Відгуки покупців про Часникодавка з нержавіючої сталі з пластиковою ручкою,Прес для часнику

Оцінка користувачів 4.42/5
на основі 162 відгуки
  • Відгуки про товар продавця JuliShop
  • Валентина О***

Норм

• Продавець  JuliShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Олександра Т***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Дякую за товар і подарунок до нього, це приємно! Все якісно

• Продавець  JuliShop

Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Оксана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Це вже третій, діти порозбирали собі. Чудова річ,швидко, якісно,зручно мити,вся родина задоволена!
    Рекомендую продавця!

Переваги:
    Всі

• Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Товар нормальний. Користуюсь давно. Цей куплений на подарунок подрузі. Швидка доставка. Ще й із подарунком. Щітка для господарських потреб.

Переваги:
    Все швидко отримано

• ТЕТЯНА
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Дуже потрібна річ в кожному домі.Дуже задоволена.

Переваги:
    Добре давить часник. Легко очищується.
    • Продавець  JuliShop

Добрий день, Тетяно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Алла Ш***

Хороший товар

Переваги:
    Ціна - якість. Зручно
    • Продавець  JuliShop

Добрий день, Алло! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Світлана К***

Дякую дуже

• Александр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Хороший пресс .все ок.давит хорошо .моется ок.все ок продавец ок.

• Татьяна Л***

Гарна якість, легко миється

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Гарний прес, швидка доставка, гарний продавець

• Любов
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Все працює. Ще не звикла до використання. Але виглядає надійно зробленим.

• Юрий
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Позитивні коментарі переконали взяти. Не розумію зручність цієї штуковини

Переваги:
    Вона є і не зламалась
    Недоліки:
    Не зручно
    • Продавець  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Він виконує свої функції. В описі також зазначені його параметри (ширина, висота), можливо, саме вам він не підійшов через антропометричні особливості.

• Игорь К***
    Відгук від покупця. Продавець: SnowHome

Придбав виявилась гарна і проста в використанні річ, лишився задоволений

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: h-retail

Товар жахливої якості , зламався при першому використанні , не видавивши жодного зубчику часника

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    Товар суцільний недолік
  • Юлия В***

Найкраща чеснокодавка!

Переваги:
    Зручна
  • Татьяна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Trend Shop Lot

Зручно

• Продавець  Trend Shop Lot

Дякуємо Вам за відгук

• Валерій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Комфортні оселі

Товаром остался крайне не доволен, пластик весь в каких-то сколах, царапинах, будто его пинали ногами или играли в футбол. Метал тонкий, нужно очень аккуратно использовать. В общем не рекомендую к покупке.

Переваги:
    Недоліки:
    Ужасный внешний вид
    • Продавець  Комфортні оселі

Доброго дня, Валерію! Нам прикро, що ви залишилися незадоволені якістю преса для часнику та його зовнішнім виглядом. Ми намагаємося ретельно перевіряти товари, тому ситуація зі сколами та подряпинами на пластику, про які ви зазначили у відгуку, є для нас неприпустимою. Щодо зауваження про товщину металу — дана модель розрахована на стандартне побутове використання, проте ми обов'язково врахуємо ваш коментар. Оскільки ви не звернулися до нас одразу після отримання замовлення, ми не мали змоги вчасно запропонувати вам заміну. Будь ласка, зв’яжіться з нами в особистих повідомленнях для розв’язання цього питання.

• Ростовская М***
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice

Після першого використання викинула у смітник. Метал дуже мʼякий і хліпкий пластик. Воно не давить часник, а сгинається сам прес.

Переваги:
    Недоліки:
    Не виконує свою функцію
  • Марина Х***
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice

Зручно користуватись

• Сергій Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Basket

Не рекомендую, якість жахлива, часник не давить, прогинається і в перший ж день поломався

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: 7k shop

Неякісний пластик. При натисканні на зубчик часнику пластина металу прогинається, пластик відійшов та тріснув з одного боку,поки що..

• Денис М***
    Відгук від покупця. Продавець: A&A Home

Все відповідає опису,часник давить нормально

• Тарас А***
    Відгук від покупця. Продавець: Basket

Стандартна часникодавка значно ефективніша

Переваги:
    Достатньо якісна, міцна сталь.
    Недоліки:
    Ручка з вторинної сировини, тому має не однорідний чорний колір, а вкраплення світлих шматків пластику.
  • Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

На вигляд гарна та якісна, не тонка.

Переваги:
    Нержавіюча сталь
    Недоліки:
    Необхідно тиснути з великою силою, і шкірка всеодно залишається
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня! Тетяно, давити зверху на прес для часнику не потрібно. Даний вид часникодавки необхідно при використанні перекочувати з боку на бік. Інформація про це спеціально розміщена в описі товару.

• Инна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Home Scape

Так собi

• Юлія І***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Чудова річ! Міцна, якісна. Тепер руки часником зовсім не пахнуть. Й миється легко)

Переваги:
    Чудова річ
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Юліє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Анна К***

Працює супер

• Светлана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet

Виконує свої функції, зручна

• Дудка А***

За таку ціну - ОК!

Переваги:
    Пресує!
    Недоліки:
    Виглядає по якості гірше, ніж на фото
  • Антон С***

Все норм. Працює

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Якісний прес, легко давити, легко мити

Переваги:
    Міцний (бо купувала схожий в іншому місці, той швидко зламався, а цей класний, давно працює)

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Дуже зручно, міцний.Подрібнюю часник,та горішки.

Переваги:
    Зручний
    Недоліки:
    Не бачу
    • Продавець  Lemeshop

• Игорь У***

Важка та якісна

• Юлія Ч***

Все якісно

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Юліє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!