили фото того ,что продаете

• Хижинский А***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Соответствует описанию. Выглядит прочно и аккуратно.

• Іван К***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Брав куму. Кум сказав лопата супер. В конкурентів 1050.

Переваги:
    На всякий випадок завжди є в машині .
    Недоліки:
    Немає недоліків.
    • Продавець  JuliShop

• Мирослава Д***

Все добре працює.

• Продавець  JuliShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Роман Б***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Чудова річ, якісний метал. Рекомендую.

• Продавець  JuliShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Валерій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Дуже класна,я навіть не очікував,я задоволений.

• Дмитро Л***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Що в описі те й отримав , все чудова , навіть служба підтримки передзвонила чи все ок , чи не треба замінити товар чи ще якісь питання , за оце окрема подяка

• Юра О***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

На вигляд дуже хороша якість, в роботі використовував поки що тільки ніж, до нього питань немає - чудовий польовий варіант. Сподіваюсь, все інше теж буде на висоті. В складеному вигляді дуже компактна. Вага теж невелика.
    Товар сподобався

• Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Дуже сподобалася! За свої гроші гарний вибір)

Переваги:
    Розбірна, компактна
    • Продавець  JuliShop

Добрий день, Владиславе! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• О
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

не продаван, а просто сказка или то сказочный продавец, а - я уже было начал думать, что таких уже не делают (сняли с производства). Данкешон!

• Продавець  JuliShop

Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Людмила І***

Дуже сподобалася лопата. Дякую за подаруночок. Рекомендую

Переваги:
    Розбірна. Займае мало місця.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  JuliShop

Добрий день, Людмило! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!