- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: Gadget-Live
Якість фарбування рівень дитячого садка,но то таке... якось зібрали... Продавець якийсь ... Я кажу що посилка загубилась,а йому байдуже( напевно гроші не шкода).
Та то не головне. Їдє це чудо 25 км,на другу і третю швидкість не перемикається.... І жодних документів. Ні гарантійного листка,ні якої інформації.... Жахіття,страхіття та й годі.- Переваги:
- Дитина 10 років сама їздить
- Недоліки:
- Суцільний недолік
- Продавець Gadget-Live
Доброго дня. Нам прикро, що у вас склалося таке враження від покупки, не дуже приємно після вашого відгуку надавати вам гарантііне обслуговування. Якщо у вас є контакти, і можливо все вирішити.
Ми зі свого боку постійно були на зв’язку та перевіряли статус відправлення — посилка не була загублена, а знаходилась у дорозі та вже готувалась до доставки. На жаль, інколи перевізник затримує оновлення статусів, але ми не залишали ваше питання без уваги. Також ми одразу повідомляли, що у разі будь-яких технічних питань або складнощів прохання телефонувати нам для оперативного вирішення, а не робити поспішних висновків.
Щодо швидкостей та роботи техніки — часто проблема може бути пов’язана з режимом обмеження швидкості або налаштуваннями, які вирішуються за декілька хвилин по телефону. Ми готові допомогти вам у цьому та надати консультацію.
Стосовно документів — гарантія та інформація надаються, можливо щось залишилось у пакуванні або виникло непорозуміння при отриманні. У будь-якому випадку ми готові все продублювати та допомогти.
Для нас важлива не лише продажа, а й нормальна підтримка клієнта після покупки, тому просимо зв’язатися з нами напряму — вирішимо всі питання.
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Gadget-Live
Нормальный скутер, цена качеству соответствует. Сборка правда квест, но, с помощью молотка и какой то матери, вполне решаемый. Но то все мелочи, главное - жена довольна.
- Переваги:
- Пока ездит
- Недоліки:
- Пока нету особых
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Gadget-Live
Дуже привітний продавець.
Велосипед склав без особливих труднощів. Тепер єксплуатую- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявив
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Gadget-Live
Помилка
Діаметр коліс не 14"
2-75--10)
10 дюймів!- Продавець Gadget-Live
Дякуємо Вам за відгук!
Усі вказані Вами параметри відповідають дійсності. Діаметр диска становить 27 см, що дорівнює приблизно 10,63 дм. Розмір по зовнішньому краю покришки — 38 см, що дорівнює приблизно 14,96 дм.
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Gadget-Live
Придбав
Місяць користуюся
Збирав 4 години,за допомогою відеоінструкції,яку прислав продавець,
Їздимо удвох,заряду вистачає на три ,чотирі дні,
Помилка в описанні-на всіх сайтах
Колеса не 14" ,а 10". (2,75 -10)
Це ширина 68мм,висота60мм,
І діаметр 10"
Це принципово!
Колеса невеликі ,для ям по нерівним дорогам!
Не подобається дуже писклявий і гучний сигнал при включені поворотів,
Максимальна швидкість 43 км на годину
З гори-45км
Педалі розташовані дуже незручно,
Низько і ззаду,
Так що їхати на педалях,це ще той квест,
Скутер 74 кг,
Більше 100 м не проїдеш
Дуже низько місце пасажира,і підніжки для пасажира,
Тільки для коротконогих,,,
Це-недоліки!
А ,так,все добре
Швидкий,прудкий,
А головне-не чіпляється поліція!
Подобається!
Рекомендую!- Продавець Gadget-Live
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук! Приємного користування. Так звісно, при такій вазі скутера 74 кг педалі ні то чого, вони зроблені для того щоб поліція вас не зупиняла, це рахується що це електровелосипед. Ви можете вгазалі їх зняти і все.
- Наталия А***Відгук від покупця. Продавець: Gadget-Live
Супер.Швидкий та потужний.По характеристикам все продумано.Такий собі серйозненький
- Переваги:
- Все ок
- Недоліки:
- Не знайшли
- Максим З***Відгук від покупця. Продавець: Gadget-Live
Придбав дружині на день народження , гарна якість , зручний .
- Переваги:
- Зручний , швидкий .