Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Навушники Marshall Major V Brown (1006834)

Оцінка користувачів 4.63/5
  • Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Black

Декілька років тому придбав Мajor IV. Вони мені настільки сподобались, що я собі твердо вирішив - якщо колись буду міняти, то тільки виключно на такі ж або їх наступну модель. І ось я маю в руках п'яту модель "Мажор". Якість звуку змінилась не суттєво, але однозначно в кращу сторону. З'явилась підтримка через фірмовий додаток, що стало величезним плюсом, тому що з'явилась можливість слідкувати за здоров'ям акумулятора та оновлювати прошивку навушників. Також в додатку можна зробити ще деякі корисні налаштування і отримати простий доступ до інформації про навушники та їх підтримку, перевірити на відповідність серійного номера, що підтверджує оригінальність продукту (репліки і підробки через застосунок не підключаються). Попередньо завантажив додаток, при отриманні навушників перевірив підключення для впевненості, що отримав оригінальний продукт, також якість звуку і мікрофона. Із того, що ще порадувало в плані покращень відносно попередньої моделі - коротший час вмикання/вимикання (1 секунда проти трьох у Major IV) і швидше та стабільніше з'єднання по Bluetooth до телефону.

Про навушники у мене все.

Окремо хочу висловити подяку продавцеві за якісне обслуговування клієнтів і небайдужість та участь при винекненні певних ускладнень при оформленні замовлення. За це прямо окремий лайк і моя особиста повага.

Переваги:
    Якісний звук.
    Програмна підтримка.
    Автономність.
    Ціна у цього продавця.
    Недоліки:
    Відсутні.
  • Дмитрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: TechnoOrange. Колір: Black

Дуже гуд

Переваги:
    1000000 годин
    Недоліки:
    Не чую коли літають дрони і гради з вартою....
  • Євгеній К***
    Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Black

Навушники просто бомба! Підключаються до оригінального застосунку Marshall без жодних проблем, серійний номер співпадає — усе як має бути. Одразу зрозуміло, що товар оригінальний. Звук дуже якісний, деталізований, приємні баси, а дизайн — це взагалі окрема любов. Підходять під будь-який одяг, виглядають стильно, не громіздкі, зручні у використанні.

Це ж Marshall — тут і додати нічого, легендарна якість. Повністю задоволений покупкою, дякую магазину за оперативність і чесність. Тепер точно знатиму, де замовляти техніку.

Переваги:
    дуже хороший звук

стильний вигляд

пасують під будь-який одяг

компактні та легкі

зручно сидять на голові
  • Богдан Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Black

Це дійсно оригінал. Якість звуку чудова але гучність не висока. Дуже якісні чудово сидять на голові

Переваги:
    Оригінал, якість матеріалів та звуку
    Недоліки:
    Гучність
    • Віталій В***

Гучність розкриється лише з топовим плеером.

• Евгений П***
    Відгук від покупця. Продавець: Audiomajor. Колір: Black

Отличные наушники. Звучат отлично по сравнению с другими.

Переваги:
    Качественное звучание.
    Недоліки:
    Понятное дело что ценник)
    • Евгений П***

С момента покупки зарядил только второй раз. Средняя продолжительность работы около месяца. Звук отличный.

• Михайло Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: OTDmax. Колір: Black

Дружина користується декілька днів, поки все чудово. Заряд тримає ну дуже довго, за 3 дні ще і досі не розрядили, дуже приємні на дотик матеріали, легкі. Додаток без проблем їх знаходить, оновлення встановилися. Звук неімовірний, баси глибокі.

Переваги:
    Якість, звук, автономність.
  • В.
    Відгук від покупця. Продавець: OTDmax. Колір: Brown

Користувалась навушниками 2 неділі і вирішила залишити відгук.
    Переваги які я для себе знайшла:
    1.Прийшли швидко, пакування було в ідеальному стані, з пломбами та не пошкоджене.
    2. Серійний номер на пакувані та на правому навушнику — ідентичні, тобто це свідчить про оригінальність девайсу, або високий процент оригінальності
    3. Оригінальний застосунок Marshall Bluetooth одразу знайшов навушники під правильним ім'ям "Major V", а також запропонували останню версію прошивки, котоа легко і швидко сіла.
    4.Гарна автономність, навушники за 14 днів сіли на 70% але я використовую їх кожен день в середньому 10 годин постійного використання, це чудовий результат.
    5. Цікаві функції які дозволяє оригінальний застосунок, можливо кастомізувати звук та використання кнопок на корпусі під себе
    6. Багато хто каже, що вони дуже спірно звучать в своиу діапазоні ціни, як на мене якщо ви правильно користуєтесь еквалайзером і ставите пресети під різний тип музики — все чудово звучить, якщо ви не критик, а просто полюбляєте музику.

Переваги:
    Фукціонал, оригінальність пристрою, гарний вид, непогане звучання для своєї цінової категорії
    Недоліки:
    поки не знайдено
  • Святослав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Black

Як для беспровідних навушників - дуже добре

• Богдан Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Geekon. Колір: Black

Навушники чудові.

Переваги:
    Акб
    Якісний звук
    Комфорт
    Недоліки:
    Поки не знайшов
  • Ігор К***
    Відгук від покупця. Продавець: OTDmax. Колір: Black

Прислали швидко,на другий день.Пломби були цілі на коробці.Коробка була полотно запакована.Все було ціле гарне в наявності.Як вимкнув, запропонували встановити додаток на англійській мові.В додатку е еквалайзер можно настроювати,низки та високі.Все мене влаштовувуе.

Переваги:
    Красиві акуратні.Керування кнопкою багато задачна.
    Недоліки:
    Не доліков не виявив.
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Brown

Дякую за суперові навушники.
    Я фанат Маршала ))) чистота звуку, зручні, м'яки.
    Рекомендую продавця за якісний товар та швидку доставку.

• Владислав С***
    Відгук від покупця. Продавець: OTDmax. Колір: Brown

Дуже швидко доставили, по звуку та якості навушники хороші

Переваги:
    Звук, конструкція, легкі
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Black

Навушники оригінальні. Спочатку дуже засумнівалася, бо не було досвіду в користуванні такими навушниками. Навіть, в руках ніколи не тримала)) Не розібралася з налаштуваннями, тому й були такі сумніви, і плюс додаток на англійській мові, тому це теж затримало мене в швидкості і правильності налаштування. Але згодом все швиденько під'єдналося, варто було лише перекласти українською, що від мене хочуть. Тому, думаю, якщо під'єдналися до додатку і я можу звідти керувати налаштуваннями, значить точно оригінал. Єдине що не розібралася як зняти амбушури. Звук класний, досить не звичний для мене після вакуумних (але не Маршалів). Але сподобалося!!!! Тому, рекомендую! Якщо хтось підкаже як зняти амбушури буду дуже вдячна!

Переваги:
    Швидка доставка! Якісний звук! Оригінал! ЦІНА!!! В інших магазинах на пару тисяч дорожче.
    Недоліки:
    Поки немає. Важко зняти амбушури) але то... Думаю, не зовсім недолік.
  • Северинів Д***
    Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Black

Все чудово. Іменинникові сподобався подарунок) дякую!

• Сергій О*** Сідорченко
    Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Black

Чудові навушники, чудовий звук, чудово тримають заряд , задоволений на всі . Швидко зв'язались та відправили .

Переваги:
    Тільки плюси
    Недоліки:
    Ще не виявив жодного
    • Данііл

Добрий вечір, щось виявили?

• Тарас
    Відгук від покупця. Продавець: OTDmax. Колір: Black

Хорошие, удобные наушники. При первом подключении к телефону предложили установить приложение, и обновить прошивку.

Переваги:
    Оригинал
  • Ольга В***
    Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Black

переймалася за те що це не оригінал бо на інших сайтах та у інших продавців вони 6-7к коштують, для мене це великі гроші, ЦЕ ОРІГ, СЕРІЙНІ НОМЕРИ ЗБІГАЮТЬСЯ, за місяць користування все чудово, гарний звук, тримає 100 годин як і зазначено, дякую

Переваги:
    ціна
  • Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: uaaudio. Колір: Black

Дякую магазину за якісний товар, за найкращою ціною. Трішки лячно було забирати навушники не провіривши. Це все через інший магазин..... ви тут особисто ні причому. Дякую.

Переваги:
    Все згідно опису навушники оригінальні з додатком працюють без ніяких проблем, одним словом маршали давно хотів собі такі ще з 3 серії. Але ніяк ненаважувався через ціну це єдиний товар помоєму який купують не через роздуту рекламу а якість продукції.
    Недоліки:
    Не долік тільки від продавця, перед відправленням ніхто не провіряв навушники тобто термо плівка була на місці а на новій пошті її не дозволяють зривати. Був страх що впарять, туфту.
    • Продавець  uaaudio

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені товаром та нашою роботою.

• Володимир І***

Супер, задоволений повністю

• Дмитрий В***
    Відгук від покупця. Продавець: TechnoOrange. Колір: Black

Чудові вущі

• Ярина К***
    Відгук від покупця. Продавець: OTDmax. Колір: Brown

Прекрасно сідають і мають круте звучання! Колір просто офігенний!

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Black

За три місяці користування стали улюбленими навушниками: достатньо якісний звук, нормальний мікрофон і мультипоінт, зручно сидять і особливо не давлять, зручний джойстик - як на мене найкраще управління, дуже тривала батарея - взагалі не думаєш про заряд, просто користуєшся (заряджати треба пару разів на місяць). Можливо обмежені можливості для додаткової кнопки - просто відключив, вона особливо і не потрібна.

Переваги:
    Практично все
    Недоліки:
    Відсутні
  • Андрій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: OTDmax. Колір: Brown

Якість звуку просто вау, пакування ідеальне, без ніяких дефектів і нашуники і коробка
    Прийшло швидко і вчасно

• Іван Я***

Доброго дня. Зарядка іде в подарунок ?

• Андрій Ш***

Так є зарядка, також перехідних 3,5 наскіки я поняв до компʼютера

• Максим Я***

Оригінал . Навушники дуже сподобались якісні . Музика заграла новими кольорами

Переваги:
    Та всі
    Недоліки:
    Не виявив
  • Антон Л***
    Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Black

Все соответствует описанию, наушники собраны из качественных материалов, аккумулятор держит больше недели на одном заряде

• Виктор С***

Отличное качество

Переваги:
    Звук, автономность
  • Назар В***

Чудова якість:) Оригінал

Переваги:
    Звук:) час роботи
  • Дарія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Black

Оригінальні, якісні та зручні в поїздку. Якщо потрібні якісь навушники, котрі мають хороший звук та невеликі за розміром, то цей варіант просто самий кращий

Переваги:
    Оригінальні, мають гарний і якісний звук
    Недоліки:
    Немає, відповідають своїй ціні
  • Руслан Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Brown
  • Гуленко Б***
    Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Black

Чудові навушники, що відкривають нові відчуття від музики, щодо порівняння з версією 4, новою кнопочкою не користуюсь, дійсно довше тримають заряд, а також дуже зручна сумісність з додатком, спробував для себе еквалайзери, прикольно, але буквально на один раз погратися зі звучанням

Переваги:
    Батарея, хороший звук від маршал, змінні амбушури, чудовий сервіс
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  anytech

• Вячеслав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Black

Це дійсно оригінал ,чудовий звук ,але я в застосунку трошки підрізав високі і от тепер прям кайф)дякую за швидку відправку.

Переваги:
    Оригінал(застосунок еквалайзер)
  • Артем Я***
    Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Black

Все- супер.Швидко прийшли навушники, товар якісний!!!

Переваги:
    Класні стильні- оригінальні!!!
    Недоліки:
    Немає шумо- поглинання( але це до виробника)
  • Александр
    Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Black

Наушники приехали спустя два дня после заказа. Но это нормально.
    В условиях и было указано что срок доставки 2 дня.
    Коробка целая без мятых углов.
    Красивая упаковка .
    Сами наушники очень приятные на ощупь и надёжные кажутся .
    Проверил номера на коробке в самих наушниках и в приложении и все совпало .
    Кстати в приложении все отображается четко и корректно.
    Подключились наушники достаточно быстро .
    Сразу же программа предложила сделать обновление прошивки.
    Звук в наушниках бомбезный. Да звёзд с неба не хватает, но как по мне звук очень достойный.
    Сам звук чистый, легко различить какой инструмент играет.
    Слушаю музыку на средней громкости и этого более чем достаточно.
    Амбушюры очень мягкие.
    Чуть чуть давит мне на правое ухо.
    Может нужно привыкнуть. Посмотрим .
    Из не приятного то что приехали наушники с остатком бумаги на левом наушнике , такое чувство что это остатки наклейки с ценником, но я могу ошибаться но пишу как есть.
    Вины продавца вроде нету, ведь наушники приезжают в запечатанной коробке.
    Так что винить нужно скорее всего тех кто эти наушники паковал.
    Но все же осадок остался.
    Приехали с зарядом 95 %.
    Пока юзаю пару часов.
    В последствии отпишусь как они себя ведут.
    Продавец отзывчивый. Отвечает на вопросы.
    Спасибо большое.

Переваги:
    Звук, быстрое подключение к приложению. Качество сборки.
    Недоліки:
    Чуть чуть давит на правое ухо, не критично.
  • Юрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Колір: Brown

Навушники просто бомба , хто раніше не користувався marshal той не пізнав всю якість звучання ! Продавець кращий , звучання на висоті , оригінали підтримують додаток !

Переваги:
    Оригінал , підъєднуеться до додатку
    Недоліки:
    Немае
  • Вячеслав І***
    Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Black

Як і заявлено в характеристиках, а головне оригінал! При першому підключенні пропонує офіційний додаток і тут починається магія! Все підлаштовуєш під себе та отримуєш якісне звучання!

Переваги:
    Все супер!
  • Галина Б***

Навушникі клас