Відгуки покупців про Портативна ігрова консоль TSP PRO Portable (PSP, Palystation 1, Dendy, Sega, JAVA,) 128 gb Black CrossMix OS та Android TV

Оцінка користувачів 4.76/5
на основі 21 відгук
  • Маргарита В***
    Відгук від покупця. Продавець: Mirandes

дуже класна консоль, багато різноманітних ігор, можна поностальгувати за дитинством, бо знайшла кілька ігор, в які багато в дитинстві грала; та і можна пройти інші старі ігри, які проблемно скачати на ноут

Переваги:
    довго тримає заряд, можна дивитися ютуб, навушники підключаються по блютузу, добре тягне ігри
    • Продавець  Mirandes

Щиро дякуємо Вам за такий теплий і детальний відгук!
      Нам надзвичайно приємно знати, що консоль подарувала Вам не лише позитивні враження від використання, а й можливість повернутися до приємних спогадів дитинства. Саме заради таких емоцій ми й пропонуємо ці консолі нашим покупцям.
      Дуже раді, що Ви оцінили автономність пристрою, підтримку Bluetooth-навушників, перегляд YouTube та хорошу продуктивність.
      А можливість знову пройти улюблені класичні ігри справді робить цю консоль особливою.

• Олександр Ш***

Вітаю.
    Приставка гарна й цікава, ского часу виріс на ігра 8-ми бітних денді, сюбор та 16-ти бітній сегі, тому дуже кайвонув, коли при отриманні знайшов в списку деякі ігри з дитинства, вийшло дуже лампового для мене
    Також сподобалась комунікація з продавцем, гарно проконсультували, все чітко пояснили й відповіли на всі цікаві питання та при необхідності навіть у вечірній час змогли проконсультувати, що дуже приємно, бо видно, що клієнтоорінтованість на гарному рівні, за це окремий « » в карму

Переваги:
    Адекватний продавець, котрий звʼязався зі мною, надав всі необхідні інструкції, що як налаштовувати та як краще доглядати за девайсом, щоб працювала добре та надійно. Велика дяка за гарний саппорт
    Недоліки:
    Особисто для себе поки не знайшов, за вийнятком, що L1 клавіша трохи більше заглиблена, ніж L2, перевірив за допомогою тестів, працює справно, буду поки спостерігати
    • Продавець  Mirandes

Ми реально стараємось бути на зв’язку нормально, по-людськи, навіть якщо це вже вечір. Бо самі розуміємо коли щось нове, хочеться розібратись тут і зараз, а не “чекати до завтра”!!! тут ще один момент, який багатьох приємно дивує у нас не тільки 8- та 16-бітка. Там набагато більше всього:
      є ігри з PSP, ті ж Need for Speed (аж кілька частин), Metal Solid, GTA — теж кілька частин,
      плюс портовані комп’ютерні ігри: Half-Life, GTA 3, GTA Vice City та ще купа всього цікавого з ігор PS1 Crassh Bandicoot , 3 частини Resident Evil та інші

• Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Mirandes

Консоль прийшла в заявлений час.

Переваги:
    Інструкція з користування від продавця.
  • Наталія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Mirandes

Замовляла ігровий консоль для Брата) Доставка була безкоштовна. Брат задоволений, консоль має багато цікавих ігор.)

• Продавець  Mirandes

Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук! Нам дуже приємно знати, що ваш брат залишився задоволений подарунком, для нас це найкраща оцінка нашої роботи.
      Ми справді приділяємо багато уваги тому, щоб наші консолі відрізнялися від конкурентів. Бібліотека ігор та прошивка, яку ми встановлюємо, ретельно підібрані та налаштовані. Саме тому на наших консолях є багато культових ігор, яких часто немає у конкурентів. Наприклад, у бібліотеці присутні одразу три частини Need for Speed, дві частини Metal Gear Solid, а також три частини GTA.
      Крім того, ми додаємо й портовані ігри з ПК, які рідко зустрічаються на подібних консолях, такі як Half-Life, GTA 3 та GTA Vice City. Це робить бібліотеку значно цікавішою та різноманітнішою.
      Дякуємо, що обрали наш магазин для подарунка брату. Нехай консоль приносить багато приємних вечорів, ностальгії та нових вражень від улюблених ігор!

• Віталій К***

Замовлення відправили швидко.
    Приємна річ, для гри підчас блекауту. Ігри сега йдуть відмінно, пару цікавих емуляторів - аркадні ігри. Є порти з пк - халфлайф1, гта3, гта вс - коли прогружаються великі карти, чи масштабні вулиці - помітно підлагування

Переваги:
    Ностальгія,
    Недоліки:
    Бюджетний варіант, на щось потужне не розраховувати
    • Продавець  Mirandes

Дякуємо за відгук
      Важливо зазначити, що портовані ігри ПК взагалі не передбачені виробником — це фішка саме нашої прошивки CrossMix OS, яка вигідно відрізняє її від конкурентів у яких заводська прошивка. Так, у класичних ПК іграх типу GTA, можливі незначні нюанси в окремих моментах, але краще мати цю додаткову можливість з мінімальними компромісами, ніж не мати її взагалі.

Також у нас підібрана одна з найкращих добірок ігор PSP, серед яких: Need for Speed (3 частини), Metal Gear Solid (2 частини), Assassin’s Creed, God of War (2 частини) та багато інших популярних тайтлів.

Ви завжди можете замовити консоль в будь-якому іншому місці та переконатися на власному досвіді, що враження будуть зовсім іншими — коли вже відчули “смак” прошивки CrossMix OS, повертатися до стандартних варіантів не захочеться

• Роман П***
    Відгук від покупця. Продавець: Mirandes

Все супер! Приставка - вогонь! Продавець дуже оперативно допоміг вирішити деякі технічні питання! Рекомендую!

• Оксана К***

Дуже дякую!

Переваги:
    Все чудово

• Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Mirandes

Консоль навіть краще ніж я очікував. Тут є не тільки ігри, а і додаткові програми. Ну і, звісно, тут підібрані чудові ігри.

Переваги:
    Гарна батарея. В іграх лагів не відчув. Багато різних функцій в самій консолі.
    • Продавець  Mirandes

Дякуємо за відгук! Раді, що консоль вам сподобалась і виправдала очікування
      Нехай тішить стабільною роботою та довгим часом автономної гри. Гарних вам ігрових моментів!

• Николай Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Mirandes

Приставка дуже сподобалась дитині, все відповідає характеристиці
    Продавець знає свою справу, все розповів сам навіть про нюанси в зарядці девайсу оперативність у відправці.

Переваги:
    Якість, ціна
    • Продавець  Mirandes

Дуже дякуємо за такий теплий відгук
      Нам неймовірно приємно чути, що сподобалась дитині приставка і повністю виправдала очікування.

Ми справді не стоїмо на місці — постійно оновлюємо та покращуємо бібліотеку ігор, слідкуємо за якістю прошивок і нюансами в роботі пристроїв, зокрема й зарядки, щоб ви отримували максимально комфортний досвід.

• Роман К***

Всё супер.
    Консоль отличная.
    В живую лучше чем на фото.
    Магазин супер.
    Обслуживание шикарное.
    Не успел заказать тут же перезвонили.
    Предложили бесплатно по новой почте отправить, чтобы быстрей посылка дошла.
    На следующий день уже получил.
    Молодцы)

Переваги:
    Всё супер
    Недоліки:
    Отсутствуют
    • Продавець  Mirandes

Дуже дякуємо за відгук!
      З кожним новим оновленням наша консоль стає ще кращою, а сервіс — ще швидшим та зручнішим.

Ми також постійно розширюємо лінійку, щоб кожен міг обрати саме те, що хоче:
      – версію з більшим акцентом на класичні ретро-ігри,
      – або варіант із розширеною колекцією PSP-ігор.

Працюємо для того, щоб кожне ваше замовлення приносило лише позитивні емоції. Дякуємо, що обрали нас!

• Юлия Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Mirandes

Дякуємо вам,все сподобалось,будемо ще покупати. Ви найкращі,рекомендуємо. Міцного здоровья,благополуччя

Переваги:
    Качество,яркость,хороший звук,шустрий,не лагает,долго держит батарею.
    • Продавець  Mirandes

Дякуємо вам щиро за такі чудові слова!
      Нам неймовірно приємно, що приставка вам сподобалась і повністю виправдала очікування — по якості, яскравості, звуку та швидкості роботи.

Ми завжди намагаємось відбирати для клієнтів лише перевірені та надійні товари, тому ваш відгук — найкраща нагорода для нашої команди Mirandes.

Бажаємо вам міцного здоров’я, радості та гарного настрою.
      Будемо раді бачити вас знову — дякуємо за довіру!

• Віктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Mirandes

Купив приставку перший місяць вона працювала дуже добре мені подобалось але потім заглючила і нічого не можна було з його зробити тому зараз валяється, тому не раджу купляти таку приставку а продавцю не раджу так хвалити таку приставку бо це дуже круто віддати 6000 щоб пограти в місяць

Переваги:
    Недоліки:
    Сама приставка це і є недолік
    • Продавець  Mirandes

Можете надіслати нам приставку на заміну — ми офіційно перевіримо через сервісний центр: це був заводський брак чи результат неправильної експлуатації. До речі, якщо заряджати через верхній роз’єм — приставка дійсно може вийти з ладу. У більшості випадків «глюки» взагалі викликані вильотом microSD-карти, а не поломкою самої консолі.

І що це за фантазії про «6 тисяч гривень»? Вона НІКОЛИ стільки не коштувала. Ви ж купували її за 4 978 грн.

• Продавець  Mirandes

То вона повністю перестала працювати, чи просто зависає? Бо в мене була та сама історія: зависла, я замінив microSD — і все працює ідеально. Складається враження, що ви трохи недоговорюєте.

Надішліть пристрій — перевіримо по факту. Без домислів.

• Ульяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Mirandes

Купувала на подоранук, чудовий гаджет, все відповідає опису

• Андрій М***

Все відповідає опису.
    Можна взяти додаткову гарантію від Розетки

Переваги:
    Кількість ігор
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  Mirandes

• Денис Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Mirandes

Консоллю максимально задоволений. Найголовніше що тут встановлена прошивка CrossMix. Не потрібно шукати сервісний центр чи перепрошивати самому по Ютубу витрачаючи на це багато часу. Усе працює з коробки, меню зручне. Я краще трішки переплачу але отримаю продукт без головного болю. TSP Pro повністю виправдала мої очікування

Переваги:
    Прошивка CrossMix, кількість Ігор

• Шевчук О***
    Відгук від покупця. Продавець: Mirandes

Вдруге замовила у цього продавця , цього разу на подарунок племіннику. Цього разу продавець сказав що вона стала ще кращою і доданий емулятор у якому є комп'ютерні ігри Half Life, Doom та інші.

• Олександр О***
    Відгук від покупця. Продавець: Mirandes

Як на мене чудовий варіант для відпочинку після роботи залипнути в одну з ігор свого дитинства яку так і не зміг пройти повністю.

• Артем Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Mirandes

Вдруге довелось замовити в даного продавця, тому що друг теж захотів таку консоль. Два рази він замовляв дешевше в іншому місці а виявилось що приїжджала не така консоль. Тому що там не було ні трьох частин GTA, ні української мови.

Переваги:
    Якість пластику, Екран, кількість ігор

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Mirandes

Шукала портативну приставку для племінника йому 9 років , щоб дитині була радість на день народження.

Дякую магазину і особливо консультанту Максиму, він дійсно мені допоміг вибрати приставку. Перед відправкою він особисто перевірив приставку на дефекти, виставив меню українською мовою і по-тестував ігри!

Мій племінник в захваті від приставки ... Дуже радий сказав, цитую: "Там є і дві частини спайдермена і дві частини ні навіть три частини GTA". Думаю він більше розбирається в іграх чим я )))) головне приставка робоча, яскравий екран , дуже багато ігор, дитині подобається, а магазину респект!

Щиро дякую за консультацію і приставку !
    Хто хоче не дорогу і якісну приставку це найкращий варіант!

Переваги:
    Дуже якісна приставка! Рекомендую!

• Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Mirandes

Купила на подарунок сину, забрала на наступний день самовивозом. Син в захваті, дуже багато встановлених ігор, приємна яскравість екрану

Переваги:
    Якість екрану і корпусу, кількість встановлених ігор

• Артем Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Mirandes

Дуже якісна приставка, за такі гроші якісніших не зустрічав. Є встановлені улюблені ігри GTA Vice City та God of War. Багато встановлених ігор від Dendy до PSP та Playstation. Також можна встановити елементарні ігри ПК, якщо ви розбираєтесь в операційній системі Linux.

Переваги:
    Класний екран та матеріали корпусу
    Недоліки:
    За таку ціну немає
    • Продавець  Mirandes