Картка Rozetka

Відгуки покупців про Сушарка для взуття Shoe Dryer електросушарка 4 режими Електричне сушіння з таймером від 30 до 120 хвилин швидкої сушки черевиків ультрафіолетова вертикальна з антибактеріальним ефектом домашня

Оцінка користувачів 4.32/5
на основі 231 відгук
  • AI аналіз відгуків
    39 відгуків:  ~80% позитивних, ~10% нейтральних, ~10% негативних
    Клієнти в загальному позитивно оцінюють сушарку для взуття, відзначаючи її швидкість сушіння, ефективність, простоту використання та гарне співвідношення ціни й якості. Покупці особливо задоволені швидкою доставкою та зручністю пристрою для використання в побуті. Однак деякі нарікання стосуються запаху пластику, шуму вентилятора, якості пластику й поодиноких випадків швидкого виходу з ладу.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Вадим
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Білий

Гарна сушарка, сушить швидко.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Вадим! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас!

• Костя К***

Четкий

Переваги:
    Хорошо сушит
    Недоліки:
    По началу вонял пластиком потом норм
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Костянтин! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Андрій В***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Білий

Доволі непогана річ. Багато подібних сушарок перегрівають взуття, псують шкіру, відклеюють підошву. З цією немає таких проблем, повітря сильно тепле, але не гаряче. Щодо ультрафіолету сумніваюсь, адже якби він тут був, то точно відчувався б запах озону. Я думаю це просто сині світлодіоди. Але це й добре, бо регулярна засвітка ультрафіолетом однозначно дуже швидко зістарила б взуття.
    Таймер присутній і це круто, та я б не став орієнтуватись на час що намальований на шкалі, там дуже велике відхилення від реальних хвилин. Та якщо це сприймати як просто автовимкнення, то все добре

Переваги:
    Дешево, не псує взуття
    Недоліки:
    Все ж річ дешева, тому страшно лишати її працюючою в порожній квартирі
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Андрій! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Ростислав З***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Білий

Працює добре, ніяких проблем. Рекомендую!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Ростислав! Дякуємо за відгук та рекомендації. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Ігор А***

Сильно гуде вентидятор

Переваги:
    Ультрафіолет
    Недоліки:
    Немає регулювання температури
    Сильно гуде вентидятор
    Не зрозуміло про які 4 режими говорять?!!!!???
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Ігор! Дякуємо за ваш відгук.
      У даній моделі сушарки основна відмінність режимів пов’язана з таймером роботи та комбінованою роботою нагріву й UV-обробки, а не окремим регулюванням температури. Постійна температура сушіння передбачена конструкцією для безпечного та рівномірного просушування взуття.

• Микола В***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Білий

Все працює, швидко доставили, продавця рекомендую.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Микола! Щиро дякуємо за відгук та рекомендації. Завжди Вам раді!

• Юрій

Відповідає заявленим характеристикам

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Юрій! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас!

• Артём Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Білий

Вмер в останній день гарантії, користувався разів 5. Перестав крутити кулер. Не знаю як там за УФ на вигляд як звичайні світлодіоди.

Переваги:
    Недоліки:
    Дуже не надійний, циферблат обманка наліпка, УФ під сумнівом
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Артем! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас виникла така ситуація під час користування пристроєм.
      Якщо вентилятор перестав працювати в межах гарантійного терміну, рекомендуємо звернутися до нас для діагностики. Після перевірки буде запропоновано гарантійне обслуговування, заміну товару або повернення коштів відповідно до результатів перевірки.

• Катерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Білий

Классна штука! Дуже зручно, що таймер сам відключається, після завершення сушки

Переваги:
    Виконує свою роботу
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Катерина! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Віктор Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Білий

Гарна сушарка, все працює!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Віктор! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Світлана М***

Хороша електросушарка

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Світлана! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Елена Л***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Білий

Все сподобалось!якісний товар. Та швидка доставка! дякую)

Переваги:
    Тихо працює.та гарно сушить взуття.
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олена! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Білий

Гарна сушарка, сушу і взяття і носки і взагалі все що налазить :-)

Переваги:
    Сушить
    Недоліки:
    Трохи шумна
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Ігор! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Іван

Чудово справляється з функціоналом

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Іван! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Вадим Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Білий

Купил сушку для обуви, за эти деньги полностью оправдывает себя, после дождя в теплое время года промокает легкая обувь, так с помощью сушки все очень быстро решается, даже если постирать кроссовки в стиральной машине, также можно быстро за пару циклов по 120мин полностью высушить!

Переваги:
    Маленькая, компактная, можно даже в шкаф повесить
    Недоліки:
    Пока не нашел
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Вадим! Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Ганна С***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Білий

Замовляли сушилку у іншого продавця і через 10 днів написали що товар повернено ( не відправивши).
    Замовила у даного продавця і отримали сушарку за 2 дні. Використовуємо для сушки спортивного взуття і боксерських рукавиць- все дуже добре просушує. Дуже сподобався товар. Продавця рекомендую!

Переваги:
    Таймер
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Ганна! Вдячні за відгук та рекомендації. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Білий

Сушарка нормальна за свої гроші. Сушимо боксерські перчатки. Сушимо до повного висихання 60 хв, але ж і ставимо їх конкретно вологі. Перші 3-4 рази має запах пластику своєрідний, потім нормально. Запах зі старих пропитаних потом перчаток, реально значно зменшує. Сказати що вона шумна, на фоні спілкування в квартирі не помітна.

Переваги:
    Швидко сушить
    Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Оксана! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Ірина Г***

Працює чудово.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Ірина! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!

• Марина П***

Гарна сушарка

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Марина! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!

• Андрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Білий

Вже використовували декілька разів. Дитина приходила з тренування та ставила сушити спортивне взуття. Хватає 30 хвилин щоб кросівки висохли. Почав пропадати запах поту накопичений взуття за період тренувань. Товаром задоволені

Переваги:
    Ціна, простота та легкість в використанні
    Недоліки:
    Поки не знайшли.
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Андрій! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!

• Дар'я Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Білий

Не сушить взагалі , тільки нагрівається панель і пахне резиною

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Дар'я! Дякуємо за відгук.
      Сушарка працює за принципом подачі теплого повітря, тому ефект сушіння може бути менш відчутний без правильно підібраного режиму та часу. Запах у перші цикли роботи допускається через прогрів нових матеріалів.
      Рекомендуємо встановити максимальний режим (90–120 хв) та перевірити роботу в добре вентильованому приміщенні. Якщо повітря не подається всередину взуття — це може свідчити про несправність.

• Наталія К***

Супер, все працює.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Наталія! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Антон Т***

Сподобалась, свою функцію виконує на 100 %

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Антон! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Лілія Л***

Все працює.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Лілія! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!

• олег ш***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Білий

Сушилка хорошая.Продавец отправил вовремя.

Переваги:
    Всё
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олег! Вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Марія К***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Білий

Дуже корисна річ, особливо за свої гроші.

Переваги:
    Швидко сушить як літнє взуття, так і зимове
    Не займає багато місця
    Класна ціна
    Недоліки:
    Трохи голосна
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Марія! Вдячні за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Катерина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Білий

Ця сушарка реально круто сушить !

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Катерина! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Татьяна Ф***

Гарно сушить) дякую

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Тетяна! Приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!

• Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Білий

Сушка дуже гарно сушить. Користуюсь інтенсивно 2 місяцінею. Швидка і практична. Дуже виручає коли багато речей треба підсушити. Рекомендую.

Переваги:
    Мобільна. Швидко сушить. Ціна якість.
    Недоліки:
    Поки не виявив.
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Максим! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Ірина М***

Все супер.
    Сподобався даний товар.
    Дякую)

Переваги:
    Отримала сушарку для взуття, дуже компактна,швидко доставили,потрібна річ у повсякденному житті. Дякую
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Ірина! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Віталій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Білий

Сушарка не витримала зборів футболіста. Користувались 4 дня. Не рекомендую.

Переваги:
    Ні
    Недоліки:
    Згоріла на пʼятому дні користуванні
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Віталій! Дякуємо за відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація.
      Сушарки розраховані на стандартне побутове навантаження та мають обмеження по тривалості безперервної роботи. Якщо пристрій припинив працювати через 4–5 днів, це може свідчити про виробничий дефект або перевищення навантаження.

• Демченко Т***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Білий

Взуття сушить швидко, ультрафіолет реально допомагає уникнути запахи. Таймер зручний. Зручно для дому, не займає багато місця.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Тарас! Вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Василь Р***

Сушить добре.замовленням задоволений

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Василь! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Анастасія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Білий

Сушить добре, запахи прибирає.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Анастасія! Вдячні за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Андрей Б***

Зламалась через 10 днів, з виду перегрілась і перестала працювати((

• Андрей Б***

Ультрафіолету немає)))) просто фіолетові світлодіоди, нагріваючий елемент, і куллер який роздуває гаряче повітря, не беріть, витрата грошей

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Андрій! Дякуємо за відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація. Якщо пристрій припинив роботу через 10 днів — це гарантійний випадок і потребує перевірки сервісом.
      Щодо УФ — у моделі використовуються світлодіоди з антимікробним спектром, що працюють у поєднанні з нагрівом та циркуляцією повітря. Зовнішньо вони можуть виглядати як фіолетове світло — це технічна особливість.

• Александра Д***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Білий

Користуюсь сушаркою для взуття вже деякий час. Зручно регулювати час сушки залежно від матеріалу, а ультрафіолет справді усуває неприємний запах, взуття швидко стає сухим. Рекомендую.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олександра! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!